dinsdag 24 juli 2012

Bijzondere hotels in ItalieOveral in de wereld zijn er bijzondere hotels te vinden die voor vermaak kunnen zorgen. Ook in Italië zijn er veel hotels die tot de verbeelding spreken. In dit blog bespreken we drie hotels in Italië die wel elk een uniek verhaal hebben.

 
Loggia di Montagna San Lorenzo

Als u op zoek bent naar een luxueuze plaats om uw skivakantie te houden dan is het sowieso een goed idee om eens na te denken over de Dolomieten. In de Dolomieten zijn veel mooie pistes en in het dorpje San Lorenzo kan je een berghut huren die van alle gemakken is voorzien. Van een zwembad tot een sauna en van een privé kok tot een tuin van 42 hectare. In de winter kan je hier geweldige skitochten maken en in de zomer is het een aantrekkelijk gebied om te fietsen en te wandelen.

 
Torre Prendiparte, Bologna

De eigenaar van de twee na hoogste toren van Bologna heeft deze omgebouwd tot een luxueus hotel. Het twaalf verdieping tellende gebouw heeft 12 kamers die een aantal jaren geleden volledig zijn gerestaureerd. Zelfs de vroegere gevangenis heeft nog altijd de originele muurtekeningen van de gevangenen uit de 12e eeuw op muur laten staan. Als je op zoek bent naar een bijzondere ervaring dan is dit hotel precies wat je zoekt! Bovendien heb je vanaf het dakterras een van de mooiste uitzichten over het oude centrum van Bologna.Hotel Parchi del Garda 

Het Gardameer is een echte familiebestemming. In Hotel Parchi del Garda is een waar kinder paradijs gecreëerd. Alle 223 kamers in dit grote hotel hebben een speciaal sprookjesthema dat voor allerlei vermaak kan zorgen. De muren praten, je kan slapen in het bed van hans en grietje en er zijn in en om het hotel allerlei vormen van vermaak. Zo zijn er fotoshoots met de hotelmascotte ‘Aki’ er zijn kinderspelletjes, danswedstrijden en shows met sprookjesfiguren.
Italiaanse Gastvrijheid