donderdag 2 februari 2012

Musica Dall’ Olanda! in de Sala Santa Cecilia te Rome met het prestigieuze Nederlandse Studenten Orkest


ANDIAMO! presenteert met trots het Olanda & Musica concert in samenwerking met het prestigieuze Nederlandse Studenten Orkest (NSO)!  

Dit fantastische concert zal plaatsvinden op 26 februari 2012 om 18:00 in het spectaculaire Sala Santa Cecilia van Auditorium Parco della Musica in Rome. 
Het NSO zal klassieke muziek spelen uit hun ambiteuze repertoire, met stukken van Ravel, Stravinsky en de moderne compositie Colorissimi!, geschreven voor piano door Filomena E.A. Uffing en bewerkt voor orkest in samenwerking met Stefano Conti  

Wij willen u  graag uitnodigen voor dit prachtige concert op 26 Februari.  
Kaarten zijn beschikbaar voor €10,00 voor volwassenen en €2,00 voor kinderen en studenten. 

Kijk hier voor meer informatie of boek nu via ANDIAMO! uw individuele of groeps tickets!Persbericht:

Musica Dall’ Olanda!

‘Young Dutch musicians beamed with freshness and enthusiasm.’

‘I’d give all the concerts I’ve heard so far in this concert hall, for this one.’

Het Nederlands Studenten Orkest (NSO) wordt jaarlijks opnieuw samengesteld uit getalenteerde, Nederlandse studenten die zich naast hun studie op hoog niveau bezighouden met klassieke muziek. In 2012 bestaat het orkest maar liefst 60 jaar en reist om die reden naar Rome voor een concert in de magnifieke Sala Santa Cecilia van het Auditorium Parco della Musica, op zondag 26 februari om 18.00. Het orkest viert dit twaalfde lustrum met de Nederlandse dirigent Lucas Vis, een van de bekendste leerlingen van Bruno Maderna. Het orkest waagt zich met hem aan een spectaculair programma, met onder andere Stravinsky’s meesterwerk Le Sacre du Printemps. In samenwerking met ANDIAMO! Art & Business speelt het NSO hiernaast een nieuwe compositie voor piano, orkest en dans met de titel Colorissimi!, gecomponeerd door Filomena E.A. Uffing en bewerkt voor piano en orkest in samenwerking met Stefano Conti.

De concerten van het Nederlands Studenten Orkest starten met de Akademische Festouvertüre van Johannes Brahms: een feestelijk werk gebaseerd op drankliederen van studenten. Hierna volgt de passievolle Tzigane van Ravel, waarin het Nederlandse toptalent Emmy Storms zal schitteren op viool. Na de Tzigane volgt Colorissimi!, een feest van kleuren van de hand van Filomena E.A. Uffing en Stefano Conti met pianist Massimiliano Scatena en een prachtige choreografie van ballerina Emilia Sintoni. Tot slot klinken na de pauze de oerritmes van Stravinsky’s Le Sacre du Printemps. Het orkest zet hiermee een van de meest uitdagende werken van de 20ste eeuw op het programma. Le Sacre staat garant voor spektakel, energie en adrenaline!dinsdag 31 januari 2012

Multi Branded Showroom Actie - Live Muziek voor extra Passie & Sfeer


Uw automobiel showroom heeft een Landen Thema middag waarbij de verschillende automerken uit verschillende landen onder de aandacht van uw genodigden worden gebracht?

Binnenkort komt er een nieuw model auto op de markt en u wilt hier onder uw relaties wat extra aandacht aan schenken!

Een weekend lang uw autoshowroom extra presenteren onder uw bestaande en nieuwe klanten?


Versterk dan de thematische landensfeer door het inzetten van een stukje professionele mobiele muziek.

Onze Allround Muzikant ANGELO INDACO zingt en begeleid zichzelf op akoestische gitaar en accordeon (eventueel ook als Duo inzetbaar).
Door het mobiele karakter kan hij op iedere gewenste plek, al dan niet tussen de aanwezige gasten, musiceren.


Zijn repertoire is 'werelds' te noemen want naast Italiaans en Frans heeft hij ook Duits en Amerikaans repertoire in zijn pakket.

Dus in ieder landen thema is hij inzetbaar en dit is zeer passend als uw producten / merken ook uit meerdere landen komen!


En heeft u iets meer 'impact' c.q. muzikale 'aanwezigheid' nodig kies dan voor ons duo DUE AMICI.
Ook een zeer breed Internationaal repertoire. 
Zij beheersen meerdere instrumenten en vocalen en zijn mobiel inzetbaar op elke gewenste plek!

Beide concepten zijn ook met wat extra geluidsversterking op een vaste plek te plaatsen in uw showroom.

Naast deze muzikale invullingen die zeker bijdragen aan het doen slagen van uw 'showroom actie' hebben wij ook enkele smaakvolle concepten voor het  innerlijke van uw gasten.

Wat de denken van een echte Italiaanse Koffie, Italiaans IJs, Italiaanse Hapjes (Good Things From Italy), Italiaanse Aperitivobar of zelfs Italiaanse Pasta's en Pizza's?


Er zijn meerdere mogelijkheden qua uitvoering en invulling en we kunnen altijd vrijblijvend een uitwerking maken.

Kortom: UW showroomactie krijgt extra ATTENTIEWAARDE bij uw genodigden door het inzetten van een of meerdere van onze onderdelen!


Neem contact met ons op voor een creatief en passend voorstel welke kan worden afgestemd op basis van beschikbare budgetten en uw wensen!


Nog meer Italiaanse Passie & Sfeer vindt u op onze website.

Een leuk aandenken voor (met name) de vrouwelijke bezoekers?
Denk dan eens aan onze milieu vriendelijke, duurzame en maatschappelijk verantwoorde Italian Coffee Handbags, al dan niet gevuld met wat mooie producten!

Passie voor Italië? 
Bezoek dan ook eens onze website Italian Links And More

Wilt u een bedrijfsvideo van uw automobielbedrijf of uw Thema middag vastleggen op video als aandenken?
Neem dan eens contact op met Italie Video voor het bespreken van de mogelijkheden!

Dit complete concept kan natuurlijk ook worden ingezet in uw Keukenshowroom, Meubelshowroom of Woonboulevard!