vrijdag 28 januari 2011

Pro Center Windsurf Village - Baia dei Delfini - Porto Pollo - Sardegna


Windsurf Village - Baia dei Delfini - Porto Pollo - Sardegna.

Dear Windsurf Friends,

The MB-Pro Center is situated in Sardinia, one of most beautiful islands in the Mediterranean with white sand beaches, clear turquoise blue water and a warm hospitality which will guarantee you a great Windsurf-holiday and lots of fun.

Our professional international Team is happy to provide you with lessons in all Levels including special Kids courses. We offer Special rental-packages and rentals including lessons aswell as Kids discounts. Sun-beds on the beach, Kids-animation, Shower on the beach, Restaurant & Bar service and Apartments close to the beach, board-storage and a brand new infrastructure.

We are happy to welcome you,

See you soon,

Michiel Bouwmeester & Team

Pro Center Website

Nog meer Italie op Italian Links And More

woensdag 26 januari 2011

PIZZAMAFFIA - een film van Tim Oliehoek - 17 februari 2011 in de bioscoop.


Pizzamaffia? Is dat niet dat boek van Khalid Boudou? Die baas die ook Het Schnitzelparadijs schreef? En Tim Oliehoek? Is dat niet de regisseur van o.a. Vet Hard en Spion van Oranje? Juist. En nu is Pizzamaffia verfilmd door Tim Oliehoek.

17 februari 2011 in de bios!

Het Verhaal…

Pizzamaffia vertelt het verhaal van Brahim en zijn neef Illias. Iedereen kent ze als Bram en Haas, de twee snelste koeriers van Pizzeria Novara. De twee jongens zijn onafscheidelijk. Elke avond racen ze op hun scooter door de stad en halen de bruutste stunts uit om als eerste bij de klant te zijn. De pizzeria is eigendom van Brams vader, maar sinds hij met een hernia thuis zit, runt oom Faris de tent. Als Brams vader ruzie maakt met Oom Faris en die voor zichzelf begint, komen Bram en Haas tegenover elkaar te staan in een strijd om leven, dood, trots en een heleboel pizza’s. Er ontbrandt een ware pizza oorlog, waarin alles en iedereen wordt meesleept.

Pizzamaffia Hyves.

Pizzamaffia Website.

Nog meer PIZZA op Italian Links And More.Italiaanse Wijnen Proeven en SALE - Het Wijnarsenaal Delft


ZATERDAG 29 Januari WIJN PROEVEN

25 Italiaanse wijnen SALE tot 40%!

Beste Wijnliefhebber,

De zaterdagmiddag proeverijen in het Wijnarsenaal gaan weer starten.

Aanstaande zaterdag gaan we flink uitpakken met 25 Italiaanse wijnen op de proeftafel. We moeten plaats maken voor een groot aantal nieuwe wijnen die binnenkort komen.

Prachtige wijnen met een korting tot 40%, Torre Qvarto, Zito, Venozia, Casa di Terra, Bassi, te veel om op te noemen......

Vanaf het middaguur staan de wijnen voor u open.

Tot zaterdag!
Erwin Diepstraten

Het Wijnarsenaal Delft

Nog meer Italiaanse Wijn op Italian Links And More.

Een Italiaanse Wijnproeverij bij u op de zaak.Kunstbeurs ART ROTTERDAM - 10 t/m 13 februari 2011 - sponsored by illy


Art Rotterdam is dé beurs om opkomend talent te ontdekken en de nieuwste ontwikkelingen in de hedendaagse kunst te volgen. Zeventig internationale galeries die zijn geselecteerd op kwaliteit, actualiteit en eigenzinnigheid, presenteren hun meest uitdagende kunstenaars. Deze internationale kunstbeurs vindt plaats van 10 tot en met 13 februari in de Cruise Terminal te Rotterdam, de prachtige vertrekhal van de Holland-Amerika lijn.

