woensdag 8 oktober 2014

Stosa, nieuw Toscaans merk bij Keukenstudio Paul van Vliet

Betaalbaar Italiaans design!

Sinds kort is Keukenstudio Paul van Vliet de Nederlandse dealer van het Italiaanse keukenmerk Stosa. Dit merk heeft al ruim vijftig jaar een grote naam en faam in Italië en de rest van de wereld en breidt zich steeds verder uit over Europa. Met de uitgebreide keukenlijnen van Stosa maakt Keukenstudio Paul de aanschaf van echte Italiaanse designkeukens definitief haalbaar voor iedereen.


Paul van Vliet: "Mooi design hoeft niet duur te zijn”

De test doorstaan
Paul en Theo van Vliet waren al enige tijd op zoek naar nog een Italiaans keukenmerk om hun aanbod nog completer te maken. Het antwoord vonden zij afgelopen april op de prestigieuze keukenbeurs EuroCucina in Milaan. Paul en Theo brachten daarom onlangs een bezoek aan het in Toscane gevestigde Stosa. Paul: ”Om er zeker van te zijn dat een merk bij ons past en voldoet aan de kwaliteitsnormen, willen wij graag zelf zien hoe de mensen zijn, hoe ze werken in de fabriek en hoe de omgangsvormen zijn. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk.” Theo vult aan: ”Stosa is een echt familiebedrijf. Directie en medewerkers werken nauw samen zonder dat er sprake is van enige hiërarchie en dat past bij ons.” Paul: ”De hele organisatie is erop gericht schitterende en moderne designkeukens te produceren en wereldwijd te exporteren. Wij willen deze keukens ook aan onze klanten kunnen aanbieden.”


Theo van Vliet: "Een Stosa keuken is van hoogwaardige kwaliteit”

Ruime keuze
Door het standaardiseren van processen is Stosa een zeer concurrerend merk als het gaat om technologie en innovatie. Voor iedere woonstijl is er een uitgebreide reeks in uitvoeringen. De modellen zijn ingedeeld in drie categorieën:

  • Modern: Keukens met meer expliciet Italiaans design op basis van mooie en innovatieve ontwerpen met verrassende indelingen.
  • Contemporary: Eigentijdse, actuele en praktische keukens.
  • Classic: Kwalitatief hoogwaardige keukens waar traditie, huiselijkheid en gezelligheid de boventoon voeren.

De typische warme uitstraling, kleuren en natuur uit het landschap van Toscane zitten gewoon in het DNA van al deze Toscaanse keukens.


Paul van Vliet: "Stosa keukens hebben een Toscaanse twist”

Mooi design voor iedereen 
Paul: ”Italiaans design heeft vaak onterecht de stempel ’duur’. Wij willen bewijzen dat dit niet zo hoeft te zijn.” In de showroom van Keukenstudio Paul aan de Laan van Ambacht in Nootdorp is de nieuwe collectie van Stosa te bewonderen. Naast Stosa heeft Keukenstudio Paul nog meer Italiaanse keukens. Met de merken Cesar, Valcucine, Meccanica en Comprex voert Keukenstudio Paul van Vliet een breed assortiment in Italiaanse keukens.


Theo van Vliet: "Met Stosa voelt iedereen zich thuis"

Meer informatie
Paul van Vliet/Theo van Vliet
E info@keukenstudiopaul.nl
T 015 310 15 69


deze introductie wordt u aangeboden door:
Italian Entertainment And More


maandag 6 oktober 2014

LIVE STREAM van I Venti d'Azzurro op Dizgo Radio met Marcello d'Azzurro en Paolo Jay

Welcome to Dizgo Radio


Reaching High with  Dizgo Radio .FM !!!We’ll bring you the best Italo Disco & Dance hits from the 80′s Till Now !!!

Listen to all our Great Dj’s from all over the world.

Create your own playlist with music from our trackdatabase more than 150.000 tracks availeble try it !!!

If you want to be a Dj on Dizgo Radio Please contact us at info@dizgoradio.fm