April - eerste uitloop van de druiven.
Mei - de eerste scheuten beginnen zich te vormen.
Juni - de druiventrossen zijn in aanbouw.
Juli - de trossen begin al aardig vorm te krijgen.
Augustus - de druiven zijn aan het rijpen en krijgen kleur.
September - de druiven zijn bijna oogstklaar.
Eind September - de druiven zijn geoogst.
20 september - de druiven zijn net geperst en gebotteld.
22 september - ongveer 10 liter net geperste druivensap, met een provisorisch waterslot, onder de vloer.
29 september - de gisting is op natuurlijke wijze op gang gekomen!
03 oktober - gisting gaat voorspoedig, waterslot doet zijn werk.
08 oktober - een eerste filtering van het sap en de gisting gaat nog door.
09 oktober - overhevelen van de wijn zodat het droezem over blijft en weer terug onder de vloer.
07 november - het eindresultaat is vadaag, in bijzijn van de Italiaanse Opa's, gekeurd en goed bevonden!
Even een filmpje voor de sfeer:
Salute,