vrijdag 27 september 2013

Het Italiaanse Dorpje "Il Cavallino" is DE locatie voor het organiseren van uw Italiaans Evenement!

Il Cavallino - Private Location For Italian Events And MoreDeze unieke locatie (in Naaldwijk) geeft u het gevoel dat u een authentiek Italiaans dorpje binnenloopt (Little Italy). Het prachtige ambachtswerk, de ouderwetse voertuigen en de originele materialen zorgen voor een echte Italiaanse ambiance.

De ruimte heeft een totale oppervlakte van 280 m2 en bestaat uit meerdere gedeeltes.In de ‘Zona d’Ingresso’ worden u en uw gasten ontvangen. Hier bevindt zich een ‘Motocicli’, een kleine Italiaanse garage.

Door de openslaande houten deuren komt u op het grote dorpsplein met als centrale punt de prachtige fontein. Om u heen ziet u heel gedetailleerd het dagelijkse tafereel van een typisch Italiaans dorpje, met tal van kleine, Italiaanse auto’s en brommers. Het plein kan geheel naar wens worden ingedeeld, met behoud van de vaste decoratie.Aan de overkant van het plein bevindt zich links achterin de intieme ‘Barbiere’, een kleine barbier salon en in midden de ‘Bar Italiano’. Een ruime, sfeervolle Italiaanse bar met prachtige Fresco’s aan het plafond, een lange eettafel, een uniek spreekgestoelte en een comfortabele zithoek.

Deze locatie heeft een maximale capaciteit van 250 personen en is zeer geschikt voor diverse ontvangsten, zoals bijvoorbeeld:

Bedrijfsbijeenkomsten
Netwerkbijeenkomsten
Productpresentaties
Private diners (sitting 125 pax / walking 225 pax)
Teambuildingactiviteiten
Vergaderingen
Inspiratie-bijeenkomsten
Kookdemonstraties
Concerten en muzikale optredens
Proeverijen en culinaire bijeenkomsten
Bruiloften
Fashionshows
Fotoshoots
Film en TV opnamesGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.