zaterdag 21 december 2013

Inschrijving Classico Boretti 2014 geopend! - Zaterdag 3 mei 2014 is het zover!

De Classico Boretti 2014 wordt een bijzondere editie. Na 6 jaar huisvesting in de omgeving Haarlemmermeer, reist de 'Boretti-karavaan' met haar bekende en felbegeerde wielershirts door naar Rhenen.

Rhenen ligt in de meest zuidoostelijke punt van het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug, een schitterend groen gebied met met de nodige uitdagende klimmetjes!

De start-/finishlocatie bevindt zich op Recreatiepark Kwintelooyen. Vanaf de rand van het terrein heb je een schitterend uitzicht over o.a. de Gelderse Vallei.


Schrijf hier in voor de Classico Boretti 2014.

Wilt u op de hoogte blijven van alle informatie rond de Classico Boretti, volg ons dan via de Classico Boretti-facebookpagina!

Boretti is producent van kwalitatief hoogstaand en fraai vormgegeven keukenapparatuur. Ook staat het merk bekend om haar liefde voor de wielersport. Deze passie voor de sport deelt Boretti dan ook graag met u én met de professionele rijders.

Italian Entertainmentvrijdag 20 december 2013

Auto Moto d'Italia- 18 en 19 oktober 2014 - Autotron Rosmalen - Informatie voor bedrijfsdeelname!


Auto Moto d'Italia opnieuw in Rosmalen

De eerste editie van Auto Moto d'Italia in het Autotron kon afgelopen jaar rekenen op een grote toeloop aan bezoekers. Reden te meer om Auto Moto d'Italia opnieuw in het Autotron Rosmalen te organiseren en wel in het weekend van 18 en 19 oktober. Ciao!


Voor Bedrijven:

Eventsponsoring

Wees onderscheidend en sta als sponsor extra prominent in de spotlights! Gegarandeerde aandacht, merkbeleving en vooral binding met uw doelgroep!
Elk evenement heeft natuurlijk haar eigen website, database,  mediapartners en community. Zowel in real life als online. Op ieder front zijn diverse effectieve exposuremogelijkheden als sponsor voor uw merk die zeker binnen uw begroting vallen...


Standhuur & Sampling

Uw bedrijf mag op dit evenement niet ontbreken. Wij hanteren heldere en scherpe tarieven waarmee u uw doelstelling makkelijk kunt bereiken. Of het nu gaat om promotie, directe verkoop of branding. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden en tarieven.


Promotiecampagne 2014

Auto Moto d’Italia verwacht meer bezoekers dan ooit, want dit jaar staat een uitgebreide promotiecampagne garant voor een grote toeloop aan bezoekers. Hieronder een overzicht van de publicaties in de bladen en op internet. Maar dit jaar ook een abri campagne in Den Bosch en omstreken en promotie op TV.


Event Info

In het weekend van 18 en 19 oktober staat het Autotron Rosmalen opnieuw in het teken van Italië. Italiaanse auto’s en motoren, maar ook volop Italiaanse lifestyle zullen het Autotron omtoveren tot een bijzonder sfeervolle beurslocatie, waar iedere Italië liefhebber zijn of hart kan ophalen.Schrijf u in voor deelname via deze link!

Nog meer evenementen waar u als exposant / sponsor aan deel kunt nemen.

Italian Entertainment

Viva Italia - Pinksterzondag 8 juni 2014 - TT Circuit Assen - Informatie voor bedrijfsdeelname!

Ook in 2014 mag Viva Italia niet ontbreken op de kalender van het TT Circuit Assen.
De datum wordt pinksterzondag 8 juni!


Video impressie Viva Italia 2013

Hij is klaar, de official videoreportage van Viva Italia! 2013, drukker en gezelliger dan ooit met heel veel moois. Deze video is gemaakt door Peter Schwillens van Monde Creative Studios met dank aan Evenbeeld Producties voor de rijdende beelden van de Ferrari F1 uit 1951.Voor Bedrijven:

Track & Media Pakket

Voor autoimporteurs, autofabrikanten, autodealers bieden we speciale track en media pakketten, waarmee u baantijd reserveert, waar u exclusief met klanten, gasten of personeel kunt rijden op het circuit. Aangevuld met media aandacht op de websites, exposure tijdens het event. Hieronder treft u een drietal pakketten aan. Naar wens kunnen we het pakket op maat maken, met meer of minder entreetickets of meer of minder baantijd.


