woensdag 9 september 2015

Aperitivo Italiano - De nieuwe uitgave met Apero recepten. Een zomers cadeau!

Als je weer thuis bent wil je nog nagenieten van die zonnige vakantie in Italië. En daar hoort vaak dat lekkere apero bij en die heerlijke hapjes die ze bij je neerzetten op tafel. Die herinneringen blijven je bij tot de volgende vakantie. Een Spritz Aperol, een Mojito of een Hugo.


Enkele van die typisch Italiaanse cocktails en longdrinks hebben we bij elkaar gezet en daarbij horen natuurlijk ook de antipasti recepten. In een leuk downloadable boekje genaamd APERITIVO ITALIANO. 


Zodat je het altijd bij je hebt op je smartphone of je tablet. Even klikken en je weet weer wat je het lekkerst vond en hoe het gemaakt wordt. Of het nu een Spritz Aperol is of een Hugo, een Mojito of een Campari en Orange. 

30 pagina's vol inspirerende foto's

Prachtige foto's en een goede uitleg met alle ingrediënten op een rij. Durf het eens aan! En gaat het een beetje fout, geen probleem, dan heb je misschien zelf een nieuwe cocktail ontdekt. Laat je inspireren. Downloaden is gemakkelijk, klik hier.

Voor maar €1,50 geef je jezelf een leuk zomers cadeau waar je uren kan van genieten (ook leuk om cadeau te geven trouwens).

Download nu of meer informatie

aangeboden door:
bezoek onze website!