zondag 16 december 2012

Buon Natale e un Prospero Anno 2013 - Merry Christmas and a Prosperous 2013

Italian Coffee and Cheese Lamps

Wij wensen al onze Klanten, Relaties en ons complete 
Italiaanse Sociale Netwerk een:

BUON NATALE e un PROSPERO ANNO 2013

FIJNE KERSTDAGEN en een VOORSPOEDIG 2013

MERRY CHRISTMAS and a PROSPEROUS 2013

FELIZ NAVIDAD y un PROSPERO 2013

FROHE WEIHNACHTEN und ein ERFOLGREICHES 2013


Ook in 2013 zullen bij de Italiaanse Passie en Sfeer weer onder de aandacht brengen met behulp van onze Websites en Sociale Netwerken!
Italian Coffee Handbags
Lever ook een positieve bijdrage aan het milieu en schaf een Italiaanse Koffietas of Koffielamp aan. Daar wij onze producten maken van gebruikt koffie verpakkingsmateriaal en het een en ander laten produceren door de SWV (Sociale Werkplaats) hebben we het hier over echt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen! Werk met ons samen, op verschillende manieren, aan een meer duurzame wereld!
TAStbaar hergebruik, recyclen, upcyclen, cradle to cradle.


Italian Entertainment And More
Italiaanse Passie en Sfeer voor uw evenement, bijeenkomst, festival, bruiloft, personeelsfeest, product presentatie, congres e.d. Door ons ruimte aanbod van mogelijkheden (muzikaal, theatraal, culinair en facilitair - regelmatig wordt het bestand aangevuld!) hebben wij voor ieder budget wel een 'Italiaanse' invulling en oplossing. En maatwerk op basis van wensen, ideeën en budgetten is altijd mogelijk. Door ons grote Italiaanse netwerk en ruime expertise en ervaring zijn wij DE expert op het gebied van Italiaans 'vermaak' in Nederland (en omstreken). Neem vrijblijvend contact met ons op voor een maatwerk voorstel met eerste prijsindicaties!Good Things From Italy
Good Things From Italy is een webwinkel voor de echte liefhebber van Italiaans eten, drinken en Italiaanse producten. Hier vindt u Italiaanse producten van de hoogste kwaliteit. Wij zijn regelmatig in Italië om nieuwe producten te zoeken, proeven en testen waardoor we de webwinkel regelmatig aanvullen.


Cinque P e Piu (ook op Facebook)
The REAL Italian Authentic Takeaway!. 
Mobiel Italiaans Foodconcept i.s.w. met PiWi Food 

(Italian Food On The Move)
Italian Links And More

Actueel Italiaans Nieuws en Wetenswaardigheden