zondag 11 maart 2012

Gratis Exposure voor Italiaanse Artiesten, Muzikanten en Acts tijdens het Italie Evenement 2012AANBIEDING:

Italiaanse Artiesten, Muzikanten en Acts kunnen nu, via Italian Entertainment, GRATIS EXPOSURE krijgen door op te treden tijdens het Smaak en Stijl Italië Evenement op vr.11, za.12 en zo.13 mei 2012 in de Kasteeltuinen van Kasteel De Haar te Haarzuilens.

Naast het 1 op 1 bereiken van een interessante doelgroep (maar liefst 20.000 bezoekers met een Passie en Interesse voor Italië en 200 Italiaanse Exposanten) zal er aandacht aan het entertainment worden besteed in de verschillende uitingen van het evenement en zal het één en ander gecommuniceerd worden in het grote (Italiaanse) netwerk van Italian Entertainment.


Daarnaast bestaat er de mogelijkheid voor 'nieuwe' Italiaanse artiesten en acts om kosteloos te worden opgenomen (en bemiddeld) in de database van Italian Entertainment.

Interesse?

Mail ons dan jullie beschikbaarheid, wensen en mogelijke invulling van de optredens.

Reageer snel want 'vol is vol'.

Saluti,

Alessandro Di Lella
Eventuele reiskosten en onkostenvergoeding is bespreekbaar.

Optredens zullen dagelijks plaats vinden tussen 10:00 en 18:00 uur (8 aaneengesloten uren minus pauzes) en exacte optreedpositie en bloktijden zullen d.m.v. een roulatie schema worden bepaald.

Voorkeur gaat uit naar mobiele muziek / acts maar optreden op 1 vaste positie (incl. jullie eigen geluidsversterking) is bespreekbaar!

Optredens zullen zoveel mogelijk 'self supporting' moeten worden uitgevoerd! 

Uiteindelijke GOEDKEURING voor optredens tijdens het Italië Evenement wordt al dan niet gegeven door de ORGANISATOR (Dhr. Aris Spada)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.