donderdag 1 augustus 2013

Bartolomeo Caffe - Tutto per il caffè, 12 1/2 jaar in Voorburg.Of u nu op zoek bent naar een perfecte espressomachine, verschillende soorten en/of melanges koffiebonen of een exclusief cadeau, u vindt het bij Bartolomeo


Met 30 jaar werkervaring met professionele espressoapparatuur en meer dan 10 jaar in de particuliere branche, kunnen wij u vakkundig adviseren over een nieuwe aankoop of reparatie van uw huidige espressomachine. Elke door ons verkochte espressomachine wordt eerst aan u gedemonstreerd, zodat u zelf van uw goede aankoop overtuigd bent.

Blader rustig door deze site en zie wat wij u te bieden hebben. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Voorburg.


Jura Service Partner

Bartolomeo is geautoriseerd Jura Dealer voor alle type Jura machines, waaronder ook de Office types. Tevens is Bartolomeo Jura Service Partner voor alle type machines.


Meer dan 10 merken koffie

Ook voor diverse merken espressokoffie kunt u bij ons terecht, zoals: Illy, LuCaffe, Laurentis, Segafredo, Caffè New York, Caffè Belliniano en Lavazza.

Tevens hebben wij een eigen koffiemerk: Caffè Bartolomeo, leverbaar in diverse melanges waaronder een 100% Arabica en decaffe. Diverse melanges zijn ook te leveren in servings.Reparaties en onderhoud

Onderhoud:

Een juist gebruik en zorgvuldig onderhoud houden  de kwaliteit van uw koffie optimaal en komen de levensduur van uw machine ten goede.

Toch kunt u niet voorkomen dat rubberen onderdelen (zoals o-ringen) inslijten en verharden.
Wij raden u aan éénmaal per jaar een onderhoudsbeurt op uw espressomachine te laten uitvoeren. Tijdens deze onderhoudsbeurt worden alle onderdelen vervangen die an slijtage onderhevig zijn. Tevens wordt uw machine ontkalkt en op zijn algehele werking gecontroleerd.
Informeer vrijblijvend naar de noodzaak en kosten van zo'n preventieve onderhoudsbeurt.Reparaties:

Tevens repareren wij in eigen beheer de meeste merken espressomachines. Alle reparaties worden uitgevoerd met originele onderdelen. Door jarenlange ervaring in de "espresso-wereld" zijn wij soms in staat een machine te repareren, terwijl dat elders niet mogelijk blijkt.
Laat u vrijblijvend adviseren over de haalbaarheid van een reparatie.Wielemakersslop 4
2271 CZ Voorburg
tel. 070 - 387 37 31
fax. 070 - 387 28 25