dinsdag 4 februari 2014

ITALIA A ZANDVOORT 2014 - Maestro Events verenigt lifestyle op Circuit Park Zandvoort! - 29 juni 2014

Maestro Events is al meer dan tien jaar thuis in Italiaanse zaken en smaken. Het grote Italië Evenement bij Kasteel de Haar in Utrecht is daarvan het pronkjuweel. Dit jaar komt voor de tweede keer een belangrijke Nederlandse activiteit bij: Italia a Zandvoort (29 juni 2014). Maestro Events is – met trots – verantwoordelijk voor het aandeel lifestyle tijdens dit prestigieuze evenement van Fiat Groep Nederland en Circuit Park Zandvoort.


Heeft u interesse om aan dit evenement deel te nemen? Lees dan eerst onderstaande informatie en klik vervolgens op de aangegeven plaatsen voor de mogelijkheden en tarieven.

Hotspot van de race- en autosport kleurt groen-wit-rood
Italia a Zandvoort is een van de best bezochte en sfeervolle evenementen op Circuit Park Zandvoort. In 2012 trok het evenement maar liefst 44.000 Italië-liefhebbers! En in ook in 2013 waren en meer dan 40.00 bezoekers. De bezoekers konden niet alleen genieten van de mooiste moderne en historische Italiaanse auto’s, er was ook volop entertainment, Italiaans eten en een overvloed aan Italiaanse producten.
De organisatie van Italia a Zandvoort is in handen van Circuit Park Zandvoort in samenwerking met FIAT en de Ferrari Club Nederland.


italia a zandvoort ferrari_s.jpg

Deelnemen aan dit Grande Spettacolo
Italia a Zandvoort presenteert ook dit voorjaar het mooiste van Italië op wielen. Dankzij de medewerking van vele merkenclubs staan de paddocks bomvol met de nieuwste modellen van beroemde huizen, zoals Ferrari, Lamborghini, Maserati, Alfa Romeo, Fiat, Abarth en Lancia. Ook hun klassieke voorgangers stelen de show op Zandvoort. Het spreekt vanzelf dat de Italiaanse bolides hun pk’s ook tonen op het 4,3 kilometer lange circuit. Vrrroemmm.
Naast de pracht en praal uit de Italiaanse auto-industrie zal Circuit Park Zandvoort op 29 juni 2014 weer gevuld worden met muziek, mode, eten, drinken en tal van andere Italiaanse zaken. Die presentatie is bij Maestro Events in vertrouwde Italiaanse handen!
Italia a Zandvoort biedt bedrijven en organisaties, die Italiaanse producten in Nederland vertegenwoordigen, een uniek en spectaculair platform om zich aan een breed publiek van liefhebbers te presenteren.


italia a zandvoort image.jpg

Bent u geïnteresseerd om als deelnemer aanwezig te zijn? Klik hier voor meer info.

Italia A Zanvoort 2014 op Facebook
Italian Entertainment And More
468 x 60 banner

Vergelijk en vindt de koffie die bij u past

Fashion Italia 468x60

468x60 Rome gif banner


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.