maandag 10 juni 2013

Succes van Italie Evenement 2013 belooft veel goeds voor Italia a Zandvoort

Het grote Italiaanse Evenement van Nederland (en Benelux) , ‘Smaak & Stijl’ van Italië, ligt net achter ons. Werkelijk alle records zijn gebroken tijdens het evenement in Haarzuilens. Hiermee is bewezen dat Italië enorm leeft in Nederland.

De pijlen van Maestro Events worden vanaf nu gericht op het volgende Italiaanse ontmoetingspunt van deze zomer: Italia a Zandvoort.
Graag willen wij samen met u, als potentiële standhouder, dit succes zien te evenaren.


Meer informatie over Italia a ZandvoortMeer dan 40.000 bezoekers, deelnemen is interessant voor u

Italia a Zandvoort gaat knallen op die ene dag in juni! Het Italië Evenement had ruim 25.000 bezoekers in drie dagen, volgens de gegevens van de hoofdsponsor en initiator Fiat Groep Nederland, zijn er voor Italia a Zandvoort nu al meer dan 40.000 kaarten geplaatst... en de bestellingen blijven gewoon binnenkomen!

Meer details


Wat is er te doen voor de bezoekers

Italia a Zandvoort staat al jaren bekend als de grootste autoklassieker van Nederland. Centraal bij dit temperamentvolle festival staan de vele Italiaanse pronkstukken, van klassiek tot modern gepresenteerd. Bij Italia a Zandvoort zal iedereen zijn vingers aflikken bij het ervaren van deze Italiaanse weelde. Naast de 120 bijzondere Ferrari’s, Maserati’s, Lancia’s, Abarth’s, Fiat’s en Alfa Romeo's is er volop aandacht voor de Italiaanse keuken, mode en lifestyle.
Verder zal deze dag volledig in het teken staan met alles wat met Italië te maken heeft. Diverse spectaculaire demonstraties op het circuit worden afgewisseld met het nodige entertainment op de paddocks.

Italia a Zandvoort zal ook dit jaar het drukst bezochte Italiaanse automotive-event voor het hele gezin, de autofanaat en natuurlijk de ware Italië-liefhebber zijn. Voor het volledige dagprogramma klik op deze link.Waarom is Maestro Events aan de slag gegaan met dit nieuwe project ?


Het antwoord is heel simpel. Italia is letterlijk ons kloppend hart en ons specialisme. Niet voor niets hebben wij met onze bewezen filosofie en 10 jaar Smaak & Stijl, Italië zo weten te profileren tot wat het nu is.
Initiator Aris Spada, als geboren Italiaan houdt persoonlijk toezicht over de indeling en invulling van het lifestyle gedeelte. Daarom zijn wij van mening dat dit spectaculaire Italiaanse auto- en lifestyle-evenement niet zonder jullie kan plaatsvinden. Samen met uw enthousiasme en deelname kunnen we een onvergetelijke dag laten ontstaan voor de vele trouwe bezoekers die ieder jaar weer vol interesse het circuit, maar ook de Italië-beleving komen beleven en ervaren.
Verdere pakketinformatie en mogelijkheden vindt u hieronder. Wij hopen ook jullie als deelnemer te mogen begroeten op zondag 30 juni a.s. op het Circuit Park Zandvoort.

Schrijf nu in! We hebben nog maar 3 weken te gaan...

Meer details


Voor meer informatie neem contact op met Arturo Pizzuto arturo@maestro-events.nl of Aris Spada spada@maestro-events.nl

Ferrari rijden vanaf € 59,-

Vakantiehuizen Toscane


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.