woensdag 14 november 2012

The Corleone Boys tijdens de We Are Family Fotoshoot van Glamour Magazine in Dolce Gabbana StijlThe Corleone Boys tijdens de fotoshoot van WE Are Family voor het Glamour Magazine (editie December 2012)

WE ARE FAMILY - achter de schermen:De Videoshoot:
Geen groter feest dan met vrienden genieten van heerlijk eten en mooie wijnen. Inclusief live muziek én fijn tenue. Jeback to black partyoutfit van WE combineer je met witte blouses en edgy accessoires. In het Glamour December Issue vind je de prachtige shoot. Bekijk hieronder het fabulous backstage filmpje!The Crew:
Online stagiaire Jessica was backstage bij Glamour's fotoshoot voor WE. Daar sprak ze de crew over het leven van de modellen, kerst in Italië en de filmcarrière van een kip. Bandlid Rudy van The Corleone Boys: "Deze mandolino, waar ik tijdens de shoot op speel, is van mijn opa geweest. Hiermee probeerde hij mijn oma te versieren door elke avond, maanden lang, onder haar balkon een serenade te spelen. En het heeft gewerkt. Ze hebben veertien kinderen samen!"In het Glamour December Issue vind je het eindresultaat van de WE are family fotoshoot.
The Corleone Boys zijn te boeken via Italian Entertainment And More.
Copyright Beeldmateriaal: GLAMOUR & WE