vrijdag 12 september 2014

De 4e editie van het Beste van Italië is terug in Amsterdam! - 8 en 9 november in het Hilton

Hilton Amsterdam behoort tot de beste hotels van ons land en het is ons dan ook een eer en genoegen om u hier het allerbeste van Italië te presenteren. Op zaterdag 8 en zondag 9 november vindt u hier de meest exclusieve zaken uit dit veelzijdige land. Dat is dus niet alleen het beste, maar ook het lekkerste, mooiste en nieuwste uit Italië. La dolce vita zal dit weekend letterlijk al uw zintuigen prikkelen, waarmee u meteen een gevarieerd voorproefje krijgt op de naderende feestmaand. Inspiratie genoeg!Exclusiviteiten

Na twee succesvolle edities van Het Beste van Italië in Amsterdam, vond Maestro Events vorig jaar onderdak in de 'kristallen' showroom van Louwman Exclusive aan de A2 in Utrecht. Ruim 2300 Italië-liefhebbers lieten zich daar verrassen en verwennen door de tientallen exposanten. Dat zal dit jaar niet anders zijn op onze vertrouwde plek in de hoofdstad. De exclusieve Italiaanse sferen zullen herleven in het Hilton. Met zijn centrale ligging in Oud-Zuid, zijn luxe uitstraling en de banden met de Italiaanse gastronomie (ristorante Roberto’s en de illy bar ISSIMO) leent deze locatie zich bij uitstek voor een uniek evenement als Het Beste van Italië. U kunt rekenen op een breed aanbod van exclusiviteiten, zoals prosecco, mode, truffel, auto's, sieraden en luxe vakanties.

Reacties
De unieke samenwerking van Maestro Events en Louwman Exclusive, vorig jaar in Utrecht, heeft niet alleen veel exposanten en bezoekers opgeleverd, maar ook heel veel reacties via de website en Facebook-pagina van Het Beste van Italië. Laat u overtuigen...

“Graag wil ik je complimenteren met het fantastische evenement van afgelopen weekend bij Louwman Exclusive Cars. De locatie was perfect gekozen en het heerlijke eten van het restaurant van Mario Uva paste goed in de entourage. Vooral het kleinschalige trok me erg aan. Wat mij betreft: voor herhaling vatbaar.”

“Wij hebben genoten en ik hoop dat het ook voor jullie een zakelijk succes was. Zoals je mogelijk weet ben ik een grote fan van Italië en ik kom al bijna vijfendertig jaar op Sardinië. Ik word dus altijd blij om het Italiaanse leven in Nederland te voelen.”

“Het genieten begon al voordat we binnen waren. Omdat de parkeerplaats vol was, werden we naar de Haarrijnse Plas verwezen en daar stonden pendelbusjes klaar om ons te brengen en te halen. Geweldig. Verder was ik erg onder de indruk van de wijnen van Bocelli, de truffelproeverij en Ron van den Bosch, een juwelier die creatief is met Carbon. En wat leuk om Saskia Balmaekers nu eens echt te ontmoeten. Complimenten, tot volgend jaar!”

“Bedankt voor dit prachtige evenement. Denk dat weer veel bezoekers hebben kunnen genieten van onze gezamenlijke passie: LA BELLA ITALIË. Zeker voor herhaling vatbaar dus op de enige locatie die past bij het beste van Italië.

“Mag ik jullie bedanken voor een geweldig mooi evenement?! In het leven is maar één ding belangrijk; de mensen mooie ervaringen bezorgen.”Zaterdag 8 november van 11.00 tot 18.00 uur. 
Zondag 9 november van 11.00 tot 18.00 uur. 
Toegangskaarten € 17,50 p.p. 
Kinderen t/m 12 jaar gratis. 
Adres: Apollolaan 138, Amsterdam.
Zaterdagavond 8 november:
Diner/concert avond van 18.30 tot 22.00 uur (stands zijn dan gesloten).
Informatie hierover volgt. 
GO / NO GO datum: 12 oktober 2014

LET OP HET NIEUWE SITEADRES: www.hetbestevanitalie.eu

Graag verwelkomen we u als exposant voor dit prachtige evenement! 
Voor meer informatie over de inschrijving verwijzen we u graag door naar het inschrijfformulier!


Bezoek en LIKE ook ons facebook evenement!


deze promotie wordt u aangeboden door:
Italian Entertainment And More

Koop nu! De Go Italy Card - Kortingskaart


Luxe wijntrip naar het Italiaanse Tenuta il Palagio op het landgoed van Sting!

Ciao amici, andiamo?

Bent u aanwezig bij de kick-off van onze 
bijzondere luxe wijntrip naar Italie?


Programma:

Donderdag 9 oktober:
tussen 18:00 en 19:00 uur: ontvangst bij het fantastische Hotel Villa La Palagina te Figline Valdarno, waar u 2 nachten verblijft in een luxueuze hotelkamer.

20:00 uur: 3-gangen diner incl. wijn en water

Vrijdag 10 oktober:
tussen 08:00 en 10:00 uur: ontbijt
11:00 uur: ontvangst op het landgoed van Sting, Tenuta il Palagio
20:00 uur: 3-gangen diner incl. wijn en water

Zaterdag 11 oktober:
tussen 08:00 en 10:00 uur: ontbijt
(vliegreis en vervoer van en naar het hotel dient u zelf te regelen)

Voor meer info kunt u een mail sturen naar info@italiaanswijntje.nl
(meld de volgende lead code bij uw mailbericht: vinodilella)LA VITA ‘E BELLA, E LA VITA ‘E TROPPO BREVE PER BERE VINO SCADENTE!

Wij zijn gespecialiseerd in Italiaanse wijnen. 
Al enkele jaren zoeken we naar spannende, goede wijnen in dit fantastisch mooie land. We kijken constant uit naar iets bijzonders, uitdagends, uniek en moois. Elk jaar lukt het ons om weer iets nieuws te ontdekken en dat met heel veel plezier aan u te presenteren. Vorig jaar is het ons gelukt om de geweldige wijnen van Zucchero (Ligurie), Sting (Toscane), Mick Hucknall (Etna Sicilie) en van topfotograaf Oliviero Toscani naar Nederland te exporteren. Dit jaar hebben we weer fantastische wijnen geproefd en ingekocht, zoals de wijnen van wijnhuis Pavese Valle d'Aosta, Tercic Friuli, Castellucimiano Sicilie, Tenuta Vitalonga Umbrie en Tenuta Le Caniette uit de Marche. En wat dacht u van de wijnen van Abonna en Angelo Romano waar we heerlijke barolo's van diverse prijsklassen hebben gekocht.

deze promotie wordt u aangeboden door:
Italian Entertainment And More

Koop nu! De Go Italy Card - Kortingskaart