zondag 9 juni 2013

Che Festa, grazie Amici! Het was een geweldig zomerfeest! Italie Evenement 2013 met ruim 25.000 bezoekers!

Het tiende Italië Evenement was een evenement van 220 exposanten, koks, artiesten, schrijvers en modeontwerpers, maar ook een evenement met ruim 25.000 bezoekers! Daarmee kijken wij terug op een fantastisch jubileumfeest, waarbij diverse records werden gebroken! Zeg nou zelf: Was het niet geweldig om bij de poorten van Kasteel de Haar Italië binnen te stappen en te genieten van de vele smaken en stijlen van dit bijzondere land?! Of zoals sommige bezoekers zeiden: “Hier begint mijn zomervakantie, hier ben ik thuis!”


Het Italië Evenement is uitgegroeid tot het ontmoetingspunt voor Italië-liefhebbers in Nederland. En nu met het Italië Evenement de Nederlandse zomer echt begonnen is, kijken wij met u graag nog even terug op drie unieke dagen in Haarzuilens, in woord en beeld.


Zo begon het ‘Italiaanste’ feest van het jaar met een Italiaanse jukebox vanaf de Dom en rond Kasteel de Haar met een indrukwekkende processie en Maria-viering. Hoog bezoek (gedeputeerden en ambassadeur) was er ook voor de presentatie van de Stichting Romeinse Limes Nederland en de uitreiking van de Mondo Italia Award 2013 aan sterrenkundige Raffaella Morganti. Verder viel er van alles te beleven op de terrassen en nieuwe pleinen; Piazza dell’Aperitivo en La Sagra. En dan hebben we nog niet genoemd: de populaire waterballen in de kasteelgracht, dj Funky 500, de kleurrijke papegaaien van Salvatore, de vele kookworkshops en proeverijen, eccetera. En heeft u trouwens de foto’s van Pisa teruggezien op ons site?

Voor de foto van Pisa en het evenement: klik HIER.

Vergeet ook niet alle muzikanten, zoals Massimo Bizzo, Tamorra, Spaccailsilenzio, Davide la Cara, Angelo Indaco en Alessandro van Crecchio’s Voices, die niet alleen aan het zingen waren en met u en ons hun Italiaanse passie voor het goede leven deelden. Zij voelden zich meer dan thuis op Kasteel de Haar en dat was te merken…


Daarom: namens de voltallige brigade van Maestro Events en Kasteel de Haar dank voor het prachtige jubileumfeest, een heerlijke zomer gewenst en graag tot ziens op 23, 24 en 25 mei 2014 wanneer we de 250.000ste bezoeker hopen te ontvangen.


Aris Spada, directeur Maestro Events


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.