woensdag 21 november 2012

In Beeld: MANUEL CAFFÈ, één van de meest vooraanstaande Italiaanse espressokoffiemerken in EuropaMANUEL CAFFÈopgericht in Italië, 1975 
Sinds 1989 in Nederland vertegenwoordigd
In alle werelddelen vestigingen en verkooppunten


Welkom bij één van de meest vooraanstaande espressokoffiemerken in Europa: MANUEL CAFFÈ


De Italiaanse smaak voor elk moment van de dag, in de horeca, op kantoor en voor thuis de perfecte espresso; u kunt tevens kiezen voor de Manuel Theemelanges en de speciaal geproduceerde Manuel Chocoladevariaties


Wilt u iets speciaals geven in verband met een verjaardag, jubileum of een andere feestelijke gebeurtenis, kies dan voor onze kadoverpakkingen.


MANUEL CAFFÈ heeft één van de modernste koffiebranderijen ter wereld en combineert voor uw perfecte espresso vakmanschap, kwaliteit en de Italiaanse espressokoffietraditieHet verhaal van Manuel Caffè is sterk verbonden met een familie, die de originele visie van de oprichter kon continueren en opnieuw intepreteren, zodat dit leidde tot ontwikkeling op internationaal niveau.


De interesse in het branden van koffie was aanwezig bij de jonge Guiseppe De Giusti - eigenaar van Manuel Caffè - die in de jaren '50 het vak leerde bij een bedrijf in Conegliano in de provincie Treviso. Na enkele jaren in de industrie gewerkt te hebben ontwikkelde hij een passie voor het vak en dat leidde tot het openen van een koffiebranderij, die hij samen met zijn vrouw opzette. Dit was in het jaar 1975.Italian Coffee Handbagsmaandag 19 november 2012

De Italian Coffee Handbags / Lamps zijn nu ook beschikbaar via Qucina / Parmesan Cheese Lamps


Welkom  bij Qucina! 
De webshop voor bijzondere producten met een culinair tintje.

Uitbreiding assortiment
Zo vlak voor de feestdagen zijn wij ons assortiment flink aan het uitbreiden met super leuke en bijzondere culinaire producten, kijk maar alvast rond op de website! Hou de website de komende tijd ook maar in de gaten want wij komen zelf ook weer met te gekke nieuwe lampen! To be continued...!Wat is er mooier dan een dampend kopje espresso te drinken onder het licht van je Italian Coffee Lamp? De lampen zijn vervaardigd van echte (gebruikte) koffieblikken. Kies je eigen favoriete koffiemerk als lamp.


iPad-sleeves zijn er in alle soorten en maten. Maar heb jij er al eens eentje gezien in je favo koffiemerk? De Coffee-I-Pad Sleeve is handgemaakt van gebruikte koffiezakken. Dus naast hip is het ook nog een verantwoord product.


Italian Coffee Bags zijn handgemaakte tassen van lege (gebruikte) koffiezakken. Hoe cradle-to-cradle (gerecycled) wil je het hebben? Elk exemplaar is daarom uniek. De koffiezakken zijn ook in de binnenkant verwerkt voor een stevig resultaat. Kijk hieronder voor de verschillende uitvoeringen.


Een lamp om je vingers bij op te eten!
De Parmigiano Reggiano is de koningin onder de kazen. Daarom verdient deze lamp het mooiste plekje in de keuken, huiskamer of kantoor van elke foodie. We maken de lamp met de hand en op bestelling. Wij bieden twee verschillende uitvoeringen aan: Classic en DLX. Kijk hieronder en kies welke bij jou past!

ITALIAN COFFEE HANDBAGS


Italian Entertainment And More