vrijdag 5 juni 2015

Exposeren tijdens Italia A Zandvoort 2015? De voorverkoop is gestart!

We willen jullie allemaal van harte verwelkomen bij Italia a Zandvoort 2015! Het race & lifestyle evenement van Nederland! 


Maestro Events ziet u graag terug als exposant bij dit geweldige evenement bij het Circuit van Zandvoort op zondag 28 juni 2015. Het geluid van de Italiaanse bolides, een fantastische sfeer en afgelopen jaar met maar liefst 40.000 bezoekers, maakt dit evenement een waar spektakel!! Wij denken dat u hier heel goed tussen! Wie, wat, waar, waarom en hoe?? Lees dan snel verder! We hebben nog meer voor u in petto! 


Is deelname interessant voor u?
 
Exposeren is altijd al een belangrijke marketing tool geweest. Wij zijn van mening dat het juist in deze  tijden extra belangrijk is om uw bedrijf en producten te etaleren. Italia a Zandvoort is heel geschikt om aan consumenten en bedrijven te laten zien dat u er bent, dat geeft de markt vertrouwen. Circuit Park Zandvoort verzorgt diverse promotionele activiteiten zoals reclame-uitingen, mailings, Social Media en eventuele TV en Radio spots.De mogelijkheden:

Tenda Mercato
Een marktkraam a € 300.- excl btw 
- Inclusief 4 toegangskaarten 
- 1 parkeerkaart 
- 12m2 expositieruimte in totaal

Tenda a Pagoda 5x5m, de beste manier om uw bedrijf te presenteren op IaZ 2015
Een Pagodetent(en) € 750.- (5x5m)  
- Inclusief 10 toegangskaarten 
- 2 parkeerkaarten 
- 25m2 expositieruimte in totaal

Tenda a Pagoda 4x4m
 Een kwalitatief mooi ruimte 4x4m a € 650.- (4x4m) 
- Inclusief 7 toegangskaarten 
- 2 parkeerkaarten
- 25m2 expositieruimte in totaal

Grondplaats
Een ruimte op maat waarop u een eigen voertuig kan plaatsen (andere tenten alleen in overleg) € 25.- m2 met een minimum van 10m2. Boven de 10m2 kost de gondplaats € 20.- m2  
- Inclusief 4 toegangskaarten 
- 1 parkeerkaart


MAX VERSTAPPEN bij Italia a Zandvoort! - F1 Toro Rosso op het Circuit!
 

Op zondag 28 juni geeft Max Verstappen samen met Scuderia Toro Rosso een Formule 1-show op Circuit Park Zandvoort tijdens het evenement Italia a Zandvoort. Daarmee maakt Verstappen binnen een jaar na het winnen van de Zandvoort Masters-Formule 3-race zijn Formule 1-debuut op een Nederlands circuit. Het populaire evenement Italia a Zandvoort krijgt als ondertitel “driven by Max Verstappen” en wordt hét Max Verstappen-fan-evenement van Nederland.

“Het lijkt me super mooi om met een Formule 1-auto op Zandvoort te rijden”, aldus de 17-jarige Max Verstappen. “Een demonstratie en show geven in een Formule 1-bolide is altijd leuk en helemaal voor thuispubliek. Italia a Zandvoort is een geweldig evenement en ik hoop alle fans veel plezier te kunnen bezorgen.”

Circuit Park Zandvoort was vorig jaar de locatie voor een van de meest prestigieuze successen van Max Verstappen, toen hij de 24e editie van de internationale Formule 3 Masters-invitatierace won. Daarmee volgde hij ook in de voetsporen van zijn vader Jos, die in 1993 winnaar van de Masters op Zandvoort werd. 

Nu keert Max Verstappen tijdens Italia a Zandvoort dus terug naar het circuit in de duinen voor zijn eerste optreden met een RB8 Formule 1-bolide in Toro Rosso-kleurstelling op een Nederlands circuit. Ook zijn vader Jos Verstappen zal de gehele dag aanwezig zijn op het spraakmakende evenement.


Aanmelden als exposant voor Italia a Zandvoort 2015


Wilt u graag deel uit maken van dit fantastische evenement Italia a Zandvoort? Dat kan! Onderstaand hebben wij voor u een link naar het inschrijfformulier. Deze dient u geheel in te vullen en te versturen via mail -of per post. Hopelijk tot zien op Italia a Zandvoort. Mede aangeboden door:
Bezoek onze WEBSITE.