dinsdag 13 maart 2012

De Classico Boretti gaat van start! - Edizione 5 - 5 mei 2012


5 mei is het zover: de Classico Boretti gaat van start. Voor alweer de 5e keer vindt op de 5e van de 5e de enige Italiaans getinte toerklassieker plaats waar Nederlandse fietsliefhebbers halsreikend naar uitkijken.

Boretti en de wielersport

Boretti staat bekend om haar liefde voor de wielersport. Deze passie voor de sport deelt Boretti dan ook graag met u én met de professionele rijders. Naast organisator van de jaarlijkse Classico is Boretti onder andere ook sponsor van de Rabobank wielerploeg. Een team koks, onder leiding van chefkok Ben van Beurten, trekt in een exclusieve mobiele kooktrailer met de wielrenners mee en verzorgt de maaltijden voor de profs. U kunt er overigens van uitgaan dat er tijdens de Classico ook professionele rijders aanwezig zullen zijn.

Om de wielersport ook met u te delen, is Boretti dit jaar opnieuw prominent aanwezig in het succesvolle RTL7-tourprogramma Tour du Jour. Als u graag eens een keer naar de uitzending wilt, houd dan de Facebookpagina van de Classico Boretti goed in de gaten. Ook als u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws over de Classico en kans wilt maken op fraaie prijzen.

Nog meer Italie!

Italiaanse Passie & Sfeer voor uw eigen evenement.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.