vrijdag 17 januari 2014

Bezoek de Italiaanse Startpagina's ter voorbereiding van uw vakantie naar Italië of om gewoon meer te weten te komen over Italië!


Het Gardameer! Alles over het Gardameer vind je op de Gardameer startpagina. Het Gardameer is het grootste meer van Italië en heeft toeristen veel te bieden: leuke stadjes, natuur, sport, water, lekker eten en een prima klimaat! Op de Gardameer startpagina vind je informatie over bezienswaardigheden, stadjes, musea, hotels, campings, winkels en restaurants. Tips voor een vakantie op camping, in hotel of vakantiewoning aan het Gardameer. Vind je dat er iets ontbreekt op deze pagina over het Gardameer mail me gerust.Kamperen bij het Gardameer! Alles over de campings aan het Gardameer vind je op de Gardameer-campings startpagina. Het Gardameer is het grootste meer van Italië en heeft toeristen veel te bieden: leuke stadjes, natuur, sport, water, lekker eten en een prima klimaat! Op de Gardameer-campings startpagina vind je een overzicht van alle campings bij het Gardameer. Ga je met je eigen tent, caravan of camper? Of huur je liever een tent, caravan of huisje op een camping? Alles is mogelijk op de prachtige campings bij het Gardameer!

faidate46860

Het Gardameer is het grootste meer van Italië en heeft toeristen veel te bieden: leuke stadjes, natuur, sport, water, lekker eten en een prima klimaat! Het Gardameer is daarom ook een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders en Belgen. Een camping of een hotel zijn favoriet als verblijfplaats bij het Gardameer. Op deze pagina een overzicht van de belangrijkste en leukste hotels bij het Gardameer, gerangschikt per plaats. Mis je nog een hotel in dit overzicht of heb je een goede tip, laat het ons dan weten!


Het Lago Maggiore! Alles over het Lago Maggiore, het prachtige meer op de grens van Italië en Zwitserland vind je op de Lago Maggiore startpagina. Het Lago Maggiore heeft toeristen veel te bieden: leuke stadjes, prachige natuur, bergen, sport, water, lekker eten en een prima klimaat! Op de Lago Maggiore startpagina vind je informatie over bezienswaardigheden, stadjes, musea, hotels, campings, winkels en restaurants. Tips voor een vakantie op camping, in hotel of vakantiewoning aan het Lago Maggiore. Vind je dat er iets ontbreekt op deze pagina over het Lago Maggiore mail me gerust!


Kamperen bij het Lago Maggiore! Alles over de campings aan het Lago Maggiore vind je op de Lago Maggiore-campings startpagina. Het Lago Maggiore op de grens van Italië en Zwitserland heeft toeristen veel te bieden: leuke stadjes, natuur, sport, water, lekker eten en een prima klimaat! Op de Lago Maggiore-campings startpagina vind je een overzicht van alle campings bij het Lago Maggiore. Ga je met je eigen tent, caravan of camper? Of huur je liever een tent, caravan of huisje op een camping? Alles is mogelijk op de prachtige campings bij het Lago Maggiore!

Vakantiehuizen Toscane

Logeren in een hotel bij het Lago Maggiore! Het Lago Maggiore in Italië en Zwitserland heeft toeristen veel te bieden: leuke stadjes, natuur, sport, water, lekker eten en een prima klimaat! Het Lago Maggiore is daarom ook een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders en Belgen. Een camping of een hotel zijn favoriet als verblijfplaats. Op deze pagina een overzicht van de belangrijkste en leukste hotels bij het Lago Maggiore, gerangschikt per plaats. Mis je nog een hotel in dit overzicht of heb je een goede tip, laat het ons weten!

bungalows, holiday-homes

Het Comomeer! Alles over het Comomeer in Italië vind je op de Comomeer startpagina. Het Comomeer is het kleinste meer van de populaire meren in Noord-Italië (naast het Gardameer en Lago Maggiore). Het Comomeer heeft toeristen veel te bieden: leuke stadjes, natuur, sport, water, lekker eten en een prima klimaat! Op de Comomeer startpagina vind je informatie over bezienswaardigheden, stadjes, musea, hotels, campings, winkels en restaurants bij het Comomeer. En leuke tips voor een vakantie op camping, in hotel of vakantiewoning aan het Comomeer. Vind je dat er iets ontbreekt op deze pagina over het Comomeer mail me gerust!

