vrijdag 13 september 2013

Nieuwsupdate Auto Moto d'Italia - 19/20 oktober Autotron Rosmalen
Wij brengen opnieuw de vernieuwde Italiaanse beurs voor auto's, motoren en lifestyle onder uw aandacht, die in het weekend van 19 en 20 oktober zal plaatsvinden in het Autotron Rosmalen. Met nog een goede maand te gaan komt Auto Moto d’Italia steeds dichterbij. Met bijna 95 deelnemers is de beursvloer inmiddels goed gevuld en hebben we nog een 20-tal plaatsen beschikbaar voor bedrijvenstands op de benedenverdieping van de Expohal. De promotiecampagne is in volle gang en de voorverkoop loopt voorspoedig.
Zo heeft u de beurs al voorbij kunnen zien komen in onder meer de Veronica Gids, AutoWeek, Youngtimer Magazine, Auto Italia Magazine, De Onschatbare Klassieker, Italie Magazine, Auto Motor Klassiek, maar ook op Ticketveiling.nl en Vakantieveilingen.nl komt Auto Moto d’Italia goed in beeld.

En daar komen binnenkort nog een abricampagne (zie afbeelding) in de wijde omtrek om Rosmalen heen bij, promotie in RTL Autowereld, de regionale kranten van Uden tot Tilburg en nog veel meer!
Auto Moto d’Italia is op 19 en 20 oktober een beurs waar u als bedrijf niet mag ontbreken. Het aanbod is diverser dan ooit, van Klassieke Alfa Romeo tot Olijfolie, van de nieuwste Lamborghini tot Italiaanse hifi, van de nieuwste Ducati tot een heerlijke pizza, aangevuld met muzikale optredens en modeshows. En vele honderden showauto’s op het buitenterrein rondom de Expohal.
Nieuw is ook de Cinquanta Miglia, een toertocht van ruim 50 mijlen die vertrek bij de showroom van Louwman Exclusive en natuurlijk finisht bij de Autotron in Rosmalen.

VRAAG NU DE PLATTEGROND AAN EN KIES UW STANDPLAATS
Wilt u deelnemen, geef dan bij ons aan hoe groot u de standplaats wilt hebben en wij zoeken de beste optie voor u uit en stellen die aan u voor. U kunt standruimte aanvragen vanaf 2 of 3 meter diep.
Als er nog vragen zijn, dan horen we dat graag van u!

VRAAG EEN PROMOTIEPAKKET AAN
Op verzoek verzenden wij u graag een aantal posters (A3) en A5 flyers toe die u in uw bedrijf kunt plaatsen. Mail ons de gewenste aantallen en wij maken het snel in orde voor u.

Wilt u meer informatie over de deelnamemogelijkheden? 


Italiaanse Passie en Sfeer: HIER!