woensdag 26 oktober 2016

Little Italy Taste and Travel - 27 t/m 29 januari 2017 - Westergasfabriek Amsterdam

Op 27, 28 en 29 januari 2017 organiseert DSV Media – o.a. uitgever van magazine De Smaak van Italië - de Italiaanse vakantiebeurs onder de naam Little Italy, Taste & Travel. Het is een publieksevent voor alle Italië liefhebbers die zich willen laten inspireren en informeren over hun volgende vakantie in Italië.
Een unieke vakantiebeurs waar Italië centraal staat. 
We verwachten 8.000 bezoekers.


Over Little Italy Taste & Travel

Dit driedaags publieksevent biedt een divers reisaanbod en kwaliteitsaccommodaties. 
Aanbod komen rondreizen, sportieve reizen, culinaire en cultuur en ook B&B’s, agriturismi, charmehotels, maseria’s, trullo, alberghi diffusi, wijndomeinen. Kortom van stad tot strand, van cultuur tot culinair.

Er is daarnaast veel aandacht voor de diversiteit en verscheidenheid van de 20 Italiaanse regio’s. 
Inspiratie, proeven en beleven zijn terug te vinden in de tastings en culinaire proeverijen van streekproducten uit de aanwezige regio’s.  
Dit maakt de Italiaanse vakantiebeleving compleet!


Publiciteit

Uitgebreide promotie vindt plaats via het Italiëplatform van DSV Media met een vakantiespecial in de december/januari uitgave van magazine De Smaak van Italië, via de website, onze nieuwsbrieven en sociale media. 
Tevens wordt het event gecommuniceerd via outdoor reclame, persberichten, advertenties in landelijke media zoals dagbladen, via reisbloggers en andere partners.


Business meets Business

Een vakdag, is onderdeel uit van het event met een meet&greet met exposanten, reisorganisaties, vertegenwoordigers van de media: kranten, tijdschriften, PR bureau’s, reisbloggers en relaties uit de reiswereld zoals inkopers en touroperators.  


Locatie

De Westergasfabriek in Amsterdam is een prachtige authentieke en eigentijdse locatie die veelvuldig gebruikt wordt voor nationale en internationale evenementen.  
Slechts op steenworp afstand van de Amsterdamse binnenstad en goed te bereiken met auto of openbaar vervoer.

Meer informatie op de website.

deze informatie wordt U aangeboden door:
Bezoek onze WEBSITE!