donderdag 2 mei 2013

Oost-Sicilië - Etna en Taormina: een 4-daags incentive programma


Wij stellen u een 4-daags incentive programma voor in Oost-Sicilië. 
Kijk even mee!    

Taormina 
Taormina is hét toeristische centrum van Sicilië. Dit kleine middeleeuwse dorpje, met zijn typisch Siciliaans karakter en zijn mondaine en gezellige uitstraling is de ideale bestemming voor uw incentive. Het prachtige Griekse theater springt in het oog en de omgeving biedt een ruim aanbod aan activiteiten en unieke locaties.Hotel La Plage ***** 
Alhoewel het aanbod aan 4- en 5-sterren hotels te Taormina groot is, halen we er toch even het moderne ‘La Plage Resort’ uit: gelegen aan het strand van het prachtige ‘Isola Bella’, bestaat dit 5-sterren hotel uit een 60-tal kamers, het merendeel gevestigd in gezellige bungalows. Ideaal voor een incentive “zon en zee”.


De Etna 
De hoogste actieve vulkaan van Europa vormt veelal hét hoogtepunt van de incentive. Speciale 4x4 UNIMOG minibusjes brengen u tot circa 2.900 m hoogte waar u recente lavastromen en kraters kan bewonderen. Alternatief is een pick-up aan het hotel per 4x4 en een excursie ter ontdekking van deze vulkaan.


Wist u dat...... 
De trilogie van "The Godfather", geregisseerd door Francis F. Coppola, in de loop der jaren uitgegroeid is tot een echte cultfilm. De Siciliaanse scènes zijn verfilmd in de dorpjes Savoca en Forza d’Agrò, beide nabij Taormina, en in de fantastische ‘godfather’-villa, ideaal voor lunches of galadiners.


Dag 1:
In de haven van Catania liggen een aantal luxe-jachten aangemeerd. Na een aperitief en lichte lunch aan boord, vaart de groep richting Taormina. De tocht is rustig en ontspannen, langs de ongewone lava-kust. Een duik in de Middellandse Zee is een must. Een shuttlebootje organiseert de rechtstreekse verbinding met het strand van het hotel, waar een welkomstdrankje wordt geserveerd.
Het diner 's avonds kan in een leuke locale trattoria in het stadje Taormina.


Dag 2:
De Etna vormt vandaag het hoogtepunt. 4X4 wagens pikken de klant op aan het hotel en er volgt de ontdekking van de hoogste vulkaan van Europa. U krijgt een schitterend panoramisch zicht op de vulkaan voorgeschoteld, samen met een bezoek aan een lava grot. Een heerlijke picnic in de open natuur vormt de ideale lunch.  Tijdens een pizza workshop 's avonds kan u zich uitgebreid uitleven.


Dag 3:
“In the footsteps of the Godfather”. Themadag met selfdrive FIAT 500 excursie vanaf het hotel naar het charmante bergdorpje 'Savoca', waar enkele scenes van de godfather zijn verfilmd.
Een belangrijke scène is verfilmd in de authentieke 'Bar Vitelli', waar de gasten een lunch op basis van plaatselijke gerechten verorberen.
Ook het galadiner staat in het teken van “The Godfather”. U rijdt tot de indrukwekkende “Godfather-villa”, waar een event met audio/video en acteurs is uitgewerkt ter animatie tijdens het galadiner.


Dag 4:
Op de terugweg naar de luchthaven wordt de lunch voorzien in “Azienda Trinita”, een mooie Siciliaanse hoeve met een geweldige botanische tuin.
De lunch in de tuin wekt een echte Siciliaanse sfeer op en is de ideale afsluiter van de incentive.


Dit programma is een suggestie. Wij maken graag een incentive op maat voor u. Contacteer ons voor meer informatie.

An Ghys
Project manager MICE (Meetings – Incentives – Conferences – Events)

UNIGLOBE Robins Travel
Platanenlaan 6, 2610 Wilrijk - Belgium - Tel: +32(3)242.82.85
an@robinstravel.be - www.robinstravel.com