zaterdag 17 maart 2012

Italië, op maat! - Museo Casa Enzo Ferrari in Modena - Italia Incentives


Sinds dit weekend is Italië een indrukwekkende evenementlocatie rijker: Museo Casa Enzo Ferrari opende op 10 maart 2012 in Modena z'n deuren onder internationale belangstelling.

Italia Incentives - DMC partner Italië voor congressen, seminaries, incentives en events - heeft het project op de voet gevolgd. Als creatief, dynamisch bureau mét toekomstvisie is Italia Incentives immers steeds op zoek naar nieuwe, trendy en thematische belevingen in Italië.
Italia Incentives legt de nadruk op het verkennen van het land via authentieke programma's. "We besteden sterke aandacht aan de troeven die elk van de 20 regio's zo 'uniek' maken: gastronomie en slow food, wijnen, sportwagens, cultureel erfgoed, sportieve activiteiten, enz. Onze core business bestaat erin, via maatwerk, jouw event-incentive een meerwaarde te bieden die nog lang zal nazinderen", aldus Karina Imschoot van Italia Incentives.

"Het aanbod is allerminst standaard en vertoont in geen enkel opzicht gelijkenissen met wat bij talrijke MICE operatoren aangeboden wordt. Wat Italia Incentives uniek maakt is onze missie: concentreren op één land. Ons advies en maatwerk zijn immers het resultaat van dagelijkse investeringen in kennis ontwikkeling, verkenning ter plaatse, eenduidige communicatie en detail besprekingen met onze partners."
Inspirerende ideeën, continue en onberispelijke ondersteuning; zowel voor, tijdens als na jouw verblijf in Italië. Geen loze woorden maar krachtdadige acties, want zowel jij zelf als Italia Incentives wilen scoren.


Een paar voorbeelden van 2 à 3 dagen incentive programma's:
  • Auto & (E)Motion - Beleef 'Land of Motors' in Emilia Romagna met ronkende motoren... Bezoek aan Museo Casa Enzo Ferrari, een korte trip achter het stuur van een glimmende Ferrari, werp een blik achter de schermen van Lamborghini (fabrieksbezoek) en beleef het legendarische merk 'Zonda' on-site in het productieatelier met een 'actief programma'. Ook Stanguellini, Ducati & de grootste privé collectie Maserati heeft Italia Incentives voor jou in petto, afgewisseld met een bezoek aan een Acetaia farm (aceto balsamico), Parmigiano Reggiano (Parmezaanse kaasproducent) of Lambrusco wijnproducent.
  • Ontdek het Abruzzo van Elio di Rupo. Beleef de visvangst met een Trabucco workshop, proef de traditionele keuken in een kookworkshop mét de locals, mountainbiken/trekking in het Gran Sasso gebied en tal van andere activiteiten. 
  • Of kies voor de versterking van de innerlijke mens. Degusteer in de wijnkelders van historische wijnproducenten in hartje Barolo en beleef een trekking doorheen de wijngaarden. Ga op pad met de truffelhunter. Geniet van het overweldigend panorama tijdens een fiat 500 cabrio tour. Zet alle zintuigen scherp tijdens een gastronomisch diner in een middeleeuws kasteel met Michelin ster of ga zélf aan de slag met een chef kok die internationaal hoge successen scoorde. 
"Het 'waar', 'wat', 'wie' en 'hoe' brengen we perfect in balans met een evenwichtig programma aan de hand van een uitgekiende mix van passie, professionalisme, originaliteit en krachtige verhaallijnen", sluit Karina af.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.