vrijdag 20 december 2013

Auto Moto d'Italia- 18 en 19 oktober 2014 - Autotron Rosmalen - Informatie voor bedrijfsdeelname!


Auto Moto d'Italia opnieuw in Rosmalen

De eerste editie van Auto Moto d'Italia in het Autotron kon afgelopen jaar rekenen op een grote toeloop aan bezoekers. Reden te meer om Auto Moto d'Italia opnieuw in het Autotron Rosmalen te organiseren en wel in het weekend van 18 en 19 oktober. Ciao!


Voor Bedrijven:

Eventsponsoring

Wees onderscheidend en sta als sponsor extra prominent in de spotlights! Gegarandeerde aandacht, merkbeleving en vooral binding met uw doelgroep!
Elk evenement heeft natuurlijk haar eigen website, database,  mediapartners en community. Zowel in real life als online. Op ieder front zijn diverse effectieve exposuremogelijkheden als sponsor voor uw merk die zeker binnen uw begroting vallen...


Standhuur & Sampling

Uw bedrijf mag op dit evenement niet ontbreken. Wij hanteren heldere en scherpe tarieven waarmee u uw doelstelling makkelijk kunt bereiken. Of het nu gaat om promotie, directe verkoop of branding. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden en tarieven.


Promotiecampagne 2014

Auto Moto d’Italia verwacht meer bezoekers dan ooit, want dit jaar staat een uitgebreide promotiecampagne garant voor een grote toeloop aan bezoekers. Hieronder een overzicht van de publicaties in de bladen en op internet. Maar dit jaar ook een abri campagne in Den Bosch en omstreken en promotie op TV.


Event Info

In het weekend van 18 en 19 oktober staat het Autotron Rosmalen opnieuw in het teken van Italië. Italiaanse auto’s en motoren, maar ook volop Italiaanse lifestyle zullen het Autotron omtoveren tot een bijzonder sfeervolle beurslocatie, waar iedere Italië liefhebber zijn of hart kan ophalen.Schrijf u in voor deelname via deze link!

Nog meer evenementen waar u als exposant / sponsor aan deel kunt nemen.

Italian Entertainment

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.