donderdag 10 oktober 2013

Kom hét kopje koffie proeven samen met uw klanten en collega’s bij Romano Import te Wateringen!

Kom hét kopje koffie proeven samen met uw klanten en collega’s.

- vrijdag 18 oktober van 16.00 - 21.00 uur -

Onder het genot van een hapje en verschillende koffiespecialiteiten willen we u graag kennis laten maken met de perfectie van JURA-koffievolautomaten.


Voor zowel thuis als op werk het meest perfecte kopje koffie. 

JURA - if you love coffee.

JURA-Promo team aanwezig !!!Turfschipper 28 - 2292 JA Wateringen 
Tel. 0174 - 785 214 - Mob. 06 22 24 13 30 - www.romanoimport.nl

(graag vernemen wij uw komst via MAIL of telefonisch)

Bezoek ook onze winkel CASA DI BELLA 
en onze webshop GOOD THINGS FROM ITALY

woensdag 9 oktober 2013

Everybody Dance Now zoekt talent! - Everybody Dance Now cerca di talenti!

De spectaculaire dansshow Everybody Dance Now van RTL 4 komt terug! Voor het nieuwe seizoen van dit succesvolle dansprogramma zijn we op zoek naar bijzonder danstalent. Jong, oud, alleen of in een groep? Bij Everybody Dance Now is iedereen welkom! Wij bieden jou letterlijk en figuurlijk het podium waarop je ons kunt laten zien wat je als danser in huis hebt.Tijdens de show nemen verschillende dansers het tegen elkaar op, om zo een onuitwisbare indruk op de jury en het publiek achter te laten. Alleen de beste dansers behalen uiteindelijk de liveshows. Win je die grote finale? Dan ga je naar huis met een geldprijs van maar liefst 25.000 euro!

Hip Hop, breakdance, ballet, klompendans, cheerleading, Indiase dans, buikdans, Italiaanse volksdans of totaal iets anders? Verras ons! Everybody Dance Now biedt een podium voor alle dansstijlen. Groepen of solisten, jong en oud, iedereen die van dansen houdt is welkom!

Dus ken jij, of ben jij hét nieuwe danstalent? Laat het ons dan weten! Meer informatie over het programma vind je op: everybodydancenow

Kandidaten kunnen zich ook inschrijven via deze website.!


Heb je vragen, tips of opmerkingen? Dan kun je ons een mailtje sturen via: dans@bluecircle.tv


WWW.ITALIANENTERTAINMENT.NL


La Prosciutteria voegt bio toe van Azienda Agricola SUS uit Friuli!


SUS is het latijnse woord voor “varken” en sinds een aantal jaren bereidt dit bedrijf de lekkerste salami, buikspek, rauwe ham en Verduzzowijn volgens traditioneel recept.


Stefano en Lorenzo bieden hun varkens een zorgeloos leven in hun wijngaard in de groene heuvels van Friuli. De biggen krijgen de druiven ook te eten, en de sterkere likeurversie van de Verduzzo wordt gebruikt om het vlees te kruiden en mals te houden tijdens de droogtijd. 
SUS bereidt haar typische Friulaanse vleeswaren uitsluitend op bestelling om onnodig slachten te voorkomen.


Bestellingen en info: info@buyersociety.com of bel Gerlof 06-29075170 

dinsdag 8 oktober 2013

Zaterdag 9 november keert "Da Gustare" terug in Amsterdam.

Na de succesvolle editie 2012, komt Amsterdam Da Gustare met een nieuw evenement in samenwerking met culturele instelling Mediamatic.


Dit jaar is Amsterdam Da Gustare ingericht als een Italiaanse lounge-bar, waar je heerlijk kunt eten en drinken. Je kunt naar muziek luisteren en de dag doorbrengen in totale relax. 
De prachtige 19e eeuwse Van Gendthallen aan de VOC-kade zijn het decor voor talloze interessante activiteiten. 
Denk bijvoorbeeld aan wijn- en olijfolieproeverijen onder de deskundige begeleiding van Italiaanse sommeliers, workshops verse pasta, gratis lezingen over voedselallergieën en een culinaire ontdekkingstocht door Italië om kennis te maken met heerlijke streekgerechten. Je kunt een praatje maken met de producenten van hoogwaardige Italiaanse lekkernijen of je pas gekochte kookboek laten signeren door de Italiaanse kookboekenschrijfsters Antonella Barbella en Nicoletta Tavella. Ook de kinderen worden bezig gehouden met diverse activiteiten.Om lekker te smullen ben je bij Amsterdam Da Gustare op het juiste adres, want diverse Italiaanse restaurants (allemaal in het bezit van het keurmerk Marchio Ospitalità Italiana) laten je proeven van hun specialiteiten. 

