donderdag 21 januari 2016

Trattoria Casa di Bella. Verse Siciliaanse gerechten en catering!

Bij Trattoria Casa di Bella op het Abeelplein in Den Haag kunt u terecht voor "Good Things From Italy". 


Verse Siciliaanse gerechten om ter plekke te nuttigen of om mee naar huis te nemen maar ook verzorgen wij catering service voor feesten en partijen.


“Mangia bene”

Lekker gezellig en intiem lunchen of dineren? 
Een verjaardag vieren of iets anders met een hele groep? 
Dat kan bij Casa di Bella! 
Binnen tot maximaal 20 personen of op onze zonnige terras u bent altijd welkom! Wij verzorgen uw lunch of diner helemaal op maat en voor elk budget.
Onze panini, salades, pizza’s en pastamaaltijden worden allemaal op origineel Italiaanse wijze bereid met Italiaanse kwaliteitsingrediënten.

U kunt alles ook meenemen!!Catering

Wij bereiden elke dag vers, de lekkerste gerechten en pizza’s die u bij ons kunt afhalen. 
Op verzoek maken wij ook Italiaanse specialiteiten buiten ons menukaart.

Voor al uw feesten en partijen groot of klein werken wij met passie aan uw gerechten om te zorgen voor een geslaagde avond. 
Alle warme maaltijden worden bezorgd in chafing dishes, kant en klaar voor uw gasten: u hoeft niets te doen, alleen genieten van het feest!Delicatessen winkel

Heerlijke wijnen, balsamico azijn (tot 40 jaar gerijpt!), Parmaham, Parmigiano Reggiano, risotto rijst….maar ook onze beroemde Caffe Ottolina, in bonen of gemalen of in Nespresso-capsules. 
Ook thuis genieten van een Italiaanse espresso en cappuccino!Cadeauservice

U kunt bij ons zelf een cadeau-pakket samen stellen die wij voor u inpakken als een prachtig geschenk.


Kerstpakketen

Voor klein of grote aantallen wij zorgen voor uw origineel en smakelijk Kerstpakket! 
Voor elk budget, kom vragen naar de mogelijkheden.Trattoria Casa Di Bella met gastheren Rocco Romano en Angelo Barbagallo heten u van harte welkom.Casa Di Bella
Trattoria Italiana

Abeelplein 2 (Fahrenheitstraat)
2565 XS, Den Haag
070-3646294 / 06-22241330


aangeboden door:
www.italianentertainment.nl

Volg de Facebook pagina voor actuele openingstijden en aanbiedingen.

dinsdag 19 januari 2016

Tururi Tours is opgericht in 2003 als reisorganisatie gespecialiseerd in Sicilië.

Het idee is van de Siciliaanse Mario en de Nederlandse Marian. Na tien jaar in Nederland gewoond en gewerkt te hebben, zijn zij hun droom gevolgd en op zoek gegaan naar het authentieke en pure Sicilië. Hun enthousiasme en liefde voor dit eiland delen ze graag middels originele rondreizen.Duurzaam toerisme
De belangrijkste doelstelling van Tururi Tours is om de reiziger het authentieke Sicilië te laten ontdekken, buiten de gebaande paden. Wij vinden het belangrijk dat dit duurzaam en verantwoord gebeurt. Respect voor de natuur, cultuur en sociale samenhang is van cruciaal belang bij het behoud van dit unieke eiland voor toekomstige generaties.Reisaanbod
Tururi Tours is een betrouwbare en professionele reisorganisatie die het beste van Noord- en Zuid-Europa in zich verenigt: een onberispelijke, efficiënte Nederlandse organisatie die de warme Siciliaanse cultuur als geen ander kent en laat kennen. Wij bieden verschillende typen rondreizen aan op Sicilië: individuele fly and drive-rondreizen, groepsreizen, zeiltochten, fietstochten en trekkingen door de natuur.

(klik op onderstaande foto voor meer info!)


Reizen op maat
Ook wie liever een reis op maat laat samenstellen is bij ons aan het juiste adres. Met plezier en in overleg vertalen we uw specifieke wensen en behoeften naar een onvergetelijk verblijf op Sicilië.Accommodatietypen
Wij kennen Sicilië als geen ander en hebben onze accommodaties met zorg en aandacht geselecteerd. De nadruk ligt op agriturismo's, bed and breakfasts en kleinschalige familiehotels waar de hartelijke ontvangst en het persoonlijke contact bijdragen aan een heerlijke vakantie.
Sardinië
Sinds 2012 is Tururi Tours ook actief op buureiland Sardinië, een eiland met vele verrassende kanten en een prachtige natuur en cultuur. Ook hier zijn alle verblijven door ons persoonlijk bezocht en geselecteerd op basis van authentieke sfeer, gastvrijheid en de beste kwaliteit.


(klik op onderstaande foto voor meer info!)

aangeboden door:
Bezoek de website.