zaterdag 25 mei 2013

Italiewarenhuis.nl is een zeer uitgebreide campagne gestart met het affiliatie bedrijf tradetracker.


Italiewarenhuis.nl, is het grootste online Italië warenhuis in Nederland en België. Deze unieke online winkel staat boordevol originele Italiaanse producten. Van Made in Italy design, mooie keukenspullen, etenswaar, keukenapparatuur, horloges, wijnen, kookboeken, reisgidsen, cadeaus, stickers, gadgets en "molto di piu", nog veel meer! Italiewarenhuis.nl verkoopt tal van bekende merken waaronder Fiat, Vespa, Smeg keukenapparatuur, Casa Bugatti, Lambretta horloges, Illy koffie etc. Overigens is Italiewarenhuis.nl niet alleen bestemd voor Italië liefhebbers, het is ook een zeer uitgebreide (cadeau)winkel voor levensgenieters! 

Geschiedenis 
De organisatie van Italiewarenhuis.nl heeft sinds 2001 uitgebreid ervaring opgedaan op het internet. Italiewarenhuis.nl is ontstaan uit pure passie voor Italië en het ontbreken van een écht gespecialiseerd warenhuis met alleen maar producten uit Italië of die Italië gerelateerd zijn. De eigenaren hebben bovendien klantgerichtheid en ondernemen in hun genen. Italiewarenhuis.nl maakt onderdeel uit van de Italiewinkels Retail Group. 

Affiliates 
Italiewarenhuis.nl heeft een uitgebreide collectie promotiemateriaal ter beschikking gesteld voor de affiliates. Vele banners en tekstlinks kunnen gebruikt worden om de website van Italiewarenhuis.nl te promoten. 

Wie zijn vakantie naar Italië wil voorbereiden, vindt in deze webwinkel alles wat hij/zij nodig heeft. Bijvoorbeeld reisgidsen, landkaarten, taalgidsen en leesboeken over de streek – gericht zowel op de voorpret als de napret van uw vakantie. Indien u op uw website aandacht geeft aan reizen in Italië, of anderszins Italiëliefhebbers aanspreekt, kan een samenwerking lucratief zijn. Nadat de reis is geboekt, is er immers behoefte aan meer informatie! 

Zijn uw bezoekers liefhebber van mooi design en/of hebbedingen, dan zullen de Italiaanse designproducten zeker aanslaan. 

Is uw website culinair ingestoken, dan is een samenwerking met Italiewarenhuis.nl ook lonend vanwege de grote hoeveelheid kookboeken, Italiaanse etenswaren, Italiaanse wijnen uit alle streken en handige keukenapparatuur.

Categorieën:
Italiewarenhuis.nl heeft het assortiment uitgesplitst in een aantal categorieën. Zodat u het assortiment of heel specifiek of heel breed kan inzetten.


Meer weten?
Ga naar http://www.tradetracker.com/nl/?view=publisher en log in als affiliate. Zoek op campagne “Italiewarenhuis.nl” en bekijk welke campagne het beste bij u past.Te Koop (In Vendita) / Te Huur (In Affitto) In samenwerking met onze partners kunt u nu via onze internet site on-line Italiaanse Passie & Sfeer kopen en huren. Hetzij bij Italiaanse aanbieders hier in Nederland hetzij bij Italiaanse producenten direct in Italie! Zoek uw Italiaanse vakantiebestemming. Boek uw reis naar Italie. Koop uw Italiaanse kleding, schoenen, accessoires, koffie, delicatessen e.d. 


donderdag 23 mei 2013

Blogging in the Footstep of the Medici… Abruzzo’s 1st Food, Wine Bloggers Conference


De regio Abruzzo, het best bewaarde geheim van Italië, zal binnenkort door de digitale wereld van het bloggen worden ontdekt. Van 31 Mei t/m 2 Juni zal 'LetsBlogAbruzzo' plaatsvinden waar bloggers van eten en wijn elkaar kunnen ontmoeten. Het evenement, dat plaatsvindt in het beroemde bergdorp van de Medici-dynastie Santo Stefano di Sessanio, biedt Engelse lezingen, seminars en workshops rond het thema "bloggen".


De conferentie heeft met haar interessante workshops al vele lokale en internationale bloggers aangetrokken. Leeftijd en blog-niveau spelen geen rol; denk aan een 70 jaar oude B&B eigenaar uit  Californië, een camping ondernemer uit het Verenigd Koninkrijk, een Australische schrijver uit Adelaide, een chef-kok uit Nieuw Zeeland en een landhuis eigenaar uit Manoppello (Abruzzo); een gemengde opkomst!


Het project "LetsBlogAbruzzo" is in 2011 bedacht door de oprichters van Blog Away, Sammy Dunham en Helen, deels om na de verschrikkelijke aardbeving van 2009 de regio te te helpen herstellen. Hun doel was om de bloggers en social media experts een middel te geven dat hen zou helpen de aandacht te richten op het ongerepte Abruzzo: haar geschiedenis, cultuur, cuisine en wijn.

BlogAway doneert een percentage van de winst aan twee cultuur behoudende doelen die ook het toerisme ondersteunen met de missie: “blog successfully, impact locally.”