Milaanreizen

De Italiaanse meren. Italië is een land met honderden meren. In Noord-Italië heb je populaire vakantie-bestemmingen als het Gardameer, Comomeer, Meer van Iseo en het Lago Maggiore. In Umbrie ligt het Meer van Trasimeno. Maar er zijn nog honderden andere prachtige meren in Italië, minder bekend en minder druk. Het ene nog mooier dan het andere. Op de Italiaanse meren-startpagina geven wij een overzicht van de belangrijkste Italiaanse meren.

Fundadore Travels - Het andere Italië

Lombardije is een regio in Noord-Italië. De regio strekt zich uit van de Centrale Alpen in het noorden tot de rivier de Po in het zuiden. In het westen wordt Lombardije begrensd door het Lago Maggiore en de rivier Ticino, in het oosten door het Gardameer en de rivier de Mincio. In Lombardije liggen populaire bestemmingen als het Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore en prachtige steden als Milaan, Brescia, Bergamo en Mantova. Op deze startpagina vind je informatie en tips voor een geslaagde vakantie in Lombardije. Vind je dat er iets ontbreekt op deze pagina over Lombardije mail me gerust!

Banner_468x60_Rome_d_NL

Trentino is een regio in het noorden van Italië, ook wel 'de poort van Italië' genoemd, grenzend aan Lombardije en Veneto. Trentino is verdeeld in twee provincies: Trente en Zuid-Tirol (Alto Adige). De streek is bekend van de Dolomieten, populair voor de zomervakantie en de wintersport, en telt bijna 300 meren, waarbij de meren van Caldanazzo, Ledro en natuurlijk het Gardameer de bekendste zijn. Op deze startpagina vind je informatie en tips voor een geslaagde vakantie in Trentino. Vind je dat er iets ontbreekt op deze pagina over Trentino mail me gerust!


Welkom op de Veneto-startpagina. Veneto is een regio in Noord-Italiė., begrenst door de Dolomieten in het noorden, het Gardameer en de rivier de Mincio in het westen en door de Adriatische Zee en de Golf van Venetië in het oosten. In Veneto liggen populaire bestemmingen voor de zomervakantie of de wintersport als het Gardameer en de Dolomieten en prachtige steden als Venetië, Verona en Padua (Padova). Op deze startpagina vind je informatie en tips voor een geslaagde vakantie in deze mooie streek in Noord-Italie. Vind je dat er iets ontbreekt op deze pagina over Veneto mail me gerust!

17 en 24 juni Livorno Boek voordelig voor vertrek!
Als Italiė-liefhebber beheer ik een aantal startpagina's over Italiaanse bestemmingen en streken. De regio Piemonte mag daarbij als populaire bestemming voor veel toeristen uit Nederland en Belgiė natuurlijk niet ontbreken. Met populaire attracties als het Lago Maggiore en de Langhe, en aantrekkelijke steden als Turijn en Novara Hopelijk kan ik via deze pagina over Piemonte mijn passie voor 'la dolce vita' in Italiė met jullie delen! Buon viaggio!


De Italië-blog.startpagina is een overzicht van blogs die zich bezighouden met Italië en Italiaanse zaken. Over steden en streken in Italië, maar ook de Italiaanse keuken, muziek, auto's, wijn, etc. Tips zijn welkom!


Italië Vakantie & Reizen
In het verlengde van ons initiatief Italian Entertainment And More en de Italian Aperitivo Bar hebben we besloten dat wij onze relaties en bezoekers een compleet overzicht willen geven van diverse websites die te maken hebben met het thema Italië.
Het gaat om websites met een Italiaans aanbod gevestigd hier in Nederland maar ook interessante sites direct in Italië.
Met enige regelmaat komen er interessante links bij zodat de bezoeker een zeer uitgebreid overzicht krijgt.

Bijzondere reizen met verblijf in traditionele en authentieke accommodaties boek je op www.elizawashere.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.