vrijdag 17 januari 2014

Bezoek de Italiaanse Startpagina's ter voorbereiding van uw vakantie naar Italië of om gewoon meer te weten te komen over Italië!


Het Gardameer! Alles over het Gardameer vind je op de Gardameer startpagina. Het Gardameer is het grootste meer van Italië en heeft toeristen veel te bieden: leuke stadjes, natuur, sport, water, lekker eten en een prima klimaat! Op de Gardameer startpagina vind je informatie over bezienswaardigheden, stadjes, musea, hotels, campings, winkels en restaurants. Tips voor een vakantie op camping, in hotel of vakantiewoning aan het Gardameer. Vind je dat er iets ontbreekt op deze pagina over het Gardameer mail me gerust.Kamperen bij het Gardameer! Alles over de campings aan het Gardameer vind je op de Gardameer-campings startpagina. Het Gardameer is het grootste meer van Italië en heeft toeristen veel te bieden: leuke stadjes, natuur, sport, water, lekker eten en een prima klimaat! Op de Gardameer-campings startpagina vind je een overzicht van alle campings bij het Gardameer. Ga je met je eigen tent, caravan of camper? Of huur je liever een tent, caravan of huisje op een camping? Alles is mogelijk op de prachtige campings bij het Gardameer!

faidate46860

Het Gardameer is het grootste meer van Italië en heeft toeristen veel te bieden: leuke stadjes, natuur, sport, water, lekker eten en een prima klimaat! Het Gardameer is daarom ook een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders en Belgen. Een camping of een hotel zijn favoriet als verblijfplaats bij het Gardameer. Op deze pagina een overzicht van de belangrijkste en leukste hotels bij het Gardameer, gerangschikt per plaats. Mis je nog een hotel in dit overzicht of heb je een goede tip, laat het ons dan weten!


Het Lago Maggiore! Alles over het Lago Maggiore, het prachtige meer op de grens van Italië en Zwitserland vind je op de Lago Maggiore startpagina. Het Lago Maggiore heeft toeristen veel te bieden: leuke stadjes, prachige natuur, bergen, sport, water, lekker eten en een prima klimaat! Op de Lago Maggiore startpagina vind je informatie over bezienswaardigheden, stadjes, musea, hotels, campings, winkels en restaurants. Tips voor een vakantie op camping, in hotel of vakantiewoning aan het Lago Maggiore. Vind je dat er iets ontbreekt op deze pagina over het Lago Maggiore mail me gerust!


Kamperen bij het Lago Maggiore! Alles over de campings aan het Lago Maggiore vind je op de Lago Maggiore-campings startpagina. Het Lago Maggiore op de grens van Italië en Zwitserland heeft toeristen veel te bieden: leuke stadjes, natuur, sport, water, lekker eten en een prima klimaat! Op de Lago Maggiore-campings startpagina vind je een overzicht van alle campings bij het Lago Maggiore. Ga je met je eigen tent, caravan of camper? Of huur je liever een tent, caravan of huisje op een camping? Alles is mogelijk op de prachtige campings bij het Lago Maggiore!

Vakantiehuizen Toscane

Logeren in een hotel bij het Lago Maggiore! Het Lago Maggiore in Italië en Zwitserland heeft toeristen veel te bieden: leuke stadjes, natuur, sport, water, lekker eten en een prima klimaat! Het Lago Maggiore is daarom ook een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders en Belgen. Een camping of een hotel zijn favoriet als verblijfplaats. Op deze pagina een overzicht van de belangrijkste en leukste hotels bij het Lago Maggiore, gerangschikt per plaats. Mis je nog een hotel in dit overzicht of heb je een goede tip, laat het ons weten!

bungalows, holiday-homes

Het Comomeer! Alles over het Comomeer in Italië vind je op de Comomeer startpagina. Het Comomeer is het kleinste meer van de populaire meren in Noord-Italië (naast het Gardameer en Lago Maggiore). Het Comomeer heeft toeristen veel te bieden: leuke stadjes, natuur, sport, water, lekker eten en een prima klimaat! Op de Comomeer startpagina vind je informatie over bezienswaardigheden, stadjes, musea, hotels, campings, winkels en restaurants bij het Comomeer. En leuke tips voor een vakantie op camping, in hotel of vakantiewoning aan het Comomeer. Vind je dat er iets ontbreekt op deze pagina over het Comomeer mail me gerust!

Milaanreizen

De Italiaanse meren. Italië is een land met honderden meren. In Noord-Italië heb je populaire vakantie-bestemmingen als het Gardameer, Comomeer, Meer van Iseo en het Lago Maggiore. In Umbrie ligt het Meer van Trasimeno. Maar er zijn nog honderden andere prachtige meren in Italië, minder bekend en minder druk. Het ene nog mooier dan het andere. Op de Italiaanse meren-startpagina geven wij een overzicht van de belangrijkste Italiaanse meren.