Eventsponsoring

Wees onderscheidend en sta als sponsor extra prominent in de spotlights! Gegarandeerde aandacht, merkbeleving en vooral binding met uw doelgroep!

Elk evenement heeft natuurlijk haar eigen website, database,  mediapartners en community. Zowel in real life als online. Op ieder front zijn diverse effectieve exposuremogelijkheden als sponsor voor uw merk die zeker binnen uw begroting vallen...


Event Info


Viva Italia! Is gericht op alle Italiaanse merken, of het nu oude glorie of moderne trots betreft. Viva Italia! is een initiatief van de ervaren evenementenorganistor 402 Automotive, die tal van bekende festivals op haar naam heeft staan,zoals het Nationaal Oldtimer Festival, Paddock Porsche Scene en de American Sunday. Het evenement zal zich 402 kennende daarom onderscheiden door een gevarieerd programma aanbod op de baan en op de paddocks...


Standhuur & Sampling


Uw bedrijf mag op dit evenement niet ontbreken. Wij hanteren heldere en scherpe tarieven waarmee u uw doelstelling makkelijk kunt bereiken. Of het nu gaat om promotie, directe verkoop of branding. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden en tarieven.

Programmasponsoring

Naast de sponsoring op evenement niveau, kunt u ook kiezen voor het “adopteren” van programmonderdelen, een paddock of tribune. Zo zijn er met toonaangevende bedrijven reeds populaire concepten uitgewerkt. Een aantal prachtige voorbeelden zijn bijvoorbeeld de Meguiar’s Show & Shine Contest, Toyo Tires Time Attack, Recaro Remarkable Race Quiz en de Toyo Tires Shootout.Italian Entertainment And More
Prepariamo un Caffe Italiano - The preparation of Italian Coffee - Caffe Costadoro

Lets make Italian Coffee!Prepariamo un Espresso

L'esperto Costadoro Coffee Lab spiega quali sono le norme corrette per riuscire ad ottenere l'espresso perfetto e quali sono i più comuni errori che possono far risultare il caffè sottoestratto o sovraestratto.
Prepariamo un Cappuccino

L'esperto Costadoro Coffee Lab spiega come realizzare un cappuccino a regola d'arte.
Come pulire una Macchina da Caffè

Sapevate che è bene lasciare i filtri immersi nell'acqua tutta la notte, senza detersivo? 
Ci sono molti piccoli aspetti da considerare per mantenere in perfetta funzione una macchina da caffè. Grazie a questo video si impara subito come pulire correttamente i filtri, le doccette e le vaschette della macchina da caffè. 
Perché una macchina da caffè in ottimo stato permette di fare gustosi espressi per i propri clienti. Buona visione!
La regola delle 5 m II parte: Macinadosatore e Macchina del caffè

L'esperto Costadoro Coffee Lab spiega il corretto funzionamento e la manutenzione ideale per utilizzare al meglio il macinadosatore e la macchina del caffè.maandag 16 december 2013

La Piazza del Matrimonio - Bezoek ons trouwplein op het Italie Evenement op 23, 24 en 25 mei 2014!

FestAmore Weddings organiseert voor de eerste keer het La Piazza del Matrimonio op het Italië Evenement: De Smaak van Italië! Deze wordt elk jaar gehouden op het landgoed van Kasteel de Haar, georganiseerd door Maestro Events. Het La Piazza del Matrimonio, in Nederlands: het Trouwplein, wordt gehouden op het "eiland" van waarop het kapel staat. Wanneer bezoekers over een van de twee bruggetjes aankomt op het "La Piazza del Matrimonio", dan wanen zij zich op een Italiaanse bruiloft. Als gast óf als bruidspaar zal de beleving worden ervaren.FestAmore Weddings zal met haar team dit evenement tot in de details neerzetten en tijdens de planning hier over bloggen. Ook is er via deze website informatie te vinden over deelnemen, de deelnemers, etc..

Ondanks dat de kerst en oud & nieuw er aan komt, en er genoeg op dat vlak te regelen valt, zijn wij toch al druk bezig met een start maken aan de planning voor La Piazza del Matrimonio.
Vandaag weer een bespreking gehad met de organisator van het Italië Evenement waarmee wij samen dit trouwplein tot stand gaan brengen. We zetten het samen in grote lijnen uit en daarmee gaat FestAmore verder mee aan de slag.