Dit is slechts een kleine greep uit het gevarieerde aanbod van Amsterdam Da Gustare.
Ga naar onze site www.dagustare.com voor meer informatie. 
Of volg onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Wil je dit evenement niet missen? 
Reserveer dan direct je kaartje op www.dagustare.com. 
Voor deelname aan het buffet van heerlijke antipasti en pastagerechten, het evenement en een Mediamatic-lidmaatschap van een maand betaal je slechts € 27,50. 
En als vriend van Nero d'Avola krijg je zelfs € 2,50 korting. Vul hiervoor de code NERO in op het online reserveringsformulier.
De kaarten zijn alleen via voorverkoop op www.dagustare.com verkrijgbaar.

Tot ziens bij Da Gustare!
Hartelijk groet,
Marina Vizzinisi


Datum : Zaterdag 9 november 2013
Tijd : 12.00 tot 21.00 uur
Locatie: Mediamatic Fabriek - VOC-kade 10 - 1018 LG Amsterdam


Da Gustare (Om te proeven) is een project door en voor kleine Italiaanse producenten van wijn en delicatessen voor de directe promotie van bekende en minder bekende specialiteiten. Dit gebeurt door middel van o.a. reizende evenementen, proeverijen, kook- en wijnlessen, lezingen, voor particulieren en vaklieden.


Het ECHTE ITALIE is in onderdelen ook te boeken voor uw evenement via Italian Entertainment And More!

Nog meer Italie op Italian Links And More!
BuyYourWine.commaandag 7 oktober 2013

Giulio Tomaello´s zoektocht uit naar de oorsprong van terrazzo in Italië - Tomaello Terrazzo in Concreto

Tomaello Terrazzo in Concreto

Op dinsdag 8 oktober a.s. om 20:25 uur, zendt MAX Monumentaal op TV2, Giulio Tomaello´s zoektocht uit naar de oorsprong van terrazzo. Op uitnodiging van televisieproducent Endemol ging hij met een filmploeg naar Italië om als terrazzo-expert de kijkers de oorsprong van het huidige terrazzowerk te laten zien.


In de documentaireserie MAX Monumentaal staat het Nederlands cultureel erfgoed centraal. Presentator Huub Stapel maakt wekelijks kennis met twee monumentale panden die het uit cultureel oogpunt verdienen om behouden te blijven. De vijfde aflevering op 8 oktober a.s. is onder andere gewijd aan de restauratie van de squashhal op het landgoed van kasteel Middachten in De Steeg. Giulio Tomaello reisde met de filmploeg van Verona via Soave naar Venetië: ‘We zagen indrukwekkende mijnen, fraaie landschappen en vele schitterende terrazzovloeren . En vonden de oorspronkelijke materialen die we zochten voor de restauratie van het interieur en de terrazzovloer van de monumentale squashhal van Middachten, de oudste van Nederland.’

Veelzijdig specialist
Tomaello b.v. is al tientallen jaren toonaangevend op het gebied van architectonische prefab beton, sierbeton en terrazzobeton. In februari 2012 heeft het project Driekoningenstraat Antwerpen de Belgische 1e Prijs Publieke Ruimte 2012 gewonnen met het beeldbepalende terrazzobeton van Tomaello.Op het architectonische, constructieve en artistieke vlak heeft het bedrijf in de afgelopen 89 jaar fraaie visitekaartjes afgegeven. Veel maatproducten zijn ontworpen door en voor internationaal bekende architecten, designers en kunstenaars als prof. Rem Koolhaas, Sjoerd Soeters, Jo Coenen, Peter Struyken, Bruno Ninaber van Eyben, Joan Busquets, Sylvia Karres, Maxwan Architects + Urbanists, Wiel Arets Architects, Stramien Antwerpen, Zwarte Hond en EGM.Tomaello heeft zijn vaardigheden gedemonstreerd op het constructieve, architectonische en artistieke vlak in prestigieuze projecten als Mariënburg Nijmegen, begraafplaats De Nieuwe Ooster in Amsterdam, Holland Boulevard Schiphol, Bestuurscentrum Rabo Utrecht, Ministerie van Defensie Den Haag, MAS museum Antwerpen, JuBi-toren Den Haag, Driekoningenstraat Antwerpen, Grote Markt Turnhout, Artis Amsterdam, Eilandje Antwerpen, Vindicat Groningen en Erasmus MC Rotterdam. 

Tomaello geldt in de betonwereld dan ook als ‘de meest veelzijdige specialist’. 

MAX Monumentaal: dinsdag 8 oktober a.s. om 20:25 uur op Nederland 2, de herhaling is te zien op donderdag 10 oktober a.s. om 13:55 uur, Nederland 2 of via Uitzending gemist!