Fundadore Travels - Het andere Italië

Lombardije is een regio in Noord-Italië. De regio strekt zich uit van de Centrale Alpen in het noorden tot de rivier de Po in het zuiden. In het westen wordt Lombardije begrensd door het Lago Maggiore en de rivier Ticino, in het oosten door het Gardameer en de rivier de Mincio. In Lombardije liggen populaire bestemmingen als het Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore en prachtige steden als Milaan, Brescia, Bergamo en Mantova. Op deze startpagina vind je informatie en tips voor een geslaagde vakantie in Lombardije. Vind je dat er iets ontbreekt op deze pagina over Lombardije mail me gerust!

Banner_468x60_Rome_d_NL

Trentino is een regio in het noorden van Italië, ook wel 'de poort van Italië' genoemd, grenzend aan Lombardije en Veneto. Trentino is verdeeld in twee provincies: Trente en Zuid-Tirol (Alto Adige). De streek is bekend van de Dolomieten, populair voor de zomervakantie en de wintersport, en telt bijna 300 meren, waarbij de meren van Caldanazzo, Ledro en natuurlijk het Gardameer de bekendste zijn. Op deze startpagina vind je informatie en tips voor een geslaagde vakantie in Trentino. Vind je dat er iets ontbreekt op deze pagina over Trentino mail me gerust!


Welkom op de Veneto-startpagina. Veneto is een regio in Noord-Italiė., begrenst door de Dolomieten in het noorden, het Gardameer en de rivier de Mincio in het westen en door de Adriatische Zee en de Golf van Venetië in het oosten. In Veneto liggen populaire bestemmingen voor de zomervakantie of de wintersport als het Gardameer en de Dolomieten en prachtige steden als Venetië, Verona en Padua (Padova). Op deze startpagina vind je informatie en tips voor een geslaagde vakantie in deze mooie streek in Noord-Italie. Vind je dat er iets ontbreekt op deze pagina over Veneto mail me gerust!

17 en 24 juni Livorno Boek voordelig voor vertrek!
Als Italiė-liefhebber beheer ik een aantal startpagina's over Italiaanse bestemmingen en streken. De regio Piemonte mag daarbij als populaire bestemming voor veel toeristen uit Nederland en Belgiė natuurlijk niet ontbreken. Met populaire attracties als het Lago Maggiore en de Langhe, en aantrekkelijke steden als Turijn en Novara Hopelijk kan ik via deze pagina over Piemonte mijn passie voor 'la dolce vita' in Italiė met jullie delen! Buon viaggio!


De Italië-blog.startpagina is een overzicht van blogs die zich bezighouden met Italië en Italiaanse zaken. Over steden en streken in Italië, maar ook de Italiaanse keuken, muziek, auto's, wijn, etc. Tips zijn welkom!


Italië Vakantie & Reizen
In het verlengde van ons initiatief Italian Entertainment And More en de Italian Aperitivo Bar hebben we besloten dat wij onze relaties en bezoekers een compleet overzicht willen geven van diverse websites die te maken hebben met het thema Italië.
Het gaat om websites met een Italiaans aanbod gevestigd hier in Nederland maar ook interessante sites direct in Italië.
Met enige regelmaat komen er interessante links bij zodat de bezoeker een zeer uitgebreid overzicht krijgt.

Bijzondere reizen met verblijf in traditionele en authentieke accommodaties boek je op www.elizawashere.nl.

Ciao Tongeren - Italiaanse Dag in Tongeren Belgie - Zondag 04 mei 2014

Op zondag 4 mei 2014 ligt Tongeren voor één dag ergens in het mooie en verre Toscane. Dan wordt hier een Italiaanse Dag georganiseerd met alles wat dit zonnige land te bieden heeft: muziek, streekproducten, Ferrari's, Vespa's, enz.


Italian Entertainment And More

woensdag 15 januari 2014

Il Giornale dikker dan ooit, groei mee! - 21 februari verschijnt een nieuwe ‘edizione’ van Il Giornale.

2014 is alweer de vierde jaargang voor Il Giornale, dé krant en website voor alle Italië-liefhebbers. 

Dit jaar maken we opnieuw vier fraaie kranten en de eerste telt al meer pagina’s dan ooit!


In de komende editie o.a.: 

Vakanties: Special GARDAMEER. 
In samenwerking met de Gardameerkrant
Kamperen anno 2014 in Italië

PIZZA! NEL FORNO A LEGNA.  
Alles over het heerlijke gerecht, dat in Nederland steeds vaker  wordt bereid in een echte, met hout verwarmde steenoven. Ook alles over de Pizza kampioenschappen in de houtoven op het Italië Evenement. 

Trouwen in Italië. 
Lift nu mee op de trouwhype die de film Toscaanse bruiloft vanaf begin februari teweeg gaat brengen. Vraag naar onze speciale aanbieding voor adverteren (online/offline) en deelname aan La Piazza del Matrimonio, het grote trouwplein rond de kapel van Kasteel de Haar tijdens het Italië Evenement!

Italiaanse horeca in Nederland groeit en inspireert!

En verder: 100 jaar Maserati, heel veel inspirerend nieuws uit Italie, sfeervolle lezershalen en nog veel meer!

