woensdag 11 december 2013

Fashion Italia biedt haar klanten een groot scala hippe, trendy Italiaanse merkkleding en modeartikelen, voor betaalbare prijzen.

Fashion Italia is een webwinkel die zich richt op de verkoop van kleding, hiervan is de core business herenkleding. Veel van onze mode is gerelateerd aan Italië en dat is ook de uitstraling van het bedrijf. Wekelijks krijgen wij nieuwe kleding binnen zodat klanten steeds weer een nieuw en wisselend assortiment te zien krijgen.Online herenmode en dameskleding bij Fashion Italia

Fashion Italia is uw leverancier in Italiaanse herenmode en dameskleding, met een groot assortiment Italiaanse overhemden.

Fashion Italia biedt haar klanten een groot scala hippe, Italiaanse overhemden, herenmode,dameskleding en modeartikelen, voor betaalbare prijzen. De Italiaanse overhemden,online herenmode en dameskleding die wij u aanbieden is ook te vinden in betere speciaalzaken alleen een stuk duurder. Wij kopen onze Italiaanse overhemden en herenmode rechtstreeks bij de fabrikanten en daar profiteert u als klant van.

Wekelijks bieden wij u de nieuwste Italiaanse overhemden en meest trendy Italiaanse online herenmode en dameskleding aan. U zult daarom bij ons altijd vinden wat u zoekt of het nu een Italiaans overhemd is of een mooi paar herenschoenen.
Fashion Italia heeft een grote liefde voor Italiaanse herenmode en merkkleding die wij graag met u willen delen. Wij laten u geheel gratis mee genieten van onze smaak voor Italiaanse herenmode en dameskleding en hopen dat u net als wij ook enthousiast wordt van onze trendy Italiaanse merkkleding,herenmode en accessoires.  

Ons assortiment bestaat uit modieuze Itailaanse overhemden en herenmode en dameskleding, onze Italiaanse merkkleding is variërend van Italiaanse overhemden tot trendy herenschoenen, sjaalkraag t-shirts en accessoires. Bij Fasihon Italia beschikt u vanuit uw luie stoel  24/7 over Italiaanse herenmode en merkkleding met een groot assortiment Italiaanse overhemden. Italiaanse herenmode en merkkleding onderscheiden zich door de chique uitstraling en perfecte afweking. Bijvoorbeeld onze Italiaanse heren overhemden en blouses zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, hebben de karakteristieke Italiaanse hoge boorden en deze herenmode kan zowel casuele als zakelijk prima gedragen worden. De Italiaanse overhemden in het assortiment ''online herenmode'' kunnen ook prima gedragen worden onder de door ons aangeboden colberts die ook weer gekenmerkt worden door de Italiaanse stijl.  Fashion Italia 300x250

Italian Entertainment And Moredinsdag 10 december 2013

Kunstenaar Ton Pret. Zijn werk hing in het Fortezza da Bazzo tijdens de "Florence Biennale".


Ton Pret heeft in korte tijd zijn naam gevestigd in de kunstwereld. 
Niet alleen hing zijn werk in de Amsterdamse Beurs van Berlage tijdens "The foreign affairs of Dutch design", maar ook in het Fortezza da Bazzo tijdens de "Florence Biennale", het Rijksmuseum van Amsterdam en het Louvre museum in Parijs. 
Zijn werken hebben inmiddels hun weg gevonden in Europa, Azië, het Midden Oosten, Australië en Amerika en de rest van de wereld zal ook zeker volgen.
"The inner child" van Ton Pret, zijn onuitputtelijke fantasie, zijn bijzondere kleurgevoel en een positieve instelling. 
Dit alles vormt de basis voor zijn spontane, kleurrijke en interessante kunstwerken; die elke keer weer verschillend zijn en een bijzondere, positieve invloed op de aanschouwer hebben. 
Ton wil met zijn kunst bereiken dat het kind in de mens weer bovenkomt en dat lukt hem met veel succes.Het is dan ook niet vreemd dat zijn werken gretig aftrek vinden en al bij diverse liefhebbers, kunstverzamelaars, bedrijven en celebrities aan de muur hangen.
Bezoek op afspraak: 

Galerie kasteel Beverweert te Werkhoven bij Utrecht
Atelier Den Haag

Ton Pret 


Ton Pret


Italian Entertainment And More
zondag 8 december 2013

Ben jij al eens in het Italiaanse overdekte dorpje Il Cavallino geweest?

