vrijdag 13 mei 2016

Italie Evenement 2016. Renzo's dolce vita: Il Grande Aperitivo


Renzo's dolce vita: Il Grande Aperitivo


Nog een paar dagen en dan kunt u weer onbegrensd genieten van Renzo’s heerlijke Italië. Dat wil zeggen: Renzo's aperitivo, Renzo's pasta, Renzo's dolce en al het andere dat Renzo meebrengt naar het Italië Evenement. Echt waar, het professionele dolce vita-team van Renzo's brengt niet alleen heel veel lekkers op tafel, maar laat u onder het genot van levende muziek en het mooiste kasteeldecor ook wegdromen in Italiaanse sferen. Het lijkt wel een film wanneer je met familieleden, vrienden of collega's aan de grote tafel schuift voor de lunch. Geniet zoals de Italianen kunnen genieten, maar haast is geboden voor de laatste plaatsen! Reserveer nu voor het arrangement 'La grande Tavolata' en laat je tijdens het evenement heerlijk verwennen door het team van Renzo's.
Maak ook kennis met Renzo's Foodtruck.  

Voorverkoop sluit bijna: profiteer in deze laatste week voor het evenement!


De pagodetenten en podia zijn inmiddels geplaatst en de komende dagen melden zich steeds meer exposanten om 'hun' Italië een plekje te geven in de Italiaanse droomtuin van Kasteel de Haar. Ja, de adrenaline is voelbaar en onze gepassioneerde harten kloppen veelbelovend. Dat zal bij u niet minder zijn. Haast u daarom voor een ticket in de voorverkoop, want u heeft nog maar een paar dagen! Via deze [weg] profiteert u nog net van € 5,00 korting! Wenst u meteen de entreekaarten te reserveren met korting? 
Ga naar voorverkoop.


Het Italië Evenement is een evenement voor álle zintuigen, dus ook de oren. Dat wordt drie dagen genieten van het enorme aanbod aan Italiaanse muziek, dat overigens uitsluitend wordt uitgevoerd door Italiaanse artiesten. Niet alleen de Fellini Band, onze trouwe allemansvriend Angelo Indaco en Paolo Bertelli, maar ook Fratelli Marelli, Stefano Fucili, Roberto Ignorato en - niet de minste - Gerardo Balestrieri maken hun opwachting! U treft ze in de hitparade van Italië en op de diverse podia en pleinen van het evenement. Zo zit (of sta) je net even te genieten van een overheerlijke cappuccino, gelato, limoncello of de pranzo, komen de klanken van Italië je tegemoet...  

Nu ook met de bus naar Italië: lijn 111


Qbuzz is inmiddels een bekende naam in het openbaar vervoer in de regio Utrecht. Tijdens het Italië Evenement kunt u profiteren van een opvallende primeur. Op vrijdag, zaterdag en zondag zal lijn 111 namelijk als pendelbus worden ingezet tussen station Vleuten en Kasteel de Haar. Dat is service met de hoofdletter Q. De bushalte ligt op slechts 100 meter afstand van de kasteelpoort en de ingang van het Italië Evenement | Smaak en Stijl. Zeg nou zelf: niets is zo fijn als een vriendelijke buschauffeur die je na een dagje Italiaans shoppen (bijna) naar huis brengt.


deze informatie wordt u aangeboden door:
Bezoek onze WEBSITE.