donderdag 19 januari 2012

Fiat Group presenteert de derde editie van Italia a Zandvoort op 24 juni 2012


Hét evenement voor Italiaanse auto’s en lifestyle
• Fiat Group presenteert nieuwste modellen van alle merken

• Nog meer aandacht voor Italiaanse lifestyle
• Spectaculaire autosportdemonstraties
• Primeur: Concours d’Elegance

Op 24 juni 2012 presenteert de Fiat Group tijdens Italia a Zandvoort, de derde editie in de huidige opzet, weer haar volledige merk- en modelprogramma op het Circuit Park Zandvoort. Daarnaast worden er opnieuw tal van andere activiteiten georganiseerd. Vorig jaar werd het evenement bezocht door zo’n 46.000 liefhebbers van Italiaanse auto’s en lifestyle. De organisatie verwacht ook komende editie weer een grote opkomst.


Binnen de Fiat Group zijn tal van merken actief die allemaal hun opwachting maken tijdens Italia a Zandvoort 2012. Zo is uiteraard Fiat vertegenwoordigd, terwijl het volledige Lancia-gamma, dat ingrijpend is gewijzigd en uitgebreid, veel aandacht zal trekken. Natuurlijk ontbreekt ook Alfa Romeo niet op het circuit en zal menig hart wat sneller gaan kloppen bij het zien van de fraai gelijnde sportievelingen. Net als vorig jaar zullen ook Ferrari en Maserati niet ontbreken tijdens Italia a Zandvoort 2012. Met medewerking van de Nederlandse Ferrari- en Maserati-dealers zullen de nieuwste modellen worden getoond. Maar bij een circuit hoort ook actie op de baan en daar wordt momenteel door de organisatie hard aan gewerkt. Zo maakte vorig jaar de supersnelle Maserati MC12 FIA GT-auto veel indruk bij de bezoekers en wordt er nog gepraat over de demo rides door Gerard de Rooy met zijn Dakar Iveco-truck. Beide worden komend jaar weer verwacht aangevuld met andere, spectaculaire demonstraties door supersnelle (auto)sportwagens.

Namens Fiat Group Automobiles Netherlands licht PR-directeur Hans Vervoorn toe: “Wij leggen ieder jaar de lat hoger om het voorgaande succes te overtreffen. Qua bezoekersaantallen kan het nauwelijks beter en de gehele organisatie werkt er hard aan om de toegang en de logistiek voor de bezoekers verder te verbeteren. Daarnaast zal nog meer aandacht worden geschonken aan lifestyle-evenementen en aantrekkelijke activiteiten. Wij zijn dan ook blij dat de samenwerking met Radio 538 voor live-radio-uitzendingen wordt voortgezet. Volledig nieuw zal het Concours d’Elegance zijn, waarbij wij op zoek gaan naar de mooiste Italiaanse klassiekers.”

Italia a Zandvoort was vorig jaar het grootste spektakel op het Circuit Park Zandvoort met het hoogste aantal bezoekers. Wie verzot is op Italiaanse auto’s en een voorliefde heeft voor Italiaanse lifestyle en design moet 24 juni nu al in de agenda zetten.

Bron: AutoPlus

 

Nog meer ITALIE

Uw dagelijkse portie Italiaans Nieuws

Italiaans Entertainment voor uw evenement!
Il Matrimonio Italiano - Trouwen In Italie - Italiaanse Bruiloft

Il Matrimonio Italiano is een jong bedrijf dat jullie een prachtige dag kan verzorgen. Gevestigd in de romantische heuvels van Cattolica (Adriatische kust), met aan het roer een Nederlandse "Mamma" en vrouw van een echte Italiaan. Een voormalig KLM stewardess die met passie en ervaring een magische dag organiseert!

De gedachtegang achter Il Matrimonio Italiano is om een onvergetelijke dag te organiseren op typisch Italiaanse wijze vol passie en romantiek, die overeenkomstig jullie wensen wordt omgetoverd tot een uniek trouwfeest.

Het gebied waar de trouwerijen gehouden worden ligt in de regio La Romagna, in de glooiende heuvels van Montegridolfo, Mondaino en Saludecio, dichtbij de beroemde en geweldig mooie steden zoals Urbino (25 km), San Marino (29 km) en Pesaro (23 km). De prachtige kust van Cattolica en Rimini ligt op 40 autominuten afstand. Het houden van een huwelijk in deze streek is uitermate geschikt omdat er hier nog mooie, niet ontdekte plekjes zijn in het echte, authentieke en romantische Italië.

Zie je het al voor je, jij en je lief, hand in hand...
       

Léontine zal de gehele dag aanwezig zijn om alles te coordineren en vertaalwerkzaamheden te verrichten. Misschien willen jullie wel trouwen in Nederland en hier het feest houden met al jullie familie en vrienden....

Wij verzorgen uw dag van A tot Z, van beeldig bruidsboeket tot Ferrari, van wijnproeverijen tot welkoms- diners op oude dorpspleintjes voor jullie en de gasten. Het enige wat jullie moeten doen is ons mail sturen met daarin jullie wensen en wij spelen daarop in. Er is voor elk budget een te gekke dag te organiseren.

Wij werken alleen maar samen met lokale, professionele vakmensen met liefde voor hun vak, die garant kunnen staan voor een goed product.

Italiaanse trouwpakken
Tevens hebben wij een samenwerkingsverband met onze "sarto" Michèl van Zon. Tbedressed is onze specialist in Nederland die prachtige Italiaanse trouwpakken op maat maakt. Maak vrijblijvend een afspraak met Michèl en laat je adviseren.

Prachtig ITALIAANS ENTERTAINMENT (en meer) voor tijdens jullie BRUILOFT in Nederland maar OOK in Italië kun je boeken bij: Italian Entertainment And More

Nog meer Italie op Italian Links And More

Volg ons dagelijks Italiaans Nieuws