We komen elkaar regelmatig tegen op het net, Alessandro Di Lella en ik (Myrthe Claus van Italieblog.com). Toen ik het plan opvatte om te starten met schrijven over Italië, besloot hij zijn ervaring in de evenementen- en entertainmentbranche te combineren met zijn passie voor het land in Italian Entertainment and More. Maar daar bleef het niet bij. Vanaf de zijlijn zag ik hem in 2011 een ontzettend leuk en duurzaam re-/upcycle concept opstarten, Italian Coffee Handbags & Lamps. En sinds september zie ik het Italiaanse dorpje ‘Il Cavallino‘ gelinkt aan zijn naam voorbij komen. Dat maakte mij heel nieuwsgierig: wat is nu weer op het pad gekomen van deze bruisende ondernemer en zijn vrouw Concetta?

doorkijkje naar autoJeetje Alessandro, ik zal je bekennen dat je me eventjes op het verkeerde zette. De foto’s die ik van Il Cavallino voorbij zag komen, straalden zo’n Italiaanse sfeer uit, dat ik me zelfs een momentje heb afgevraagd waar Il Cavallino zou liggen.
‘Gewoon in Nederland, in de buurt van Den Haag! Fantastisch hè, zo’n heel autenthiek, Italiaans dorpje. De eerste keer dat ik er rondliep, samen met de eigenaar en de vaste cateraar, waande ik me echt helemaal in Italië. Bij binnenkomst loop je al tegen een ‘Motocicli’, een kleine Italiaanse garage aan. Vervolgens kom je op het dorpsplein met een prachtig beeld in het midden. Aan het plein liggen allerlei huisjes, de ‘Barbiere’, de kapsalon, en natuurlijk ontbreekt de ‘Bar Italiano’ niet, met prachtige fresco’s op het plafond. De opgeroepen sfeer wordt versterkt door het prachtige ambachtswerk, gemaakt met originele materialen, en de ouderwetse auto’s, motoren en scooters die er geparkeerd staan. En niet te vergeten die kleine details die het verschil maken: de aankleding van de omgeving met typisch Italiaanse voorwerpen. Het is gewoon Little Italy in Nederland. Echt heel bijzonder. Ik heb dan ook geen moment hoeven nadenken over de vraag of ik de marketing en sales voor deze locatie op me wilde nemen. Natuurlijk, graag zelfs!’Wat zijn je plannen met ‘Il Cavallino’? Volgens mij past het naadloos aan bij je Italian Entertainment and More-activiteiten. 
‘Absoluut. Met Italian Entertainment verzorgen wij evenementen met een Italiaans tintje voor voornamelijk het bedrijfsleven. De Italiaanse catering met de juiste decoratie of workshops en proeverijen bij een evenement bijvoorbeeld. Theatrale Italiaanse acts en opera optredens bij een bedrijfsfeest. Of muziek van Italiaanse bands en muzikanten bij een jubileum of privé-feest. Je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen ervoor zorgen, we hebben het allemaal in huis.’
”Il Cavallino’ is wat dat betreft echt een prachtige aanvulling op het evenementenpakket dat wij aanbieden. Je kunt je gasten het complete Italië-gevoel aanbieden zonder aparte decoratiepakketten te huren om een Italiaanse sfeer te creëren. Die sfeer hangt er al en hoe!’
van terras op plein‘Daarnaast ben je niet afhankelijk van het weer; het dorpje is overdekt en kan verwarmd worden. Het is een locatie die afhankelijk van de invulling van het evenement, ruimte biedt aan maximaal 225 mensen. Heel geschikt dus voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, productpresentaties of netwerkbijeenkomsten. Ik denk dat niet alleen wij, maar ook andere evenementenbureau’s en misschien zelfs weddingplanners er gebruik van zullen maken. En omdat het een heel fotogenieke locatie is, is het zeker niet ondenkbaar dat het de achtergrond zal vormen voor modeshows, fotoshoots en film-en televisieopnamen.’
Il Cavallino biedt echt ontzettend veel mogelijkheden. Wat hoop je er over een jaar of vijf mee bereikt te hebben?
‘Ik hoop dat ik via deze locatie onze passie voor Italië aan nog meer mensen kan uitdragen. Dat veel mensen het echte ‘Italië Gevoel’ zullen krijgen door een evenement, project, feest, presentatie of ander evenement in dit Italiaanse dorpje bij te wonen. En ik hoop dat ik over vijf jaar kan zeggen dat deze locatie de ‘missing link’ was, die mijn diensten- en productenaanbod compleet heeft gemaakt.’
Wil je meer weten over de mogelijkheden die Il Cavallino jou kan bieden? Of ben je benieuwd waar Alessandro je bij zou kunnen helpen bij het organiseren van een Italiaans themafeest? Neem dan eens een kijkje op de Facebookpagina van Il Cavallino of op zijn site italianentertainment.nl. En mocht je op zoek zijn naar leuke cadeautjes of relatiegeschenken voor de komende feestmaand dan zijn zijn Italian Coffee Handbags and Lamps een echte aanrader!