dinsdag 15 maart 2011

Smaak en Stijl Italie Evenement 2011


Italië Evenement: 27, 28, 29 mei 2011

Het voorjaar is in aantocht!

Wind, regen, sneeuw en kou… Het zijn winterse zaken waar we even doorheen moeten. In dat geval is het fijn te weten dat na iedere winter de lente weer zal aanbreken. Ogen dicht, oren open en u hoort de vogels al kwetteren, vergezeld van de strijkers en fluiten in het prachtige Concerto in E groot van Vivaldi. En wanneer u vervolgens de ogen weer opent, ziet u het prachtige Kasteel de Haar.

Het Italië Evenement komt er weer aan met meer smaak en stijl!

Een voordeel van de winter is dat er op het behaaglijke kantoor van Maestro Events al weer hard gewerkt wordt aan het grootste Italiaanse feest in Nederland. 27, 28 en 29 mei lijken misschien nog ver weg, maar de klok tikt sneller dan u en wij af en toe denken.

Nu al kunnen wij u enkele bijzondere hoogtepunten noemen van het Italië Evenement 2011. Zo kunt u zich verheugen op de tweede editie van het Festival della Canzone Italiana (festival van het Italiaanse lied - vervallen!! -) en twee spectaculaire Italian Nights. Bovendien zullen er komend jaar culinaire sterren stralen tijdens enkele grote Kookworkshops.

Het spreekt vanzelf dat we de komende maanden via deze site en onze nieuwsbrieven meer bekendmaken over het Italië Evenement 2011. Overbodig om te zeggen is dat de basis van ons evenement het mooiste, lekkerste, nieuwste en beste van Italië betreft, maar dan met nog meer variatie dan in voorgaande jaren. Het wordt dus een prachtig voorjaar in Haarzuilens!

Aris Spada, directeur Maestro Events


Smaak & Stijl Italie Evenement

Nog meer Italiaanse Evenementen

Italiaanse Passie & Sfeer voor uw eigen Evenement!

Italie, Italie en nog meer Italie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.