maandag 16 december 2013

La Piazza del Matrimonio - Bezoek ons trouwplein op het Italie Evenement op 23, 24 en 25 mei 2014!

FestAmore Weddings organiseert voor de eerste keer het La Piazza del Matrimonio op het Italië Evenement: De Smaak van Italië! Deze wordt elk jaar gehouden op het landgoed van Kasteel de Haar, georganiseerd door Maestro Events. Het La Piazza del Matrimonio, in Nederlands: het Trouwplein, wordt gehouden op het "eiland" van waarop het kapel staat. Wanneer bezoekers over een van de twee bruggetjes aankomt op het "La Piazza del Matrimonio", dan wanen zij zich op een Italiaanse bruiloft. Als gast óf als bruidspaar zal de beleving worden ervaren.FestAmore Weddings zal met haar team dit evenement tot in de details neerzetten en tijdens de planning hier over bloggen. Ook is er via deze website informatie te vinden over deelnemen, de deelnemers, etc..

Ondanks dat de kerst en oud & nieuw er aan komt, en er genoeg op dat vlak te regelen valt, zijn wij toch al druk bezig met een start maken aan de planning voor La Piazza del Matrimonio.
Vandaag weer een bespreking gehad met de organisator van het Italië Evenement waarmee wij samen dit trouwplein tot stand gaan brengen. We zetten het samen in grote lijnen uit en daarmee gaat FestAmore verder mee aan de slag.


Het logo (hierboven) was al een paar dagen in ontwikkeling qua ontwerp en nu moeten daarvoor nog de puntjes op de i worden gezet. Het bruidspaartje is alleen toegevoegd op deze website/blog om het een beetje op te fleuren maar zal verder niet gebruikt worden. Het is geen onderdeel van het logo.


En zo worden alle puntjes langzaamaan op alle i'tjes gezet. Na de kerstvakantie, dus begin januari 2014, gaan we daadwerkelijk van start maar de komende weken zullen we ons wel bezig gaan houden maar de eerste uitzet van informatie op internet en naar de potentiële standhouders. Eind februari willen we voor minstens 80% de bezetting compleet hebben.Donderdag a.s. gaan we, Aris van Maestro Events (organisator) en Corine (FestAmore Weddings), naar het kasteel om de plannen ter plaatse te bespreken en uit te werken. We zien, als we onze ogen sluiten, heel wat mooie dingen gebeuren en hebben ook al veel ingedeeld in onze gedachten, maar nu eerst eens zien wat er past en mogelijk is.

Kortom... werk aan de winkel! :)

Tanti Saluti, 
team FestAmore Weddings

Blijf op de hoogte via de weblog van La Piazza del Matrimonio

Meld u aan als bezoeker van het Italie Evenement op Facebook.

Italian Entertainment And More


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.