donderdag 13 juni 2013

GEZOCHT: Italiaanse Lifestyle Exposanten voor Auto Moto d'Italia op 19 en 20 oktober 2013 - Autotron Rosmalen


In het weekend van 19 en 20 oktober staat het Autotron Rosmalen in het teken van Italië.  Italiaanse auto’s, motoren en volop Italiaanse lifestyle zullen het Autotron omtoveren tot een bijzonder sfeervolle beurslocatie. 
Iedere Italië liefhebber gaat hier zijn of haar hart ophalen! 

Deze 23e editie wordt na een lange traditie in de Expo Houten voortgezet in het Autotron Rosmalen. 402 Automotive neemt het stokje over van Martin de Vries Promotions die de beurs in 1991 voor het eerst organiseerde.

Auto Moto d’Italia laat werkelijk alle facetten van de Italiaanse auto- en motor industrie zien. Als afsluiting van het ‘buitenseizoen’ haalt de nieuwe organisatie alles uit de kast. 
De vele standhouders en de deelnemende merkenclubs laten bezoekers van de beurs kennis maken met het allernieuwste én het meest zeldzame op Italiaans autogebied. Het feestje wordt omlijst met vele specialisten, die Italiaanse auto’s te koop aanbieden óf onderhouden en standhouders met onderdelen, automobilia en kunst. 
De beurs is dé ontmoetingsplaats voor alle liefhebbers met een passie voor Italië. Een uitgelezen kans om in contact te komen met uw doelgroep!
INSCHRIJFFORMULIER voor Italiaanse Lifestyle Exposanten:


Voor meer informatie in inschrijven kunt u contact opnemen met:
Tom Bey - +31(0)6-43887846 - tom@emigratiebeurs.nl 

Italian Entertainment And More
Ferrari rijden vanaf € 59,-


bungalows, holiday-homesGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.