ILLY PRIZE

Voor het zevende jaar op rij is illy sponsor van deze kunstbeurs en wordt de illy prize aan één van de vijf genomineerde opkomende talenten uitgereikt. Op de illy stand (direct na binnenkomst links) kunt u werk van deze selectie kunstenaars bewonderen. Daarnaast is er in kader van ons 50-jarig bestaan een publieksprijs in het leven geroepen.

Onze vaste eSHOP klanten hebben een streepje voor. Wij hebben voor de eerste 50 kunstliefhebbers elk twee toegangsbewijzen beschikbaar. Het enige dat u hoeft te doen is het sturen van een e-mail naar info@illy.nl met daarin uw naam en adresgegevens. U ontvangt de toegangsbewijzen inclusief programmaboekje binnen enkele dagen per post.

Nieuwsbrief illy inzake Art Rotterdam 2011

Website Art Rotterdam 2011

illy eSHOP

Nog meer Italiaanse Koffie op Italian Links And More

dinsdag 25 januari 2011

Tentoonstelling Sotto Tetto van Massimo Bizzo


ZATERDAG 29 JANUARI VANAF 14.00 UUR TOT 17.00 UUR
MUZIKAAL EINDE VAN DE TENTOONSTELLING
ONDER DAK - SOTTO TETTO
Noorddammerlaan 22A, 1185 ZA, AMSTELVEEN
(BOVEN KINDERDAGVERBLIJF ’T EIGEN WIJSJE)

Zaterdag 29 januari a.s. is de succesvolle expositie Sotto Tetto ten einde.
De afsluiting van de expositie wordt omlijst door het Jazzduo: Fillippo Castellazzi (akoestische gitaar) en Michael Strats (contra bas).

De tentoonstelling, een experiment van Massimo Bizzo op de zolder van de Pittoreske boerderij waar tegenwoordig het Kinderdagverblijf ’t Eigen Wijsje huist, is een prachtige locatie gebleken voor kunstzinnige projecten of cursussen voor b.v., yoga- of schilderslessen.
Geïnteresseerden in deze ruimte voor het geven van cursussen kunnen contact opnemen met tel.nr. 020-3452428


De kunstenaars:
Giuseppe Occelli – Massimo Bizzo – Rob de Boer zullen op zaterdag 29 januari a.s. aanwezig zijn om u van informatie te voorzien over hun werk.

Massimo Bizzo - de Muzikant.

Fillippo Castellazzi.

Divino Michelangelo Lezing en Vino Italiaanse Wijnproeverij

Michelangelo Lezing gevolgd door Italiaansewijnproeverij op zondag 20 februari 2011.

Op de prachtige locatie Blauwe Meije gelegen aan het riviertje de Meije bij Zegveld waar u eerst kan genieten van de beeldentuin en het atelier bieden wij uw een dwarsdoorsnede van de Profondo keuken: eerst maakt u kort kennis met Michelangelo Buonarotti, een van de grootste kunstenaars die ooit geleefd heeft.
Dit doet zijn indrukwekkende oeuvre natuurlijk geen recht, maar we hopen u wel nieuwsgierig te maken naar meer (zoals onze Divinoreis waarin we ook zijn kunst met van wijn genieten combineren).

De lezing wordt gevolgd door een wijnproeverij met wijnen uit voornamelijk Toscane.
U vraagt zich wellicht af wat Michelangelo en wijn met elkaar te maken hebben?
Zo op het oog weinig tot niets, en wie meer over de kunstenaar heeft gelezen weet dat het geen levensgenieter pur sang was.
Maar toch…


Lezing 17. 00 – 18.00 uur, gevolgd door de wijnproeverij (tot 19.30 uur)
Prijs: 12,50€
Inschrijven kan per mail aan divino@profondoreizen.nl


Locatie
De Blauwe Meije
Meije 300
3474 MD Zegveld (Ut)

Boek ook een Michelangelo Lezing voor uw evenement via Italian Entertainment And more!

Profondo Reizen - Kunst van het Genieten!

