maandag 24 september 2012

Italië op z'n best in Houten: Auto-Italia-Houten 2012


 

Auto-Italia-Houten is dè verkoopbeurs met het beste uit Italië!


Tijd om nú te kopen

Recente veilingen tonen aan dat de Italiaanse klassiekers flink in de lift zitten. Beleggers hebben geen vertrouwen in de banken, maar spenderen liever hun geld in kunst en klassieke auto's. Europa wordt leeg gekocht. Auto-Italia-Houten biedt de gelegenheid mee te profiteren van de beste en tevens meest aangename belegging.

In Houten, vlak onder Utrecht, staan de sportwagens van Ferrari, Alfa Romeo, Maserati en meer van dat soort exoten, gewoon in rijen te koop. Dit in tegenstelling tot andere evenementen, waar vrijwel alles voor de show is. Geld of pinpas zijn noodzaak, want al heb je geen geld voor een Italiaanse auto, de beurs heeft ook vele stands met onderdelen, miniaturen en gereedschap. Je komt er altijd bijzondere auto's of dingen tegen, die je nog nooit hebt gezien.


Italië op z'n best !
De Italië-liefhebber kijkt er zijn ogen uit en ontmoet bij de vele Italiaanse clubstands enthousiaste mensen, die alles kunnen vertellen over een vooroorlogse Fiat, een klassieke Lancia, Abarth, Alfa Romeo, Vespa of een hedendaagse Lamborghini. Op de parkeerplaatsen is het goed toeven. De Italiaanse autoliefhebber heeft de gewoonte met zijn Italiaanse auto naar Houten te reizen, daardoor zijn de parkeerterreinen meest rood gekleurd. Je kunt er ook tegen betaling meerijden in een Ferrari of Lamborghini.

De geur van pizza en espresso
Neem gerust je meisje mee. Zij kan er dwalen tussen de stands met kleding, modeaccessoires en lekkere hapjes en drankjes uit Italië. Auto-Italia-Houten: Elk jaar weer iets bijzonders met het beste uit Italië!

Kijk voor meer informatie en deelnemers: www.auto-italia-houten.nl

Open: zaterdag 6 en zondag 7 oktober van 10-17 uur.
Entree € 15,-   Kind tot 12 jr. gratis (onder begeleiding) Parkeren gratis
Expo Houten – Meidoornkade 24 – 3992 AE Houten
(gelegen aan de A27, vlak onder Utrecht)