donderdag 28 mei 2015

I Venti d'Azzurro aanwezig op het Italie Evenement 2015

"i Venti d’Azzurro" zal op 29/30/31 mei 2015 aanwezig zijn tijdens het evenement ‘Italië Evenement Smaak en Stijl’, op het prachtige terrein van kasteel "De Haar". 

Tijdens dit evenement zullen dj’s uit de "i Venti"- crew en die van Dizgo Radio aanwezig zijn om het publiek typisch Italiaanse muziek voor te schotelen. 

Er zal gebruik worden gemaakt van vinyl-platen die momenteel een comeback maken in de muziekindustrie. 

"i Venti d’Azzurro" staat al vele jaren bekend om zijn Italiaanse muziek promotie: sinds 1986, met als specialisatie de zgn. disco-dance. 

Het belichaamt een wereldwijd beroemd merk voor artiestenpromotie, platenverkoop, muziekproductie, radioprogramma’s, en events gebaseerd op de ‘made in Italy’ (disco-) dance. 


De programmering van ‘Dizgo radio’ is bij het publiek bekend om de afwisseling tussen Italo, disco, euro en dance-classics tot ook house en techno-muziek. 

Deze bekendheid heeft ‘Dizgo radio’ mede verkregen door de juiste synergie te benutten tussen de multidisciplinaire artiesten uit de hele wereld.

Mede mogelijk gemaakt door:

www.italianentertainment.nlWil jij in het publiek zitten bij de opnames van Casa Caminita?

In het nieuwe 24Kitchen-programma Casa Caminita ontvangt Giovanni bekende muzikale vrienden in zijn restaurant 'Trattoria Casa Caminita’. 


Samen bereiden zij een heerlijk Italiaans gerecht terwijl ze herinneringen ophalen en muziek maken. Wil jij hier bij zijn? Dat kan! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. 

Dus heb je zin in een gezellige middag vol met muziek en wil je proeven wat Giovanni maakt? 

Geef je dan snel op door een e-mail te sturen met je gegevens naar koken@endemol.nl.


De opnames van Casa Caminita beginnen vanaf 1 juni. Meer informatie over de locatie, datum en tijd krijg je per e-mail van productiehuis Endemol.

Casa Caminita zie je vanaf 22 juni elke maandag om 18.00 uur.

Mede aangeboden door:
Bezoek onze nieuwe WEBSITE!