vrijdag 21 november 2014

DiCapolavori. Meesterwerk collecties door hun focus op stijl, luxe en vooral exclusiviteit.

De gedrevenheid en passie voor schoenen en tassen. Het “iets” hebben met mensen, naast de jaren lange ervaring als directie van een landelijke schoenenketen, brengt ons tot het presenteren van een totaal nieuw concept waar dit alles bij elkaar wordt gebracht. DiCapolavori biedt de beste collectie schoenen, tassen en accessoires voor de vrouw en de man die stijl en kwaliteit weet te waarderen.


De letterlijke vertaling van diCapolavori is ‘van Meesterwerken’. Deze vertaling is ook de lijfspreuk waar deze hoogwaardige shop haar producten op selecteert. Meesterwerk collecties door hun focus op stijl, luxe en vooral exclusiviteit.

468 x 60 banner

Alle schoenen, tassen, riemen en accessoires worden met veel gevoel voor stijl, temperament en trends geselecteerd. Alleen die artikelen welke voldoen aan de voorwaarden van een meesterwerk worden opgenomen in de collectie van diCapolavori.


Winkelen bij diCapolavori is zoals shoppen zou moeten zijn; een ware beleving vol emotie met alleen de beste producten op het gebied van design en kwaliteit.

De inkopers van diCapolavori maken er hun meesterwerk van, díe collecties te selecteren die de kernwaarden van de online shop weergegeven.

Top brands diCapolavori.com:
- Via Vai
- Unisa
- Paul Green
- Floris van Bommel
- Karma

Klik op onderstaande banner voor meer info:
336 x 280 banner

deze advertentie wordt u aangeboden door:
bezoek de website Italian Entertainment And More

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.