dinsdag 3 juni 2014

The Making of... Ave Maria - Davide La Cara - de zomerhit van 2014

Op zondag 1 juni verschijnt 'AVE MARIA', de nieuwe single van de Italo-Nederlander DAVIDE LA CARA.AVE MARIA, dé zomerhit van 2014, is geproduceerd door de top producers Jochem Fluitsma, Eric van Tijn en Joos van Leeuwen.

Davide is ontzettend blij met de samenwerking met Fluitsma/van Tijn & Joos van Leeuwen. "Vanaf het eerste moment dat we samen gingen werken voelde ik duidelijk een muzikale klik. Het is toch fantastisch dat deze top producers samen met mij werken. Voor mij is dit een droom die eindelijk uitkomt!" 

Met zijn Italiaanse temperament werd Davide een van de opvallendste kandidaten van IDOLS 3. Zijn succesvolle deelname aan deze talentenjacht heeft uiteindelijk geleid tot een fantastische samenwerking met Jochem, Eric en Joos.

"Ik ben blij en trots met het resultaat", aldus Davide. 'AVE MARIA' is echt een heerlijke zomerhit geworden waar iedereen vrolijk van wordt!" 

'AVE MARIA' is vanaf 1 juni verkrijgbaar via iTunes en te downloaden via de diverse download-portals.
DAVIDE LA CARA is te boeken via:
Italian Entertainment And More

DE VIDEOCLIP!!Het Italie Evenement Smaak en Stijl 2014 is weer voorbij; bedankt en tot ziens in 2015!Maanden hebben we ons verheugd op wat komen zou en nu heeft het verheugen plaatsgemaakt voor het geheugen, want het was in vele opzichten een prachtig Italië Evenement 2014

Wij hebben op 23, 24 en 25 mei ruim 26.000 bezoekers mogen verwelkomen bij Kasteel de Haar, met als special guest: het Italiaanse zonnetje! 

Dank dus aan de weergoden, maar niet minder aan de bezoekers van ons elfde evenement. We hopen dat u genoten heeft van la piccola Italia (klein Italië) in Haarzuilens, al slenterend over de themapleinen, dobberend in onze rondvaartboot of bubbelend op het terras.

Campionato della Pizza 2014

Associato-di-qualita-logo_v4-def.inddDe pizza kan u niet ontgaan zijn tijdens het evenement. Heeft u hem niet geproefd, dan toch zeker geroken of gezien. Maar liefst 22 deelnemers hebben op de Via Appia namelijk gestreden om het Nederlands kampioenschap Pizzabakken. Dat gebeurde uiteraard volgens de richtlijnen van de Napolitaanse ‘smaakpolitie’ in een echte houtoven. Het resulteerde in een spannend pizza spektakel en wat was het spannend...

De deskundige juryleden letten op zaken als baktechniek, vorm, bodem, presentatie, kleur, smaak, tijdsduur en showelement, waarna er op zondag slechts één pizzakoning gekroond kon worden. De beste pizzabakker van 2014 is Pizzaiolo Ciro Cuciniello van Mangiassai uit Amsterdam en ook de rest van het erepodium bleek een Amsterdamse aangelegenheid. 

Zo eindigde Francesco Miranda van Mangiancora uit Amsterdam op de tweede plaats en Paolo Giannotti van Il Pecorino uit Amsterdam won het brons, maar het verschil tussen de 1ste en 3de plaats was zo klein dat alle pizzaioli een compliment en veel waardering hebben verdiend.

De eerste editie van het Campionato della Pizza is mede mogelijk gemaakt door Novitalia, Pizzaoven.nl, Eliza was here, Lagostina en Italië Magazine. Wij hopen volgend jaar nog meer Pizzaioli te mogen verwelkomen, want Nederland verdient échte pizza’s van échte pizzabakkers!


Bezoek de website van het Italie Evenement!

Lees DE gratis krant en website over Italie: Il Giornale della Fiera!


ITALIAN ENTERTAINMENT AND MORE