woensdag 1 juli 2015

Italian Fast Catering. Mobiele food concepten en originele catering service met een divers aanbod.

Mobiele food concepten
Zoekt u een originele cateringservice met een divers aanbod? Het concept van Italian Fast Catering is gemakkelijk en zeer gevarieerd. Met onze mobiele keukens bereiden wij ter plekke de lekkerste gerechten, hapjes en cocktails. Italian Fast Catering maakt zo elk feest tot een groot succes.

Altijd vers
Italian Fast Catering gebruikt alleen de beste producten, zodat u verzekerd bent van lekkere, dagverse gerechten, hapjes en snacks met een pure smaak. Ter plekke bereiden onze koks alle maaltijden vol passie in rollende keukens. 'Snel, vers en lekker', is niet voor niets ons motto.

Kies zelf!
De mobiele buffetten van Italian Fast Catering zijn er in allerlei variaties. U bepaalt zelf het thema van het buffet. Denk bijvoorbeeld aan een cocktailbar, salad bar of smoothie bar. Maar ook een hamburgerbuffet, sushi-buffet of pizza's uit een houtskooloven behoren tot de mogelijkheden. U kunt het zo gek niet noemen of Italian Fast Catering voert het voor u uit.

Alle locaties
Door ons mobiele concept kan Italian Fast Catering op elke denkbare locatie cateringservice aanbieden. Italian Fast Catering is zowel door particulieren als door bedrijven in te huren en hanteert aantrekkelijke tarieven. Het team van ervaren koks van Italian Fast Catering bereidt veel voor vanuit onze eigen productiekeuken, volgens haccp-norm. De `final touch` wordt ter plaatste verzorgd in de mobiele keuken naar het buffet van uw keuze.Pasta Unit
Italian Fast Catering werkt met mobiele pasta-units; dat is niet alleen handig, maar bovendien geschikt voor zowel binnen als buiten. Ondanks het kleine oppervlakte, wordt er door onze professionele chefs in korte tijd, een grote hoeveelheid verse pasta klaargemaakt in vele varianten. Leuk om naar te kijken en lekker om te eten.

Uw gasten maken zelf een keuze uit ons uitgebreide assortiment van verse pasta; van spirelli tot penne, ook gevulde ravioli ’s zijn mogelijk, alles is mogelijk. Naast verse pasta heeft Italian Fast Catering ook heerlijke pastasauzen. De diverse pasta toppings maken de verse pasta helemaal af. Italian Fast Catering werkt alleen met de beste ingrediënten, tegen een voordelig tarief. Zo wordt Italiaans eten een feestje.Pizza (houtskooloven)
Pizza´s zijn heerlijk en kunnen naar ieders smaak samengesteld en gebakken worden. Maar wist u dat een pizza uit een houtskooloven nog veel lekkerder is? Met een mobiele houtskooloven komt Italian Fast Catering graag op elke locatie pizza´s voor uw gasten bakken. Dat maakt uw (bedrijfs)feest extra origineel.

Pure smaak
Onze houtskooloven geeft elke pizza een lekkere, pure smaak met een goede Italiaanse bite. Dat is niet alleen lekker, maar ook nog leuk om naar te kijken. De pizza´s worden bereid terwijl uw gasten wachten. Uiteraard kunnen zij zelf aangeven, welke ingrediënten zij als topping op hun pizza willen.Tosti / Panini
Tosti´s kent iedereen; lekker geroosterd casinobrood met meestal ham en gesmolten kaas ertussen. Maar panini´s zijn wat minder bekend. Deze Italiaanse witte broodjes worden met beleg en al geroosterd in een grilpan, wat de panini een specifieke smaak geeft. Alle tosti´s en panini´s maken wij ter plekke vers klaar in onze mobiele tosti & panini-bar.

Ingrediënten
De tosti & panini-bar van Italian Fast Catering is zeer geschikt voor evenementen en wordt bovendien vaak gecombineerd met onze soep-bar. Hierdoor kunt u uw gasten een gevarieerd aanbod presenteren, waarbij zij zelf de ingrediënten van de tosti of panini mogen aanwijzen.

Beleg
Het beleg van de tosti bepaalt u zelf; dat kan variëren van ham, verschillende soorten kaas, ananas, salami, tomaat en kipfilet. Datzelfde geldt voor de panini. Hiervoor is het aanbod meer op de Italiaanse keuken gericht, waaronder mozzarella, gedroogde tomaten, pesto, ui, brie, honing, geitenkaas, zalm en ijsbergsla. Teveel om op te noemen en daarom raden wij aan de tosti & panini-bar gewoon ´ns uit te proberen.BBQ
Wist u dat een zomerse barbecue prima geschikt als jaarafsluiting met al uw medewerkers en zakelijke relaties? Dat geldt natuurlijk ook voor andere feestelijke activiteiten. Een barbecue is nu eenmaal een gezellige manier om met elkaar te eten, te praten en in contact te komen. Italian Fast Catering regelt met de mobiele BBQ-keukens in een mum van tijd een goede barbecue op elke gewenste locatie. 

Aanbod

Het aanbod van de barbecue bepaalt u zelf. Alle barbecue pakketten worden namelijk volledig afgestemd op uw wensen. Of het nu om vlees, vis, groente- en falafelspiezen of gepofte aardappelen gaat. Zodoende komen ook vegetariërs ruimschoots aan bod. Na een grilbeurt op de barbecue smaakt het allemaal nóg lekkerder. Daarnaast kan Italian Fast Catering ook voor huisgemaakte salades zorgen. 

Nog meer mogelijkheden:
Salad Bar
Seafood
Bier/wijn/frisdrank
Cocktailbar
Smoothie Bar
Tapas/Antipasti

Interesse? Neem dan contact op met Italian Entertainment And More voor de mogelijkheden via de mail.


Bezoek onze WEBSITE!