donderdag 27 december 2012

MAURIZIO PUGNO FULL BAND ft. MZ DEE beschikbaar in Nederland op 5 en 7 april 2013


Op vrijdag 5 april en zondag 7 april 2013 bestaat de
Maurizio Pugno Large Band (Italie) uit: 

maar liefst TIEN Italiaanse muzikanten 
samen met de 
Amerikaanse zangeres Mz Dee

Zij zijn deze beide dagen beschikbaar voor optredens in Nederland!Blues and Deep Italian Tone

MAURIZIO PUGNO is one of the finest Italian guitar players today and he has been with the Blues for 25 years! 
He lives in Gubbio, a little city in Umbria with a Medieval atmosphere, but where the humid air of Mississippi has arrived at our door modified by mild Mediterranean currents.
Maurizio has long been a part of the Italian blues scene contributing his abilities and expertise to the Rico Blues Combo for the past 10 years with history dating back even further in the Wolves Blues Band prior to that.

He is known as a perfect accompanist for vocalists. 
He has accompanied some of the best blues singers that have toured Europe, such notables as SUGAR RAY NORCIA, TAD ROBINSON and MARK DUFRESNE and with other great musicians such as DAVE SPECTER, MIKE TURK, SAX GORDON, KELLIE RUCKER, EGIDIO “JUKE” INGALA, ALBERTO MARSICO, RICO BLUES COMBO (with 4 cds released), MITCH WOODS, MATT LEDDY, IAN PAICE and many others.


Meer info over The Large Band

Meer info over Maurizio Pugno & Band


Voor boekingen, tourdata, meer info e.d. kunt u via 
in contact komen met het management!
woensdag 26 december 2012

Manetti Caffe Biologico Italiano. Biologische espresso, volgens Italiaanse familietraditie.


Biologische espresso, volgens Italiaanse familietraditie.

De allerbeste, pure espressokoffie, biologisch geteeld en met die typisch Noord-Italiaanse smaak, dat is Manetti. Liefde voor koffie doorgegeven van generatie op generatie door de uit Venetië afkomstige Manetti familie.
Een klassieke espresso op Italiaanse leest, waarvan je overal en op ieder moment kunt genieten. Dat scheelt je weer een reis!


Biologische Espresso

Binnen drie jaar tijd ontwikkelde de generaties oude koffietradities van de Noord–Italiaanse Manetti familie zich tot een populaire horeca espresso. Manetti wordt geschonken in Nederlands beste restaurants en grand cafés. Het geheim? Een klassieke biologische espresso gecombineerd met een charmante moderne uitstraling. Maar vooral ook een goede ondersteuning en heel veel passie voor koffie!

Tradities
Het is al weer een paar jaar gelden dat het bij Paul Manetti, de jongste in Nederland wonende telg uit de Venetiaanse Manetti familie begon te borrelen. ‘Ik zag dat de koffiecultuur in Nederland langzaam begon te ontwaken. Dat men behoefte had aan iets echts. Bij ons thuis was koffie altijd al heilig. Vanaf jongs af aan kreeg ik door mijn vader en grootvader de Venetiaanse espresso tradities bijgebracht. Ik vond dat het tijd was hier iets mee te doen.’


Biologische Espresso

Begin 2007 was Manetti een feit. Een zuivere biologische espresso, kleinschalig en biologisch geteeld van alleen de beste Arabica bonen. Het doel van Paul was vanaf het begin simpel. ‘Manetti moet een espresso zijn waaraan alles klopt. In de eerste plaats de smaak: Vol, rijk en exclusief, maar toch toegankelijk, maar ook de presentatie. Geen kopjes met zo maar een logo er op gezet, maar echt ontwerp met de juiste uitstraling. Ik denk dat dit is gelukt’, grapt Paul ‘ik hoorde laatst van een horeca ondernemer dat het servies onder zijn klanten haast iets te gewild is.’

Totaal concept

Na het initiële succes rustte Paul niet op zijn lauweren. Het afgelopen jaar is er hard gewerkt om van Manetti nog meer een compleet verhaal te maken en met succes; de klandizie is verdriedubbeld. ‘We hebben nu een totaal concept met eigen barista academie, servies, thee, melk en suiker, blikken voor op de machine, tafelkaarten etc.

Als je onze koffie binnen krijgt is het niet zo maar een kartonnen doos, maar een cadeau, en dat moet het ook zijn voor je klanten. Met Manetti wil ik het echte Italië laten zien en proeven.’


De toekomst

Gevraagd naar zijn plannen voor de toekomst zegt Paul. ‘Natuurlijk willen we nog verder groeien met Manetti. Steeds meer met name jonge horeca ondernemers willen hun klanten bijzondere producten bieden. Producten met een eigen smaak, uitstraling en verhaal. Dat zijn de horeca ondernemers waarmee we met Manetti graag samenwerken.’

Bezoek ook eens de website van Manetti!

Kijk op Italian Coffee Handbags voor Manetti's Maatschappelijk Verantwoorde upcycling / recycling producten!

zondag 23 december 2012

Sardinië Vakantiebeurs - zaterdag 26 januari 2013 - De Bosrand te Ede
Wij nodigen u uit!
Natuurlijk kunt u de websites van de deelnemende bedrijven bezoeken en daarna een keuze maken met welk bedrijf u in zee wilt gaan. Maar is het niet veel leuker om de mensen achter deze bedrijven te horen en te zien? Hun enthousiasme voor dit prachtige eiland te voelen en te delen?

Dat kan op de Sardinië Vakantiebeurs. Hier ontmoet u de mensen achter de bedrijven en de reizen. De mensen die daadwerkelijk op Sardinië hun sporen hebben verdiend.

U wordt verwelkomd in een schitterende ambiance van de Bosrand in de bossen van de Veluwe nabij Ede. Hier staan de mensen u te woord. Vertellen ze de sterke punten van hun expertise mbt Sardinië.

Presentaties:
Niet alleen de bedrijfspresentaties zullen u verrassen, maar ook de algemene presentaties over dit mooie eiland. Wij hebben diverse sprekers die u heel veel over Sardinië kunnen vertellen: uit eigen ervaringen!!

Komt u ook?!
Wij treffen u graag op 26 januari in Ede en garanderen u ruime informatie en tips over campings en kamperen, hotels en huizen, veerdiensten en vliegen, culturele en historische bezienswaardigheden, culinaire en sportieve zaken, de prachtige natuur, landschappen, bergen, strand en zee enz.Verloting
Onder de bezoekers zullen mooie prijzen worden verloot:


Wanneer: 
Zaterdag 26 januari 2013 van 11.00 - 16.00 uur , toegang is gratis


Programma Presentaties kleine zaal:
  • 11.30 uur: Wilbert Geers: Beleef en ervaar Sardinië
  • 12.30 uur: Timbert Kriek: Sardinië in het centrum van de Middellandse Zee
  • 13.30 uur: Josianne ten Berge: Presentatie over wijnen op Sardinië
  • 14.30 uur: Robin van Teunenbroek: gidst je door en over Sardinië
  • 15.30 uur: herhaling presentatie Wilbert Geers: Beleef en ervaar Sardinië
Waar: 
De Bosrand ; Bosrand 28 ; 6718 ZN EDEVoor meer informatie: kijk op de website!

Nog meer Italie op Italian Links And More.

Italiaanse Passie en Sfeer op uw evenement.