Sprekers: Katie Parla – Author & Co-funder Roma Digest / Alessandro Di Nisio – Blog Founder & Community Manager / Mike Durham – Journalist / Sam Dunham – Web Marketing Consultant & Blogger / Marco Allegri – Blogger & Social Media Expert / Peter Austin – Photography & Online Portfolios / Fiona Maclean – Marketing Consultant, Writer & Blogger / Henry Carroll – Photographer, Writer / Matthew Trinetti - Writer


Info:
twitter - @blogAway2 
Tel +44 957 651115 
Skype sammyrooroo

VISIT ABRUZZO

Onder een Italiaanse Zon - Sous le soleil de l'Italie - Zaterdag 06 juni 2013 - Centrum van Anderlecht Belgie

ZOMERFEEST ONDER EEN ITALIAANS ZONNETJE

in het centrum van Anderlecht (België)


Het gemeentebestuur van Anderlecht heeft beslst, ter gelegenheid van de Italiaanse Nationale feestdag op 2 juni, een groot Zomerfeest te organiseren in het centrum van de gemeente op zaterdag 1 juni 2013, van 10 tot 18 uur, met als gastland Italië.

Ter gelegenheid hiervan zal er naast talrijke feestanimaties, een stoet met reuzen, een grote kermis, diverse muziekgroepen en rondtrekkende artiesten, een concert met Italiaanse muziek, ook een grote ambachtsmarkt plaatsvinden om handelaars en ambachtslui de mogelijkheid te bieden o.a. Italiaanse specialiteiten te promoten, alsook andere artisanale producten aan de man te brengen.


Het programma:

Wekelijkse markt op het Verzetsplein.


Braderie - Rommelmarkt - Animaties – Informatiestands -Eetkraampjes in de Wayezstraat, d’Aumalestraat, de Formanoirstraat, Kapittelstraat en de Auberlaan.


Ambachtsmarkt en markt met Italiaanse specialiteiten op het Dapperheidsplein en in de d'Aumalestraat.


Start van de stoet met de reuzen op de hoek van de d'Aumalestraat en de Jules Broerenstraat. Wandelconcerten RETRO-BAND en THE REAL MUSIC BAND.

Officiële opening van de ambachtsmarkt en van de Italiaanse markt.

Italiaanse optredens op het podium in de d'Aumalestraat - ITALPOP


Nog meer Italiaanse Passie en Sfeer ook voor UW evenement nodig?

woensdag 22 mei 2013

Het magazine De Smaak van Italië is aanwezig met een eigen Piazza Italiana tijdens Taste of Amsterdam


Proef De Smaak van Italië op Taste of Amsterdam!


Taste of Amsterdam is hét culinaire festival. Dit jaar zal Taste of Amsterdam plaatsvinden van 6 tot en met 9 juni in het Amstelpark in Amsterdam. Vier dagen lang is het culinair genieten en maak je kennis met diverse restaurants en vele topchefs uit Nederland. Daarnaast zijn er kooklessen en kun je interessante workshops volgen.


Ook magazine De Smaak van Italië is, samen met verschillende partners, aanwezig met een eigen Piazza Italiana. Hier geniet je op z’n Italiaans aan lange tafels van al het goede uit Italië.
  •   Wijnworkshops en tastings
  •   Olijfolieproeverijen en nieuwe verrassende toepassingen
  •   Heerlijke proeverijen van diverse Italiaanse delicatessen
  •   Geniet van een echte Italiaanse cappuccino tot een zomerse aperitivo
  •   Speciale aanbiedingen en kortingen voor trouwe lezers van magazine De Smaak van Italië
  •   Meet & greet met de redactie van De Smaak van Italië.
  •   Bovendien maak je elke dag kans op een ijskast van Zanussi! (Kijk voor meer informatie over deze actie op de Facebookpagina van Zanussi)
  •   Ook aan de bambini is gedacht. Buiten de gezellige en gezonde Kids Corner op het terrein van Taste, is er op ons Piazzia Italiana ook genoeg te doen voor kinderen! Speciaal voor hen hebben we namelijk een kinderatelier speciaal ingericht, waar de bambini kleurplaten kunnen maken en kettingen van pasta kunnen rijgen.
Bestel nu hier je kaarten en ontvang 25% korting: je betaalt dan slechts € 15,- voor 2 kaarten in plaats van € 20,-.*
Kaartjes voor kinderen zijn te koop voor maar  € 5,- per stuk!

* Deze actie is online alleen te boeken via de link hierboven en als je browser cookies accepteert. Maak gebruik van de prijssoort “DSV Media (15 Euro per 2 tickets” om de actie te boeken of bestel telefonisch via 0900 1353 (45 cpm) o.v.v. “DSV Media (15 Euro per 2 tickets” als deze prijssoort niet verschijnt. Wijzigingen voorbehouden.

Minimaal 2 tickets, maximaal 20 tickets. De actie is geldig van 1 mei t/m 5 juni 2013.

Tot ziens op Taste Amsterdam!
dinsdag 21 mei 2013

Lovli Talent Store - the number 1 destination for Amazing Italian Design

Ciao, we are Alberto and Tiziano.

Today we are unbelievably happy and proud to welcome you to Lovli
We grew on pasta and design and thought it would be nice if there was a place for people like us to find amazing Italian designs without spending a fortune.
That's why Lovli was born and, a little less than a year later, it's already become the number 1 destination for Italian design.

Now we can't wait to showcase the talent of our designers to the rest of the world!

Buono shopping!