vrijdag 26 oktober 2012

Cadeautas van Italian Coffee Handbags inclusief de Literaire Thriller Bloedgeld van Edward Hendriks


Een milieu vriendelijke en duurzame Italiaanse Koffie Tas, door de SWV gefabriceerd van gebruikt koffie verpakkingsmateriaal, gevuld met de literaire thriller BLOEDGELD (het debuut van Edward Hendriks) en voorzien van diverse Italiaanse producten van Good Things From Italy.

Een prachtig Cadeau voor de Kerstdagen maar zeker ook als geschenk voor uw personeel, klanten en relaties.
Of als goodiebag tijdens uw evenement, congres of bijeenkomst.

Er zijn verschillende cadeautassen beschikbaar in verschillende prijsklasse en met een gevarieerde invulling van Italiaanse producten (prijslijst op aanvraag).

Boek Cadeautas:

Bologna Regalino Koffietas
Literaire Thriller Bloedgeld


Koffie Cadeautas:

Bologna Regalino Koffietas
Literaire Thriller Bloedgeld
Moka Express 2 kops Bialetti

Gemalen Koffie blik 125 gr. Caffe Ottolina
Cantuccini Mandorla 350 gr.

  
Thee Cadeautas:

Bologna Regalino Koffietas
Literaire Thriller Bloedgeld
Classic Tea doos 15 stuks
Te Verde doos 15 stuks
The Gusto Pesca doos 15 stuks
Amaretti Koekjes pak 200 gr.


Pasta Cadeautas:

Bologna Regalino Koffietas
Literaire Thriller Bloedgeld
Pasta Sedai Elicoidali 25 zak 500 gr.

Pesto Genovese pot 180 gr.
Specie per Pasta zak 100 gr.
 

Risotto Cadeautas:

Bologna Regalino Koffietas
Literaire Thriller Bloedgeld
Risotto Verdure zak 250 gr,
Aceto Balsamico fles 250 ml.
Preparato Amatriciana zak. 75 gr.
Condimento Italiano Olijfolie 150 ml.
Dadi Funghi Porcini pak 10 stuks
Digestivo Cadeautas:

Bologna Regalino Koffietas
Literaire Thriller Bloedgeld
Vino Liquoroso fles 375 ml.
Cantuccini Mandorla 350 gr.Aperitivo Cadeautas:

Bologna Regalino Koffietas
Literaire Thriller Bloedgeld
Salameto Salami 200 gr.
Prosecchino fles 200 ml.
Pane Guttiau pak 250 gr.

Biologische Cadeautas:

Bologna Regalino Koffietas
Literaire Thriller Bloedgeld
Olio Extra Vergine Di Oliva fles 50 cl.
Spaghetti pak 500 gr.
Sugo alla Melanzana pot 190 gr.
Pesto alle Genovese pot 130 gr.
Zuppa Bio Riso e Fagioli zak 160 gr.
 

Over het boek BLOEDGELD:
Wessel leeft van deadline naar deadline. Op een dag denkt hij de sleur van zijn leven te doorbreken met een verhuizing naar ‘il bel paese’. Maar in plaats van de Italiaanse droom wordt het een nachtmerrie. 

 

Bloedgeld is een razendsnelle, spannende thriller over de maffia, drugshandel en corruptie. Een onschuldig iemand kan zomaar in een nachtmerrie belanden. Er is dan geen ontsnappen meer aan. Wat zo intrigerend is aan dit boek, is dat je als lezer steeds op het verkeerde been wordt gezet. Wie is te vertrouwen en wie niet? Wessel zit tot over zijn oren in de problemen maar is hij slachtoffer of dader? Heeft hij soms black-outs door het overmatige gebruik van Rohypnol? En is Giorgio – die over agressieve en jaloerse trekjes beschikt- goed of slecht? Sommige gebeurtenissen in het boek zijn wel erg toevallig maar een auteur heeft immers de vrijheid het lot van zijn personages een handje te helpen. Het verhaal blijft geloofwaardig genoeg.