Kortom, het moment om uw reizen, producten en diensten te laten zien aan meer dan 100.000 Italiëfans (offline/online) 


Adverteren in print,  online, nieuwsbrieven, sociale media vanaf € 275,- 
70.000 kranten,>600 locaties , 17.000 unieke bezoekers online, 9.500 e-mail nieuwsbrieven, 3.200 Twittervolgers. Steeds meer liefhebbers van ‘la dolce vita’ weten Il Giornale te vinden. 
Levensgenieters die het beste uit iedere dag halen en die zich dat ook kunnen veroorloven.

Il Giornale della Fiera, Primavera 2014
Verschijnt: 21 februari 
Advertentiedeadline:  10 februari
Oplage: 70.000 exemplaren. (bekijk alle meer dan 600 locaties)
Lees de krant online
Bekijk de advertentietarieven on- en offline
Speciale aanbieding voor meervoudig adverteren en/of in combinatie met internet/nieuwsbrief 
Contact:  info@ilgiornale.nl
In 2014 wederom 4 edities: februari, mei, september, december!Cordiali Saluti!
Edgar van Bueren 030 276 68 17
Aris Spada 030-691 13 88/06 51 54 22 27

Italian Entertainment And More


maandag 13 januari 2014

Photo Contest "Loving Padova" - Send a Photo of Padova and win a weekend in the city - The entry deadline is January 30th, 2014.

The city of Padova, popular worldwide for its unparalleled historical, artistic and cultural heritage, features a great number of attractions:

from Giotto's frescoes to the Botanic Garden, from the central Squares to the University, from Prato della Valle to the Basilica of Sain Anthony.


Its international fame is now enhanced by a new communication plan, 'Discover Padova', with the aim to optimise the tourist offer of the city.

The promotional project of the 'Padova' brand is mainly carried out in the web, and among the tools of this new strategy there is a photographic contest aimed at promoting the city and its tourist attractions.
The shot that will win the prize, a weekend in Padova, will have to highlight the beauties of Padova, as well as the emotions it stirs, also thanks to the countless cultural and entertainment events it offers.


Entering the contest is free and anyone is eligible: in order to enter, it is enough to fill in the form on the website www.discoverpadova.com and upload your picture of the city.

Every picture will be shared on the Facebook page of 'DiscoverPadova.com', where users will vote for their favourite photos.

The 100 photos that get the highest number of 'LIKE' will be evaluated by the jury that will select the overall winner.


The prize consists in a weekend for 2 people including a stay of 2 nights and breakfast at 4 star AC Hotel Padova, as well as 2 PadovaCards, offering a range of benefits such as free admission at museums and monuments, and the use of public transportation at a reduced rate: a wonderful chance to enjoy a captivating experience of the city that is known as the 'nursery of arts'.

All photographers, both professional and amateur, who captured Padova with their cameras, are invited to go to the website www.discoverpadova.com and submit their picture.

The entry deadline is January 30th, 2014.


The promotional project of the city of Padova 'DiscoverPadova' is supported by the Department of Commerce, productive activities and tourism of Padova in collaboration with hospitality associations. 

Powered by Arte Laguna communication agency.


Culla delle Arti
"Per il grande desiderio che avevo di vedere la bella Padova, 
culla delle arti sono arrivato..." 
William Shakespeare

Italian Entertainment And More

zondag 12 januari 2014

Sardinie Vakantiebeurs - Zaterdag 25 januari 2014 - De Bosrand in Ede

Zaterdag 25 januari is er weer een www.sardinievakantiebeurs.nl in Ede, het centrale middelpunt van Nederland. 


Dit keer met extra medewerking van het wijnhuis Sardus Pater uit Sant Antioco, Sardinie. 

Heb je interesse deze wijnen te leren kennen, kom dan even langs op deze beurs. 
Ze brengen mee hun riserva Is Arenas, bekroond met meerdere prijzen waaronder de gambero rosso 3 bicchieri, maar ook de Nur, een iets jongere, en lichte wijn. 
Een vermentino, Terre Fenice en het stokpaardje, de AD 49. 
Dit is een uniek product, de enige vermentino doc die op klassieke wijze gemaakt is als spumante Brut. 
Meerdere oenologen hebben hier al enthousiast op gereageerd.


Uiteraard zijn er ook allerlei heerlijke sardijnse hapjes te proberen, zoals de salciccia, verschillende soorten pecorino en er wordt een speciaal menu sardo gemaakt door kok Toni Cammilleri van Sardinietrips
Hij maakt een van zijn specialiteiten Cous Cous Carlofortino oma's recept. 
Dit is in het bijbehorende restaurant te bestellen samen met een van de wijnen van Sardus pater. Ik zou het leuk vinden je te ontmoeten op deze beurs!

Een hartelijke groet vanuit Sant Antioco,

Monique van Proosdijvliegtickets.nl, laagste prijs garantie! WTC.NL-World Ticket Center. Wat uw reisplannen ook zijn!

BudgetAir.nl  de rest doet er niet toe


468 x 60 banner