dinsdag 28 februari 2012

Italia A Zandvoort 2012 - Standhouders Presentatie


Gentili Signore e Signori,

Op zondag 24 juni 2012 is Circuit Park Zandvoort wederom het toneel van Italia a Zandvoort, een bijzonder evenement dat in het teken staat van al het moois dat Italië te bieden heeft.
Bezoekers kunnen niet alleen genieten van de prachtigste moderne en historische Italiaanse auto's, er is ook volop entertainment.
Onder het genot van de lekkerste Italiaanse hapjes en drankjes vindt u er de laatste Italiaanse mode en nog veel meer.

Bij deze ontvangt u een uitnodiging tot deelname aan Italia a Zandvoort 2012 met bijbehorende documentatie.
Voor uw bedrijf een uitstekende mogelijkheid om uw producten direct onder de aandacht te brengen van de juiste doelgroep.
Met ruim 44.000 enthousiaste Italië-liefhebbers heeft Italia a Zandvoort 2011 een grote indruk achter gelaten bij zowel bezoekers als deelnemende bedrijven.

Op zondag 24 juni 2012 wordt dit succes herhaald en zal Circuit Park Zandvoort weer geheel in het teken van Italië staan.

De hoogtepunten van vorig jaar waren zonder meer het grote aantal Italiaanse auto’s dat te bezichtigen was, de goed gevulde Italiaanse “lifestyle paddock” en de succesvolle recordpoging met Fiat 500’s en natuurlijk de muzikale omlijsting.

Voor dit jaar zijn de plannen opnieuw groots, het evenement wordt nog groter opgezet dan vorig jaar.
De organisatie is wederom in handen van Circuit Park Zandvoort in samenwerking met de Ferrari Club Nederland en zal ook dit jaar gepresenteerd worden door Fiat Groep Automobiles Nederland.
Gedurende de gehele dag kunt u samen met de vele duizenden bezoekers genieten van o.a.: muziek, Italiaanse producten, mode, eten, drinken en de pracht en praal uit de Italiaanse auto-industrie.

Italia a Zandvoort 2012 biedt aanbieders van Italiaanse producten in Nederland 4 aantrekkelijke pakketten om deel te nemen.
Als hoofdsponsor, sponsor, partner of deelnemer met een marktkraam van   Italia a Zandvoort 2012 kunt u uw producten tonen, demonstreren en laten proeven.
Ook biedt participatie tijdens Italia a Zandvoort 2012 mogelijkheden om uw relaties het evenement als VIP te laten beleven.

Als bijlage sturen wij u een presentatie van de 4 verschillende mogelijkheden tot participatie.

Voor een sfeerindruk van 2010 en 2011 verwijzen we u graag naar onderstaande links: 

Verslag 2010:

Verslag 2011: