donderdag 14 november 2013

Forzza! - International Music with an Italian Touch.

Is er een land ter wereld dat meer inspireert dan La Bella Italia?
Daar ligt immers de oorsprong van alle wat ons raakt, boeit, ontroert en fascineert.
Kunst, koken, kleding en natuurlijk …. muziek: geen taal ter wereld die zich zo mooi laat zingen als het Italiaans.Forzza! is een initiatief van de van oorsprong Italiaanse zanger Davide La Cara.
Davide heeft zich in de afgelopen jaren op een breed scala aan repertoire gericht - van musical tot jazz en van pop tot dance .

Het repertoire van Forzza! is breed inzetbaar en commercieel interessant voor zowel theater- en concertpodia als feestavonden. 

Naast passievolle Italiaanse ballads en popsongs omvat het repertoire van Forzza! tevens een groot aantal Nederlands- en Engelstalige songs. Of het nu gaat om gevoelige ballads, pop of dance nummers, Forzza! weet het publiek van begin tot einde te boeien en entertainen.
Het programma van Forzza! wordt voor elke gelegenheid in overleg met u samengesteld en aangepast
Drie topzangers staan garant voor een compleet verzorgd, avondvullend entertainment met de stijl en klasse die Italië kenmerkt.Forzza! is te boeken via Italian Entertainment And More.


woensdag 13 november 2013

Terugblik Launch ANDIAMO! Services Nederland & Italiaanse kerstevents in Olanda!

Beste partner,

Wij waarderen het enorm dat velen van u op 6 november jl. naar de launch van ANDIAMO! Services Nederland en de première van La Grande Bellezza in het Eye Amsterdam zijn gekomen: grazie mille! Op onze ANDIAMO! Services website vindt u een prachtig fotoalbum en filmpje van de avond. Wij danken hiervoor onze ANDIAMO! fotografen Jolanda Bot en Willemijn van Dijk en onze regisseur Laura Elsman.
 
Filomena Uffing, director


Kon u helaas niet bij de première van La Grande Bellezza aanwezig zijn? Nu krijgt u een gratis bioscoopkaartje voor de film bij het november nummer van magazine De Smaak van Italië en win een 3-daagse reis voor 2 personen inclusief vliegreis.

ANDIAMO! Services organiseert originele activiteiten voor u, altijd met een Italiaans tintje. Om u voor te bereiden op de feestdagen hebben we een aantal bijzondere Italiaanse activiteiten in Nederland voor u geselecteerd. Geniet van een heerlijke mix van kerst en Italiaanse sferen, en een vleugje van la dolce vita om uzelf op te warmen tijdens deze winter. 


ANDIAMO! & Made in Italy
Heren, laat u kleden door onze Italiaanse stilista! Zij vertelt u alles over de stijlvolle Italiaanse mode, maatpakken en bijpassende stropdassen. Laat u een elegant pak aanmeten voor de feestdagen! Laat u haar & baard op de traditionele manier knippen en stylen door onze barbier. Voor de dames, onze make-up artist leert u alles over de perfecte make-up, met kleuren en stijl die het beste bij uw persoonlijkheid passen.

Vespa tour of Fiat 500 Rally
Amsterdam is rond de feestdagen nog mooier dan normaal. De prachtige kerstverlichting maakt deze weken de perfecte periode om een ‘giro’ te maken met originele Vespas en Fiat 500. Sluit de tour af met een heerlijke wijnproeverij of pasta en pizza clinic op locatie.

De Italiaanse chef: ANDIAMO! authentieke gastronomie en catering 
Inspiratie nodig voor het kerstdiner? Of bent u op zoek naar een leuke kerst incentive, private dining of teambuilding voor uw team? Leer heerlijke recepten te bereiden, ontdek de geheimen van la cucina Italiana en proef diverse wijnen tijdens een kookworkshop van onze kok; show cooking. De gerechten worden bereid met enkel verse en biologische ingrediënten. Onze kok komt zowel bij u thuis als op locatie… Buon appetito! 

Prachtige Italiaanse locatie in Nederland
Vlakbij Rotterdam ligt een unieke locatie die u het gevoel geeft dat u een authentiek Italiaans dorpje binnenloopt. Het prachtige ambachtswerk, het grote dorpsplein, de sfeervolle Italiaanse bar en de originele materialen zorgen voor een echte Italiaanse ambiance. Deze locatie is uiterst geschikt voor bedrijfsbijeenkomsten, feesten en andere events voor zowel grote als kleine groepen. Contacteer ons voor meer informatie en aanvragen voor uw Italiaanse kerstevent in Nederland!


Uniek arrangement: ANDIAMO! Services & Amsterdam Baroque Orchestra & Choir
Het Amsterdam Baroque Orchestra & Choir (ABO&C) voert op 11 december 2013, o.l.v. oprichter, artistiek leider en dirigent Ton Koopman, G.F. Händels Messiah uit in De Grote Zaal van het Amsterdamse Concertgebouw. Dit barokke meesterwerk met het beroemde Hallelujah, vormt de ideale opmaat tot het kerstfeest. Speciaal voor deze gelegenheid hebben ANDIAMO! Services Nederland en ABO&C de handen ineen geslagen om voor u een bijzonder evenement met een Italiaans tintje te verzorgen en bieden u en uw relaties een bijzonder aantrekkelijk en op maat gesneden arrangement aan: eersterangs plaatsen, Italiaanse aperitivo, meet & greet met dirigent Ton Koopman, een publiciteitspakket voor uw bedrijf en nog veel meer. 

EIBTM 2013 in Barcelona
Wij zullen op de EIBTM zijn dit jaar, contacteer ons voor een afspraak.

Neem voor overige ideeën een kijkje in onze catalogus en geniet samen met ANDIAMO! Services van deze feestelijke maand of neem contact met ons op voor info en aanvragen.

Italiaanse evenementen in Nederland 
16 & 17 november 2013: Het Beste van Italië, Utrecht
15 november - 24 november 2013: Italiaanse DinerDagen  
29 november 2013, 14:00-17:00: Studiedag:Italiaanse economie, Amsterdam
20 juni 2013 - 09 januari 2014: Moda made in Italy, Hasselt (be)
6 september 2013 - 6 januari 2014: Da vinci de Genius, Rotterdam

ANDIAMO! SOCIAL MEDIA
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze nieuwste producten en aanbiedingen. Volg ons via Facebook, Twitter, LinkedIn en blog