woensdag 9 februari 2011

Appassionante - Lo Specchio - brengen Pop en Klassiek samen!
Appassionante betekend Passie en Extase.

Een perfecte term voor dit ambitieuze Cross-Over project van deze drie Italiaanse Opera Zangeressen die hun repertoire vol passie en overgave ten gehore brengen.

Appassionante is het Italiaanse antwoord op Il Divo en brengen pop en klassiek samen.

Appassionante bestaat uit Giorgia Villa, Stefania Francabandiera en Mara Tanchis.

De CD Lo Specchio is te koop bij BOL

Appassionante is te boeken bij Italian Entertainment


dinsdag 8 februari 2011

Viva Italia - TT Circuit Assen - 4 september 2011


Viva Italia is terug! - 4 september 2011

Eindelijk is het bekende evenement Viva Italia! weer terug op het TT Circuit Assen. Na een jaartje afwezigheid op de kalender kun je nu weer genieten van een autofestival met Italiaans temperament! Viva Italia! Is gericht op alle Italiaanse merken, of het nu vergane glorie of moderne trots betreft.

Viva Italia! is een initiatief van de ervaren evenementenorganistor 402 Automotive, die tal van bekende festivals op haar naam heeft staan,zoals het Nationaal Oldtimer Festival (dit jaar een fusie met het bekende GP Classic van de HARC), Porsche Scene Live en de American Sunday. Het evenement zal zich 402 kennenden daarom onderscheiden door een gevarieerd programma aanbod op de baan en op de paddocks. De afgelopen jaren werd dit evenement georganiseerd onder de naam Concorso Italiano. Vanaf nu wordt weer gekozen voor de oorspronkelijke titel Viva Italia!

Op de paddocks treft u tal van Italiaanse autoclubs aan, historisch, youngtimer of modern. Standhouders bieden u accessoires (auto- en lifestyle), onderdelen, verzekeringen en nog veel meer, zoals automobilia (boeken, folders en miniaturen). Er is een Concorso Italiano, gesponsored door poetsmiddelenfabrikant Meguair’s, waarbij in diverse klasses deelnemers naar huis kunnen gaan met bekers in dit toekomstige prestigieuze concours, waarbij natuurlijk enkele ervaren juryleden de bolides zullen beoordelen.

Op het circuit is het een komen en gaan van race-auto’s, circuitfanaten of “circuittoeristen”. Het baanprogramma biedt voor iedereen wat wils. Zo is er het onderdeel Vrij Rijden voor zowel de Sportklasse en de Toerklasse. In de Toerklasse kun je met passagier en zonder helm lekker het circuit verkennen en genieten van het bochtenwerk en de rijkunsten van je Engelse bolide. De sportklasse is bedoeld voor circuitfanaten die hun auto lekker de sporen willen geven.

Daarnaast is Viva Italia! een evenement waar de doorgewinterde circuitracers hun gang kunnen gaan in enkele demoraces. Raceklassementen boeken hier een zogenaamde demoessie. Welke klasses bewonderd kunnen worden tijdens Viva Italia! Wordt op deze website bekend gemaakt.

Bent u in het bezit van een Italiaanse auto, dan mag u dit evenement niet missen. Er zijn verschillende mogelijkheden om gratis of tegen korting deel te nemen aan dit evenement. Lees daar alles over op de speciale ticketpagina. Autoclubs hebben sowieso een streepje voor, want clubleden mogen met auto gratis het evenement bezoeken, dus bent u lid van een autoclub, zorg er dan voor dat uw club zich aanmeldt voor Viva Italia! 2011

Voor meer informatie:
VIVA ITALIA

Bekijk ook de AGENDA op Italian Entertainment voor nog meer Italiaanse Evenementen.

Italiaanse Auto's en Motoren staan op Italian Links And More.