Nog meer Italiaanse Kunst en Cultuur.


maandag 24 januari 2011

Presentatie Investeringen en Vastgoed in Italie - Maria Cristina Antonini - Studiolingua


Investeringen en Vastgoed in Italie: Perspectieven, Financiering en Wetgeving.

Op zondag 13 maart 2011, om 16:00 uur, zal architect Maria Cristina Antonini een presentatie houden over de mogelijkheden om in Italië, in het bijzonder in de regio Le Marche, een huis te kopen.

Zij kan u advies en tips geven over het bureaucratische traject en over de verschillende subsidies die de gemeenten en de regio’s beschikbaar stellen voor het opknappen van oude boerderijen, "casolari", op het platteland.

Maria Cristina Antonini begeleidt de koper vanaf het begin tot het einde van het project, zowel bij nieuwbouw als bij bestaande woningen die gerenoveerd dienen te worden.

De website van Maria Cristina Antonini.

Uw locatie compleet Restylen in Mediterrane Sfeer via onze partner Visioni Fantastichi.

Meer Onroerend Goed op Italian Links And More.zondag 23 januari 2011

Uw vakantie naar Italie boekt u bij The Travel Club - Susanne van Lier


Italië - La Dolce Vita

Italië is een geliefde vakantiebestemming omgeven door de Middellandse Zee, de Tyrreense Zee, de Ionische Zee en de Adriatische Zee.
Naast het vasteland, ook wel "De Laars" genoemd, behoren tevens de eilanden Sicilië, Sardinië en Elba en een aantal kleinere eilanden tot Italië. Het land telt twee onafhankelijke staten (enclaves): Vaticaanstad en San Marino.
Campione d'Italia is een Italiaanse exclave in Zwitserland.
Het land kent veel terugkerende reizigers en wordt niet voor niets La Dolce Vita genoemd.
Italië is goed te bereiken met auto, vliegtuig, trein en autoslaaptrein.


Waarom boeken bij Susanne van Lier, uw persoonlijke reisadviseur?

•Prijsbewust, altijd een tariefsvergelijking. Zelfde prijs als bij een regulier reisbureau of internettarieven, of zelfs nog goedkoper! Maar met veel meer persoonlijke service!

•Service, persoonlijk reisadvies aan huis of kantoor op een tijdstip waarop het u schikt. Zij zorgt voor de gehele afhandeling en de reisbescheiden brengt zij persoonlijk bij u thuis.

•Aanbod, zij werkt samen met alle gerenommeerde Nederlandse reisorganisaties, aangesloten bij ANVR en SGR en touroperators uit België en Duitsland. Hierbij kan zij rechtstreeks in het systeem van de reisorganisaties zien of de door u gewenste reis beschikbaar is en welke organisatie uw reis het goedkoopste aanbiedt.

•Bereikbaarheid, ook in de avonduren en in het weekend.

•Tijdsbesparing, niet meer zelf hoeven zoeken.

•Kennis, meer dan 20 jaar reiservaring.

Voor ons ruime aanbod en reisthema’s verwijzen wij u naar de internetsite.
Het is ook mogelijk om zelf uw reis op onze site te boeken. Uiteraard met de vertrouwde afhandeling door Susanne als uw persoonlijk reisadviseur van The Travel Club.

Ervaar het gemak van uw persoonlijke reisadviseur. Uw vakantieplezier begint bij u thuis!

Met vriendelijke groeten,

Susanne van Lier - +31(0)6-54933329


Voor prachtige vakantiebestemmingen in Italie kijkt u alvast op Italian Links And More.

Voor echte Italiaanse Passie & Sfeer bij u thuis, op uw feest, op de zaak, tijdens uw evenement of tijdens uw bijeenkomst kijkt u op Italian Entertainment And More voor een prachtig en uitgebreid aanbod.

En een mooie herinnering aan Italie kunt u nu ook bij u dragen door de Italian Coffee Handbags (kijk op de site voor verkoop adressen).