donderdag 20 maart 2014

Nieuwe website Italië Evenement, nieuws voor Italiëfans!

Nieuwe smaken, nieuwe stijlen, nieuwe website!

Een nieuwe lente brengt niet alleen een nieuw geluid, maar ook een nieuwe look! U zag het al aan deze nieuwsbrief. Maestro Events geeft met blijdschap kennis… Het Italië Evenement heeft een vernieuwde website!  

nieuwe-website-evenement
   

Uiteraard laat ik het oordeel aan u, als (trouwe) bezoeker, maar wij vinden dat de website nu beter laat zien wat het evenement in huis heeft. Het past letterlijk beter bij de smaak en stijl die bij het Italië Evenement horen. Nu maar hopen dat u via dit sfeervolle portaal zin krijgt in meer. Meer Italiaanse smaak, meer Italiaanse stijl en meer Italië Evenement. Er valt namelijk weer heel veel (nieuws) te beleven bij Kasteel de Haar.

Blijf de komende twee maanden op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via de nieuwsbrieven, onze krant Il Giornale en de prachtige website! 

Tot ziens op 23, 24 en 25 mei! 

Aris Spada, directeur Maestro Events


NIEUW OP HET ITALIË EVENEMENT 2014:

La Piazza della Maserati
piazza massarati3
De showroom van de Italiaanse automobilia is divers en van gerenommeerde klasse, maar er staat er één dit jaar extra te glimmen: Maserati. Zes broers stonden in 1914 aan de wieg van dit unieke racemerk. 100 jaar later vieren we de stijlvolle klasse, die Maserati nog altijd heeft.

La Piazza del Gusto Puro
gustopuro
Vers van de boer, vers van het land, vers uit Italië. Puur natuur vindt u op dit plein terug in pure smaken. Veel biologische producten dus, maar ook veel producten die smaken zoals vroeger of bereid zijn conform het oorspronkelijke recept. Dat wordt proeven en smullen!

La Piazza delle Vacanze
piazza-vacanza
Het Italië Evenement is al elf jaar de beste plek om Italië (beter) te leren kennen, bijvoorbeeld als voorbereiding op uw vakantie. Vele duizenden bezoekers lieten zich hier al inspireren voor een reis naar of door ‘de laars’. Van Alto Adige tot Sicilië; alle regio’s zijn present en onze gastheer Vacanceselect geeft graag tekst en uitleg! 

La Piazza del Matrimonio
piazza trouwen kl
Er is geen mooiere plek om te trouwen dan in Italië.Logisch dus dat u op het ‘Italiaanste’ feest van het jaar en bij het meest romantische kasteel van Nederland deze dagen alles vindt voor de mooiste (Italiaanse) dag van uw leven. Denk aan: bruidsboeketten en huwelijksreizen, maar er zijn ook modeshows.

La Piazza della Pizza
Pizza-van-Beatrix-300x172
Je hebt ze in alle soorten en maten, maar als het aan Napels ligt, zijn er maar twee echte pizza’s. Tijdens het eerste NK pizzabakken tonen de beste pizzaiolo (pizzabakkers) van ons land hun kunsten; traditioneel in de hete houtoven. De finale staat gepland op zondag 25 mei!

Italian Night, Una Notte a Napoli
italiannight
De bijzondere Italian Night op zaterdagavond (24 mei) brengt een ode aan Napels met het thema Una Notte a Napoli. Tijdens deze sfeervolle zomeravond worden de bezoekers van het evenement meegenomen naar de beroemde stad. De gerechten en muziek zijn uiteraard geheel in stijl en bovendien is de kasteeltuin tijdens deze avond wat langer geopend.


ITALIAN ENTERTAINMENT AND MORE

woensdag 19 maart 2014

Kamil Torrini, uit Italie, zoekt een Stage plek bij een Hotel in Nederland tussen 15 juni en 15 september 2014

Mijn naam is Kamil Torrini, ik kom uit Italië, ben 17 jaar oud,  leergierig en bereid hard te werken.

Sinds 2010 volg ik aan de I.P.S.A.R. Mezzaluna (Italië) de studie “Hotelschool” en  volgend jaar zal ik mijn eindexamen doen. Het is gebruikelijk dat studenten van deze opleiding tijdens hun studie stage lopen om op deze wijze praktijkervaring op te doen. 

Door mijn eerdere werkervaring  in de horeca weet ik dat een service- en klantgerichte instelling en geduld zeer  belangrijk zijn in de omgang met klanten. 

Afgelopen winter ben ik voor een korte vakantie naar Nederland gekomen en ik vond het land zeer mooi en de mensen zo open en aardig,  reden waarom heb ik besloten om in dit land stage te willen lopen tijdens deze zomervakantie om mijn kennis en ervaring te verbeteren.  Naast mijn reguliere studie ben ik ook begonnen om de Nederlandse taal te leren.

Tijdens mijn stage zou ik naast reguliere werkzaamheden ook een onderzoek of een project kunnen uitvoeren. De stageperiode zou per 15 juni in kunnen gaan tot en met 15 september.

Het liefst zou ik stage in een hotel willen lopen waar ik onderdak en maaltijden zou kunnen krijgen. 

Indien u interesse en/of vragen heeft inzake deze advertentie, kunt u altijd contact met mij opnemen:

Kamil Torrini

vittoriotorrini@alice.it