vrijdag 21 februari 2014

100% Italiaanse Events in Nederland - Andiamo Services

Beste partner,

Begin februari kwam als een grote verassing! Op 3 februari 2014 kreeg ik een telefoontje met de mededeling dat ik door Zakenvrouwen TV verkozen was tot zakenvrouw van week! Om dit te vieren heeft ANDIAMO! speciaal voor uw bedrijf leuke en nieuwe Italiaanse activiteiten voorbereid! Wat dacht u van Italiaans vergaderen, thuis eten bij een Italiaanse familie, dineren tijdens een tocht door de Amsterdamse grachten of een spannende Giro d’Italia teambuilding door de stad? Ons team bezorgt u een onvergetelijke Italiaanse dag in Nederland!

Filomena Uffing, director


Nederlandse vergaderingen in Italiaanse stijl? Ja, dat kan!
Geef een twist aan uw vergaderingen en kies voor een conferentie in een Italiaanse boerderij, villa of restaurant en laat u omarmen door de Mediterraanse sferen. Maak de vergadering nog specialer met een wijnproeverij en kook workshop. Lees meer in onze blog over deze teambuilding activiteit die zeker zorgt voor nog betere business!


Italiaanse cruise door Amsterdamse grachten
Altijd al in Mediteriaanse sferen willen komen in eigen land? Combineer de Italiaanse lifestyle met de charme van Amsterdam tijdens een dinner cruise door de grachten van Amsterdam! Klik hier voor een impressie!


Thuis eten bij een Italiaanse familie
Kent u dat gevoel dat er even tussenuit willen knijpen naar het mooie Italië, maar u hebt er kortgezegd geen tijd voor? ANDIAMO! heeft de oplossing! Bezoek samen met uw gezelschap een ware Italiaanse familie in Nederland en laat u verwennen door zelfgemaakte Italiaanse gerechten. Contacteer ons nu via nederland@andiamo-services.com.


Giro d’Italia
Test uw Italiaanse kennis op Nederlandse bodem! Door middel van een spannend stadsspel dat bestaat uit originele Italiaanse elementen, uitdagingen, missies en lekkernijen, gaat u de strijd aan met andere teams. Lees in onze blog alles over de nieuwe teambuilding activiteit, Giro d’Italia, die georganiseerd is in samenwerking met de Nederlandse city game specialist Wave Events.

Jacht naar de Macht! 
Wie zal de stad overnemen? Gedurende de laatste paar maanden is een gemene Padrino bezig alle regels en wetten te overteden en ook heeft hij geen respect voor de huidige heersende families. Het is aan jou om deze Don te vinden en er voor te zorgen dat hij niet de machtigste baas zal worden van de stad! Lees in onze blog meer over dit spannende teambuilding spel die georganiseerd is in samenwerking Wave Events. 


Musica italiana tijdens uw evenement
Droom weg, laat u meeslepen in het warme Italiaanse leven en ontdek la dolce vita in eigen stad en land. Organiseer een Italiaanse evenement met live muziek van de naar uw gewenste zanger of band. Lees meer in onze blog waarom muziek uw avond speciaal en overgetelijk maakt! 



i.s.m. Italian Entertainment And More