donderdag 23 februari 2012

Italian Lifestyle Event - Passione E Gusto 2012 - Sint Niklaas Belgie
PASSIONE E GUSTO 2012 - 'T BAU-HUIS, SINT-NIKLAAS

ZATERDAG 3 MAART, 18-23 u / ZONDAG 4 MAART, 11-18 u


Wanneer Passione e Gusto in een stad langskomt, wordt deze voor die dagen omgevormd tot een enclave van het Italiaanse schiereiland. Dat de vlag "Passione e Gusto" hiebij de volledige lading dekt, mag wel duidelijk zijn. Een ruime waaier aan producten, die iedereen zo nauw associeert met Italië, zijn immers vertegenwoordigd.

“Gusto”, het Italiaanse woordje voor smaak wordt vertegenwoordigd door tal van standhouders die u graag het beste van Italië presenteren op het gebied van wijn, gastronomie en delicatessen. De meest voor de hand liggende producten, zoals wijnen en pasta, zijn natuurlijk van de partij. Maar ook verse vleeswaren en zuivelproducten, olijfolie, producten op basis van truffels, speciale likeuren, zelfs bioproducten uit het land van de laars kunnen geproefd worden.
“Passione” is voor eenieder dadelijk verstaanbaar, met name de “passie” waarmee Italiaanse producten gemaakt worden. Bewonder prachtige luxe design uurwerken, of maak uw keuze uit designmeubels van Italiaanse makelij. Wil u liever zelf aan den lijve ondervinden hoe Italië u raakt, kan u uw reis reeds boeken voor volgende zomer. En tijdens uw wandeltocht langs de standhouders komt u ongetwijfeld hier en daar een Fiat 500 of Vespa tegen...
Ons event Passione e Gusto gaat steeds door in nauwe samenwerking met de stad waar neergestreken wordt, en met plaatselijke of regionale Italiaanse culturele verenigingen. De gehuurde locatie krijgt voor de gelegenheid een volledig Italiaans tintje. De catering is afgestemd op een Italiaans smakenpallet. Daarnaast liggen alvast klaar per inkomkaart van twee personen: een gratis exemplaar van Buonissimo magazine, vol informatie over Italiaanse producten en diensten in België, en een flesje typisch Italiaans mineraalwater van S.Pellegrino. Elk bezoeker neemt bovendien deel aan de aanwezigheidswedstrijd.


Meer INFO

Ook op zoek naar Italiaanse Passie & Sfeer op uw evenement?woensdag 22 februari 2012

Italia Al Dente 2012 - het Italiaanse evenement in Loods 6 te Amsterdam


ITALIA AL DENTE - 7E EDITIE OP ZATERDAG 17 & ZONDAG 18 MAART 2012 IN LOODS 6 TE AMSTERDAM.

De winter is nog niet voorbij, maar wij verlangen alweer naar een lange Italiaanse zomer... 
In het weekend van 17 & 18 maart kunt u alvast een voorproefje nemen op de lente tijdens de 7e editie van Italia al Dente
Een event vol Italiaanse lekkernijen, wijnen en aanverwante culinaire producten, rechtstreeks door de makers ervan naar Nederland gebracht. 
Een greep uit het assortiment van de komende editie: wijnen, worsten, hammen, kazen, pasta's, olijfolie, broden, balsamico, truffelproducten, koffie, cantuccini, panforte, mostarde, honing, salse, pesto en nog veel meer. 
 
 
Italia al Dente is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de beurswereld op het gebied van goede, eerlijke en bovenal uitzonderlijk smakelijke ambachtelijke producten, die beslist de moeite waard zijn om van ver te halen. 
Gelukkig is een groot deel van deze producten via onze Nederlandse importeurs verkrijgbaar en hoeft u na het proeven ervan niet te wachten tot de volgende editie!