Het logo (hierboven) was al een paar dagen in ontwikkeling qua ontwerp en nu moeten daarvoor nog de puntjes op de i worden gezet. Het bruidspaartje is alleen toegevoegd op deze website/blog om het een beetje op te fleuren maar zal verder niet gebruikt worden. Het is geen onderdeel van het logo.


En zo worden alle puntjes langzaamaan op alle i'tjes gezet. Na de kerstvakantie, dus begin januari 2014, gaan we daadwerkelijk van start maar de komende weken zullen we ons wel bezig gaan houden maar de eerste uitzet van informatie op internet en naar de potentiële standhouders. Eind februari willen we voor minstens 80% de bezetting compleet hebben.Donderdag a.s. gaan we, Aris van Maestro Events (organisator) en Corine (FestAmore Weddings), naar het kasteel om de plannen ter plaatse te bespreken en uit te werken. We zien, als we onze ogen sluiten, heel wat mooie dingen gebeuren en hebben ook al veel ingedeeld in onze gedachten, maar nu eerst eens zien wat er past en mogelijk is.

Kortom... werk aan de winkel! :)

Tanti Saluti, 
team FestAmore Weddings

Blijf op de hoogte via de weblog van La Piazza del Matrimonio

Meld u aan als bezoeker van het Italie Evenement op Facebook.

Italian Entertainment And More


I Venti d'Azzurro - Reaching High with DizgoRadio.FM !!! We’ll bring you the best ITALO DISCO & DANCE hits from the 80′s Till Now !!!

Your favourite dance station, the world famous I Venti D'Azzurro.


Radioreclame is een zeer effectieve manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van potentiële klanten.

Met DizgoRadio kunt u heel snel een grote groep mensen bereiken.
Het is een relatief goedkoop medium dat snel in kan spelen op actualiteiten.
Bovendien zappen luisteraars niet snel weg.


Door de samenwerking met verschillende nationale en internationale radio stations vormt DizgoRadio een bijzonder netwerkplatfom om uw reclame campagne te promoten.

Hierdoor biedt DizgoRadio een breed scala aan advertentiemogelijkheden tegen zeer aantrekkelijke tarieven.
Advertentiecampagnes worden in samenwerking met onze verkoopafdeling specifiek op uw wensen en bedrijf afgestemd.DizgoRadio.FM (visit us also on Facebook)

I Venti d'Azzurro - Your connection to Italian dance, since 1986! (Facebook)

Voor meer info en tarieven contact Musicisnow.Italian Entertainment And MoreFashion Italia 468x60

468 x 60 banner


 Buon Natale e Felice Anno Nuovo - Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar - Merry Christmas and Happy New Year - 2013

Buon Natale e Felice Anno Nuovo

Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar

Merry Christmas and Happy New Year

2013 / 2014VISIT OUR FACEBOOK PAGES!
(join us - like us - share us)

zondag 15 december 2013

IPAZZI - Opera aria's met een knipoog. Zwaar klassiek en toch geen opera. Komisch en kolderiek en toch geen cabaret.

Eigenlijk laat het programma van Ipazzi zich nog het beste omschrijven als een serie op humoristische wijze gezongen opera-aria's met een hoog hoge-noot-gehalte.


De mimiek en het karikaturale optreden van de twee tenoren Joost Manders en Stan Lambregts maken dat de muziek aanslaat bij een zeer breed publiek en tegelijk buitengewoon op de lachspieren werkt.


Waarbij de professioneel geschoolde stemmen van de heren nauwelijks onderdoen voor die van hun wat wereldwijder bekende collega's.

De vakkundige en virtuoze pianobegeleiding is in handen van Rosemarie Seuntiëns.Het onverwachte succes van deze jaren geleden ontstane gelegenheidsformatie maakte hen tot ver in de omtrek bekend en leidde tot tal van optredens.

Inmiddels heeft dit getalenteerde trio hun programma en repertoire uitgebreid met een aantal bekende liederen uit de lichte muziek.

(Programmaduur in overleg)

Complete biografie van IPAZZI.Fashion Italia 468x60

Vakantiehuizen Toscane

delicatessen

SlowDownCoffee - Tijd voor Koffie