maandag 23 september 2013

Officiële lancering Moliendo caffè op TodaysArt Festival door het Haagse bedrijf Espressissimo.

Het Haagse bedrijf Espressissimo lanceert een nieuw koffiemerk ‘Moliendo caffè’ tijdens het Internationale Festival TodaysArt op 27 en 28 september 2013.
Het  festival presenteert dit jaar wederom een internationaal programma van avontuurlijke hedendaagse beeldende en podiumkunsten, architectuur en digitale cultuur. Dit jaar is het voormalig Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties de locatie waar het festival plaatsvindt.

“Wij vinden dit festival een mooie aanleiding om ons nieuwe koffiemerk Moliendo caffè te lanceren. 
De receptie van het ministerie toveren we om tot een Italiaanse koffiebar, want wat past er nu niet beter bij kunst dan uitstekende koffie?” aldus de eigenaar van Espressissimo, Eddy Kreischer.
“Je waant je in Milaan dankzij de smaak van Haagse koffie met een Italiaans accent.”

Om het nieuwe merk bekendheid te geven treedt Fred Ventura op in de ‘Moliendo caffè’ koffiebar tijdens het festival. Deze multigetalenteerde topproducer uit Milaan komt op beide avonden optreden (DJ set). Naast Fred Ventura staan o.a. de volgende artiesten op het programma in de ‘Moliendo caffè’ koffiebar: René Passet, Maarten Punselie (LIVE), Bastardi Baristi Collettivo en Pareggio & Roby K.Over Espressissimo en Moliendo caffè 
Espressissimo is al 19 jaar een begrip in Den Haag. Begonnen als de eerste Nationale illy Office dealer van Nederland, gevestigd op de Frederikstraat 72 in Den Haag. Espressissimo voert naast illy koffie ook espressomachines en volautomaten van topmerken zoals JURA, Quick Mill, Francis Francis, VBM en Dalla Corte. Onder leiding van de nieuwe directeur/eigenaar, Eddy Kreischer, heeft de winkel een facelift ondergaan en is met het produceren van een eigen koffie een wens in vervulling gegaan. Nederland is een premium & duurzaam (Rainforest Alliance gecertificeerd) koffiemerk rijker onder de naam Moliendo caffè (by Espressissimo).

Evenement: TodaysArt Festival
Adres: Turfmarkt 28, Den Haag
Datum: 27 en 28 september
Tijd: 12.00 - 23.00 uur (‘Moliendo caffè’ koffiebar)Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.