vrijdag 19 juli 2013

Tablet en smartphone gaan mee op vakantie naar Italie

De vakantieperiode is in volle gang en de meeste vakantiegangers zullen hun reis inmiddels al geboekt hebben. Misschien ben je zelfs al aan het inpakken. Een populair item dat meegaat in het vakantiekoffer is desmartphone of tablet. Uit onderzoek van Zoover blijkt dat maar liefst 65% van de vakantiegangers een tablet meeneemt op vakantie, het jaar ervoor was dit nog 54%.


De tablet wordt met name gebruikt voor het bepalen van wat er tijdens de vakantie gedaan gaat worden. Hiervoor is een internetverbinding natuurlijk wel een vereiste. Meer dan 80% van de vakantie vierende Nederlanders kiest dan ook bewust voor een vakantieverblijf met internetverbinding. Dat de tablet of smartphone mee gaan op vakantie is een logische keuze als je kijkt naar de functionaliteiten die de apparaten kunnen vervullen. Zo kun je de gemiddelde smartphone of tablet gebruiken als; GPS ontvanger, MP3-speler, HD-camera en als gaming device, allemaal functionaliteiten die erg van pas komen tijdens je vakantie.


Door je device mee te nemen loop je natuurlijk wel het risico om deze kwijt te raken door verlies of diefstal. Daarnaast zul je waarschijnlijk veelvuldig inloggen op verschillende onbeveiligde draadloze netwerken. Dit brengt risico’s met zich mee. Daarom de volgende tips om je telefoon of tablet goed te beveiligen tijdens je vakantie.Wachtwoorden
Gebruik een wachtwoord om je telefoon of tablet te ontgrendelen. Dit ligt voor de hand maar zeker tablets worden nog lang niet altijd door iedereen op deze manier beveiligd. Deze eerste vorm van blokkeren zorgt er in veel gevallen voor dat iemand anders niet kan bellen of internetten. Zo voorkom je hoge kosten wanneer iemand misbruik probeert te maken van je device. 


Openbare Wifi-netwerken
Wanneer je op vakantie bent zul je op terrassen of bij restaurants vaak opzoek zijn naar onbeveiligde draadloze netwerken om gratis te kunnen internetten. Deze netwerken zijn voor iedereen open, dus ook voor mensen met kwade bedoelingen. Het is via onbeveiligde netwerken eenvoudiger om in te breken op een device. Ga dus op een onbeveiligd netwerk niet je bankzaken checken.


Software
Installeer software op je telefoon waarmee je een telefoon of tablet kunt traceren. Er is verschillende software op de markt waarmee je op afstand de locatie van een smartphone of tablet kan achterhalen. Met deze software is het ook mogelijk om het device te blokkeren, zodat de dief of vinder er geen gebruik van kan maken.

Kaspersky Lab, bekend van verschillende antivirus producten, heeft verschillende producten waarmee je zowel smartphones als tablets extra beschermt tijdens je vakantie. 

Wil jij kans maken op Kaspersky Mobile Security of Kaspersky Tablet Security? 

Laat dan een berichtje achter in de comments onderaan dit bericht of deel dit bericht op Twitter of Facebook


maandag 15 juli 2013

Duurzaam Ondernemen met het UPCYCLE / RECYCLE concept van Italian Coffee Handbags and Lamps


Door het upcyclen / recyclen van koffie verpakkingsmateriaal, welke normaliter worden weggegooid levert het Italian Coffee Handbags and Lamps concept een positieve bijdrage aan het milieu door (TAStbaar) hergebruik en door handmatige fabricage in de sociale werkvoorziening, hebben we het hier over een zeer maatschappelijk verantwoord product 

De collectie van modellen, ontwerpen en functies zijn continue in ontwikkeling en worden zelfs op basis van maatwerk en wensen / trends uit de markt gefabriceerd en daar de gebruikte koffiemerken, met de daarbij behorende uitstraling qua ontwerp van de verpakkingen, visueel aantrekkelijk zijn resulteert dit in unieke en trendy producten.

Duurzaam Product:

De Italian Coffee Handbags passen binnen de algemene trend van duurzaamheid. 

Steeds meer wordt een beroep op het bedrijfsleven gedaan om maatschappelijke verantwoordelijkheid te dragen. 

De zakelijke afnemer, maar zeker ook de consument is steeds kritischer en vraagt om weloverwogen keuzes. 

De consument stelt eisen aan producten en waardeert bewuste keuzes.

Organisaties die zich bezig houden met maatschappelijk verantwoord ondernemen worden dan ook positief beoordeeld.

Italian Coffee Handbags zijn een duurzaam en maatschappelijk verantwoord product!

Lege gebruikte koffieboon folieverpakkingen worden niet weggegooid, maar gebruikt  voor een nieuw uniek product waardoor de verpakkingen ‘een tweede leven’ krijgen!

Kernpunten:

Hergebruik van koffie verpakkingsmateriaal.

Positieve bijdrage leveren aan het milieu door het verminderen van de afvalberg.

Maatschappelijk Verantwoording door fabricage in de SWV (Sociale Werkplaats).

Duurzaam product doordat het verpakkingsmateriaal een tweede gebruiksfunctie krijgt.

Marketing technisch interessant product doordat het koffiemerk nogmaals en langdurig in beeld komt.

Ook voor UW onderneming?:

Veel bedrijven, wellicht ook het uwe, hebben een interne afvalstroom van gebruikt koffie verpakkingsmateriaal.

Het is goed mogelijk deze afvalstroom te scheiden en dit materiaal door ons te laten hergebruiken (upcyclen) voor deze nieuwe Koffie Producten.

Daarnaast kunnen deze producten weer 'teruggekocht' worden door de onderneming (na aftrek van 'statiegeld' bij verwerking van het eigen koffie verpakkingsmateriaal) en dan intern weer marketing technisch of commercieel worden ingezet (verkoop in de eigen winkel omgeving, als relatiegeschenk voor nieuwe en bestaande klanten, functioneel gebruik door het personeel of zelfs - tassen al dan niet gevuld met overige producten - als kerstcadeau of jubileumgeschenk in het bedrijf!).

Op deze manier ontstaat er weer een extra impuls voor de Duurzame Doelstelling van het bedrijf en geeft een positieve uitstraling naar de maatschappij en de omgeving!

Er zijn diverse invullingen op maat te ontwikkelen en af te stemmen op de mogelijkheden en wensen van de onderneming.
Wist u dat: 

- wij samenwerken met de HAEGHE GROEP (SWV) voor de fabricage van onze producten.

- wij samenwerken met SCHROEDER KRINGLOOP BOUWMARKT (ANBI-status) voor ons productie materiaal.

- dat inmiddels vele koffiebranders en koffieverbruikers hun koffie verpakkingsmateriaal aan ons doneren.

- steeds meer verkoopkanalen onze producten in hun ASSORTIMENT hebben opgenomen.

- met de aanschaf van onze producten concreet dus meerdere goede doelen worden ondersteund (SWV, het milieu).

- wij continue op zoek zijn naar koffie verpakkingsmateriaal en nieuwe verkoop adressen. 


Neem alvast een kijkje naar de actuele voorraad en beschikbare modellen!
WWW.ITALIANCOFFEEHANDBAGS.NL


Ook KOFFIEBLIKKEN geven wij een nieuwe bestemming!

Geniet alvast van Italiaanse Koffie via onze partners:Vergelijk en vindt de koffie die bij u past


Wereldkoffie is de koffiebonen webshop