 

Over de schrijver:
Edward Hendriks is in het dagelijks leven copywriter. Hij schrijft en bedenkt in opdracht van bedrijven en bureaus. Bloedgeld is zijn debuutthriller.

 

 

 Meer over de Italian Coffee Handbags.Smaakvolle Italiaanse Panettone van Gilber voor de Decembermaand (ook te combineren met een Italian Coffee Handbag).

 

 ITALIAN ENTERTAINMENT AND MORE

 

GOOD THINGS FROM ITALY


woensdag 24 oktober 2012

Amore per la Musica - een sfeervol Kerst- en Nieuwjaarsprogramma met veelzijdig repertoire.
Amore per la Musica biedt een sfeervol kerst- en Nieuwjaarsprogramma met veelzijdig repertoire. 

Op het kerstrepertoire van Amore per la Musica staan mooie klassiekers als: Silent Night, Pie Jesu, The first Noël, Hark the Herald angels sing en het Ave Maria. Maar ook: White Christmas, Winter Wonderland, Jingle bells, Have yourself a merry little Christmas, let it snow en Happy New Year.

Het kerstprogramma van Amore per la Musica zorgt voor een stijlvolle toevoeging bij uw kerst-nieuwjaarsborrel, kerstbijeenkomst, kerstbrunch of kerstdiner. 
Zowel avondvullend als een sfeervolle act tussendoor.

Amore per la Musica bestaat uit de sopranen Willeke Heijstee en Gaby Haerkens en multi-instrumentalist Angelo Indaco, allen gedreven en gepassioneerde musici. 
Deze drie rasartiesten staan garant voor een onvergetelijk, sfeervol optreden, vol passie en gepaste humor.

Uiteraard is, indien gewenst, ook ons 'normale' repertoire beschikbaar om uw kerstfeest optimaal te laten slagen.


Twee zangeressen en een multi-instrumentalist, alle drie gedreven en gepassioneerde musici, laten u delen in hun liefde voor de muziek met een aaneenschakeling van prachtige melodieën. Deze drie rasartiesten staan garant voor een onvergetelijk, sfeervol optreden, vol passie en humor.

Angelo Indaco, Willeke Heijstee en Gaby Haerkens hebben hun sporen in de muziek- en entertainmentwereld ruimschoots verdiend. Het trio heeft een internationaal karakter, wat tot uiting komt in hun veelzijdige repertoire. Of het nu opera is, Franse chansons, Zuid-Amerikaans, jazz, pop; als sfeervolle achtergrondmuziek, of highlights tijdens een diner. Amore per la Musica kan maatwerk leveren, waardoor u altijd verzekerd bent van de juiste muzikale omlijsting.


Angelo Indaco is een, Italiaanse, muzikale duizendpoot die op vele podia in binnen- en buitenland heeft gestaan. Van jongs af aan is de muziek zijn grote passie. Hij is niet alleen een talentvol zanger, maar ook een allround musicus. Hij componeert en arrangeert. Hij speelt piano, accordeon, toetsen en gitaar.
 
Willeke Heijstee is een veelzijdige zangeres. Zij won in 2007 het televisieprogramma 'Una Voce Particolare' met het nummer 'This place is mine' uit de musical 'Phantom' van Maury Yeston. Musical is echter niet haar enige zangstijl, ook jazz, klassiek en pop staan op haar repertoire. Met haar enorme expressiviteit geeft zij ieder lied een eigen sfeer en karakter en haar natuurlijk acteervermogen past zich daar nauwsluitend bij aan.
 
Gaby Haerkens is chansonnière maar ook een klassieke sopraan, die zó hoog en zuiver kan zingen dat kristallen glazen kunnen breken en ruiten op springen staan. Met een spontane en zeer persoonlijke presentatie is deze zangeres als geen ander in staat om binnen korte tijd iedereen in vervoering te brengen. Soms ontroerend, soms hilarisch, en altijd hartstochtelijk.

Heeft u interesse in het kerstprogramma van Amore per la Musica, neemt u dan contact op met Italian Entertainment And More en eventueel via de mail!